çok çirkinim

Neeee en son çocukken mi çıkma teklifi aldınnnn desene yüzyıllar olmuş
Zamanla güzelliğin herşey demek olmadığını anlayacaksın. Önemli olan ahlakının güzel olması. Sana çirkin diyen arkadaşının da kalbi çirkinmiş mesela.

Arkadasini degistir.insanin arkadasi boyle seyler soyluyorsa gercek arkadas degildir.daha cok gencsin vucudun degisrcek guzellesecek eminim ki zaten guzelsindir.boyle seyleri kafaya takma derslerine calis ki iyi bir gelecegin olsun.basarilar....

cirkinim derken
neyini cirkin buluyosun mesela ?
guzellik ozguvenle baslar bence ve goreceli bir kavramdir ben kucukkende hay maasallah hay maasallah diyolardi simdi tosuncuk napiyosun diyolar cok kilolu degilim aslinda ama insanlar illa bir kusur buluyo yani cokta umrunda olmasin

Çocukken çıkma teklifi mi aldın?
Bana da ilk kez lise sonda teklif etmişlerdi.
Ben daha cirkinmisim bu varsayima göre.. :)
Güzellik gorecelidir. Bunu bil yeter
Valla bana üniversitede olmustu ,kendimi nerelerden atsam acaba :)
Çocuklar birbirlerini eleştirirken çok acımasız olabiliyor ,takılıp da öZguveninizi düşürmeyin lütfen

En son cocukken cikma teklif eden oldu derken?hala cocuksun zaten.15 yas nedir ki ya.su an ergenlik donemindesin ve bu hissettiklerin cook normall.insanin kendini begenmedigi ailesine butuklerine karsi ciktigi herseyi ben bilirim havasinda oldugu ve arkadaslarin cok fazlaca onemsendigi bir donemdir bu.18 li 20li yaslara geldiginde gecer merak etme

"Yazık" dedim gerçekten şu an ???

Kör olan, Topal olan, Hastalığı olan çocuklar ne yapsın bi söylesene ablam ??

Tatlim 15 yasindasin :)
Erkekler arasinda muhabbeti gecer hep üniversite 1. Sinifa cirkin gelip son sinifta afet olan kizlarin :))
Insanlar değişim dönemleri gecirir. Özellikle ergenlik sürecinde yüz hatlarin, cilt tipin her sey degisecek. Eminim cirkin değilsindir. "Sizce ben güzel miyim" dönemi olur insanlarin. Kendilerini güzel olup olmamasi değil, baskasinin dediginin önemli olduğun dönem.
Aynanin karsisina gec ve bak, gözlerinin taa icine bak. Kendinle güzel seyler konus. Değerini farket. Iyiliklerine sahip cik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…