Merhaba canım ben öğretmenim öncelikle olaya şöyle bak istersen çok çirkinim derken neye ve kime göre Allah her kulunu güzel yaratmıştır güzellik bakan gözdedir aynaya bakınca sivilce değilde allah ın sanatını görsen şükretsen kör müsün topal mısın hayır biraz şükürMerhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba canım ben öğretmenim öncelikle olaya şöyle bak istersen çok çirkinim derken neye ve kime göre Allah her kulunu güzel yaratmıştır güzellik bakan gözdedir aynaya bakınca sivilce değilde allah ın sanatını görsen şükretsen kör müsün topal mısın hayır biraz şükür
Genelde insanlar kıskandıklarına çirkin der. Çirkinlik güzellik meselesi değil nasip meselesi yaşın daha küçük 20 yaşına kada insan ne değişimler geçiriyo lisedeki arkadaşları tanıyamıyosun, zamanı geldiğinde de kim nasipse onla evlenrsin, güzellik herşey değil güzel olup çok sıkıntı yaşayan çirkin olup eşi peşinde fırdönen insanlar var... Şekle takma kafayı bu kadar Allah senin dış görünüşüne bakmıyo, sağlıklı olduğun için ayrıca şükret yürüyebiliyosun, görbiliyosun...Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
Bu yaşlarda çok normalAslında bazen kendimi beğeniyorum ama bugün arkadaşımın öyle demiş beni üzdü. Yoksa şükürler olsun yüzüme benimkisi bir çok derdin yanında dert bile değil. Belkide ergenlikten böyle düşünmeye başladım. Önceden düşünmezdim bile.Birinden hoşlanıyorum birde onun için de üzülüyorum. Bu arada yüzümde sivilce falan çok yok.Kiloluda değilim boyum falan da iyi
Evet bitti:)Tövbe estağfurullah
Canım ben lisede öğretmenim. Su gibi kızlar da aynı şeyi düşünüyor. Hepsi kendini çirkin sanıyor. Bu yaşta normal. İlk sınavlar bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?