- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
ama ben çok güzelim sonra herkeş aşık olur bana
onu neden dedim biliyormusunuz kimse kimseye çirkin demiyor acıdığındann
:18::18::18::18::18:
bi yorum okuyorum avatardan dolayı bibi yazmış zannediyorum, Allah allah bibi böyle yazmazdı ama diyorum, bi bakıyorum muckssöpücüğü anlıma yiyorum yani, bibim kendi resmini azcık benim ki gibi belirginliğini azalt kullan, eşin benzerin olmaz vallahi
sarıya boyat o vakit
lens de takarsın
günümüzde her şeyin çözümü var
Memiş avatarı 2 oldu hadi bakalım
gerçek inanmasanızda doğduğumdan beri cebelleştiğim seyi burda itiraf ediyorum beni nasıl yiyip btirdiğini anlatsam şok olursunuz
mesela ayna görünce kaçarım güneşte durmam çirkin gözkcem yüzmde akne leke bşi gözükür diye
o kadar acaip tavırlarım var insanların yüzüne bakmadan yere bakarak konuşuyorum
bu sosyal hayatımı berbat edyor
sen kendi avatarına bak
gerçek inanmasanızda doğduğumdan beri cebelleştiğim seyi burda itiraf ediyorum beni nasıl yiyip btirdiğini anlatsam şok olursunuz
mesela ayna görünce kaçarım güneşte durmam çirkin gözkcem yüzmde akne leke bşi gözükür diye
o kadar acaip tavırlarım var insanların yüzüne bakmadan yere bakarak konuşuyorum
bu sosyal hayatımı berbat edyor
benim takıntım üst boyutlarda çok hemde altta yazdım medcezire cevabenutanyoorum dalga geçersiniz diye
la seni yerimmmmmm
off ben de nickini değiştirdin sandım bugün
candice i koymuşun ondan nefret ediyorum oda sarısın işte herkes seve ronu da beni mi sevecekler .bigün öle biriyle aldatılırsam ya
Bir de aklıma geldi, insan kendini beğenmezse çatlar ölürmüş derler. Bence senin tek ihtiyacın biraz moral bulmaktı ve bulduğunu düşünüyorum. Ayrıca böyle saçmalıklar için yaşın biraz büyük değil mi
Al degıstırdım kızcem hıh
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
yok artık kazen kabul etmez zaten
ne yani saç sarı gözler renkli olmayınca çirkinmi olunuyormuş??? e ozman bunlar ne??
Eki Görüntüle 1174641
Eki Görüntüle 1174640
ama ben çok güzelim sonra herkeş aşık olur bana
bence bende güzel değilimniye mutlu olmuyayım elim ayağım tutuyor çok da iyi bi eşim var aç değilim açıkta değilim daha ne olsun
sen kendi avatarına bak
Neneme laf atanı ne yaparım biliyonmu
candice kim kız tövbe
sen fake misin anacım ya
ya da kaç yaşındasın bunlar nasıl laflar
candice kim kız tövbe
sen fake misin anacım ya
ya da kaç yaşındasın bunlar nasıl laflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?