çok çirkinimm keşke ölsem :(

Konu sahibi arkadaşım şimdi sana birkaç tavsiye vereceğim
1)Bir psikoloğa görün

2)Magazin okumaktan, mankenlerin şarkıcıların fiziklerine bakmaktan vazgeç.

3)Yolda yürürken diğer kadınları baştan aşağı süzmekten vazgeç, kendini onlarla kıyaslama

4)İnstagramda, facebook'ta diğer kızları inceleme
(Bu aynı zamanda özgüveni düşük,dış görünüş konusunda kompleksli tüm kadınlara tavsiyemdir efem)

bunu nasıl durdurucam canım 4. maddeyi yapmayan yoktur

Anaya, babaya, amcaya, dayıya, teyzeye falan bak zaten ne olacağı az biraz belli olur ileri de. Napalım ben de Miranda Ker (böyle mi yazılıyordu kadının adı) ile Brad Pit'in genlerine sahip olmak isterdim ama ana babamdan çok memnunum ikisiyle de değişmem hayatta!
Cildini temiz tut, öyle çok fazla kimyasal sürme güzel olucam diye, doğal ürünler kullanmaya gayret et, cildine iyi bak, spor yap, sağlıklı beslen saçının başının önemi kalmaz en iyi dış güzellik sağlıktan gelir, sağlıklı olmadığında çöker kalırsın orta yaşlarından sonra.
İleri de keni paranızı kazanınca da çok rahatsız olduğunuz burnunuz falan varsa törpületirsiniz olur biter.

Monica Bellucci der susarım
O da mı güzel değil ha söyle bana jooker

ben bayılırım o kadına
hatta eşime demiştim bu kadın nekadar güzel değil mi
eşimin cevabı aynen şu oldu; kadın tam bir kadın hatta kadın değil başka bir şey böyle gözlerini pölerterek söylüyordu
ailecek bayılırız ona

candice i herkes beğenmek zorun da gbi konuşmanıza anlam veremedim sarısın ama böle değil
bana sadece gözleri güzel geliyor napabilirm

dalga geciyorsam eğer böyle duygularım yoksa annem ölsün en sevdiğim

Annen mı ölsün
amacın ne bız bılemeyız ama kımseyı kendıne ınandırmak zorunda degılsın tabı bırde bunun sen varsan farkına
fakat böyle konusraak amacını ortaya koymus oluyorsun
annem olsun ne dmeek yahu yuh artık ne dıyım bence senın ıcın cırkın

Bunun kocası sabah bunu yatakta makyajsız görse "bizim kız nereye gitti" der meryemmm naptın :))
Ayrıca bir daha esmerlere çirkin dediğinizi duymayayım taş olursunuz valla,avatarımla ayarı verip gidiyorum! :)

Eklentiler

• $1404249931298.webp
    9 KB · Görüntüleme: 50
konu sahibi kaç yaşında kaçırdım sanırım. annem ölsün falan ne ayak yaw

yok burnum güzel yani estetik yapacak birseyi yok en azından.. makyaj yapmıyorum pek.cildim kötü biraz yani sivilce sorunu yüzünden kızarıyor bazı yerleri..

bunu nasıl durdurucam canım 4. maddeyi yapmayan yoktur

Belki inanmayacaksın ama ben yapmıyorum, hiç de zor değil valla aklıma bile gelmiyor bakmak, çok sıkılırım ben arkadaşlarımın dahi fotolarına bakarken sıkılırım. Bu bi alışkanlık meselesi, kendine başka meşgaleler bul bence ne olursa. O öyle resimlere bakma olayı yalnızca özgüveni yüksek kompleksiz kadınları olumsuz etkilemez onlar da zaten didiklercesine hergün hergün 100lerce fotoğrafa bakmazlar.

yahu candice yi beğenmiyor hatun düşün güzellik anlayışı neyse artık

nası bakmam lazım sence dünyaya
siz hiç kıskanmaz mısınız birşeyi :/ ben anormalim belki

sen kızdın bana sanırım ama ben iyi niyetle yazmıştım..
anormal değilsin tabiki..
kıskanç insanlar da var kıskanç olmayan da..
yaradılış meselesi..
sadece kıskandığın için nasıl üzüntüye düştüğünü anlatmışsın ya
ben de kıskançlığınla mücadele etmenin iyi olacağını düşündüm..
törpülenebilen azaltılabilen bir duygu bence..
daha mutlu daha kendinle barışık olman kötü mü olur?
canım sordun diye söyleyeyim..
dünya güzeli falan değilim, hatta çok da beğenmem kendimi ama kıskançlık hiç hissetmediğim sevmediğim bir duygu..
"birşeyleri olduğu gibi kabul edememe" hali sanki kıskançlık.. düzelebilir bir durumsa çabalamalı sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…