çok çirkinimm keşke ölsem :(

onların saçma tedavi yöntemlerinden nefret ediyorum ilaç ver yolla ..uyuyarak mı mutlu olcam

Al degıstırdım kızcem hıh

Bunun benım avatarım akastı var
bak memıslerı koyarım oraya

kooooyyy koysanaaaa hadii hadii.

neyse şaka bi tarafa ben çok karıştırıyordum iyi oldu böyle siz aynı yerdeyken söylemek lazımdı... kızın konusunu geyiğe çevirmeyelim , banlanmak istemem... sevgiler saygılar cümleten...

sarisinin adi esmerin tadi canim esmerim ve cok mutluyum.sari beyaz tenli olan cok azxkadin bana cok sexsi gelir..malesef yutdisinacgit cogu esmer seviyor.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başlığı okuduğumda dert olabilir belki ciddi problemleri vardır dedim. ne biliyim cildinde, yüz hatlarında,fiziğinde.

ama senin derdin gözünün kahverengi olması, saçlarının sarı olmamasıymış.

gözü kahverengi, saçları sarı olmayan bin tane güzel kız var.

hele ki Türkiye'de gerçekten güzel olan kızların hiçbirinin saçı sarı değil, saçı sarı olanlarınki zaten boya, sonra dipleri siyah siyah geziyorlar.

bence psikologa git cidden normal değilsin. bu sebepten ölmek istiyorsun ya pes.

biraz şükret sahip olduklarına. böyle devam edersen bugünlerini çok ararsın.

bende sarışınım ama nedense esmerleşmeye çalışıyorum
sarı sacı hıc sevmem ama sarıya donmeyı düşünüyorum cok sexı gelıyor

benimki de sarımtrak bir şey doğal hali ben de simsiyah seviyorum da dönüşü çok zahmetli
yakın foto bulamadım tüh

vs mankenlerinden biri çok cahılsın justcım

Eki Görüntüle 1174645

ahanda bu şimdi bu fotoyu koydum intihar etmese kızımız

memişler iyidir

amaaan ne işim olur kız

Acikcasi seni cok merak attim ayrica herkezin ayri bi guzelligi vaedir once kendino sev bende kahve gozle kahve sacliyim hic bizaman sarisinlara ozenmedim cirkin kadin yoktur bskimsiz kadin vardir ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fotoşoptan hallice bir foto yok ölmem sanırım buda saçını boyuyodur heralde

cıkss kendisi direk sarışınlardan doğuştan yani ha aralarda ışıltı falan atılmıştır o başka yani intihat edebilirsin rahatlıkla makyajlı halini koydum makyaşsız daha güzel

sen beni çok iyi anladın gerçekten ben anormalim bundan da en çok çirkin hissediyorum ..

onların saçma tedavi yöntemlerinden nefret ediyorum ilaç ver yolla ..uyuyarak mı mutlu olcam

Kimse kimseyi uyutmuyor oncelikle. Hic bir tedavi, su an senin sacmaladigin kadar sacmalayamaz. Orasi da ayri.
Ona yok, buna yok. E o zaman ne yapalim? Dedigin gibi olecek noktaya gelmissin. E kendini kopruden at mi diyelim? At istersen, bu sekilde yasayacagina... Bence vakit bile kaybetmeden doktora git.

Senin hayatına kimse girmedi, kimse çıkma teklif falan mı etmiyor? Bence sorunun kendini beğenmeme değil de bu.

vs mankenlerinden biri çok cahılsın justcım

Eki Görüntüle 1174645

ahanda bu şimdi bu fotoyu koydum intihar etmese kızımız

memişler iyidir

benimki de sarımtrak bir şey doğal hali ben de simsiyah seviyorum da dönüşü çok zahmetli
yakın foto bulamadım tüh

amaaan ne işim olur kız
sarı sacı sevömıyor degılım ben aslında cok tatlı duruyor
fakat ben ruh gıbı bembeyazım gozlerımde renklı ne renk oldugda bellı dgeıl vanpır gıbı donuyor
neys ebenım tenıme gıtmıyor sarı ve yasım ılerledıkce kullu kumrala dondu kendı sacım karardım sonrada boyatmaya başladım bende sıyah sac hastasıyım sımsıyah hemde
fotodaki sensın galıba cok guzelsın maşallah sarıda yakışmış bence

canım keşke ölsem ne demek allaha isyan etmek bu. önce şükret haline sağlıklıyım elim ayağım düzgün diye. neden kahverengi gözlüyüm neden sarışın değilim demişsin güzel olmak için illa renkli gözlü sarı saçlımı olmak gerekiyor. açıkcası ben kahverengi gözlere bayılıyorum birde güzel bir göz makyajıyla mükemmel oluyorlar. ha illa sarışın renkli gözlü olacagım diyorsan bir saç boyası bir lense bakar yani.

ohaaa yaa kızın gözleri makyajla 3 beden büyümüş

cıkss kendisi direk sarışınlardan doğuştan yani ha aralarda ışıltı falan atılmıştır o başka yani intihat edebilirsin rahatlıkla makyajlı halini koydum makyaşsız daha güzel

hayır ben bu resmini görmüştüm sarısın ama böyle değil

bide çenesi çok uzun burnuda gülünce ağzına kadar iniodu diş etleri de belli ..
bu da kusursuz dğeil gözümde
doutzen kroes idolüm

çok güzel yazmışsınız çok teşekkürler.. evet çok takıntı yaptım bunu. evet birisi için dedim.o beni beğensin çok yani istiyorum. beğendiğini düşünyorum ama yinede korkum var

İşte yani,tahmin ettim çünkü birisi için özellikle bu kadar taktığını canım.Şimdi ilk fırsatta o birisine şöyle bir bak,o birisi Brad Pitt mi? Olsa ne yazar,eğer seni salt fiziksel özelliklerine dayanarak sevecekse ya da ilgi gösterecekse?Bak şöyle düşünmeye çalış;senin istediğin,seni gerçek anlamda mutlu edecek olan şey beğenilmek mi yoksa kusurlarınla da olsa gerçek anlamda sevilebilmek mi?İster hoşlandığın erkek olsun,ister flört ettiğin erkek olsun canım;sana fiziksel şeylere dayalı yorumlarda bulunuyorsa,mesela sıklıkla başka kadınların orasına burasına dair özentili cümleler kuruyorsa,senin özelliklerine dair kıyaslamalarda bulunuyorsa zaten o erkekten hayır gelmez.Sevgi böyle birşey değil.Bence sen dış etkenlerden dolayı bu konuyu bu kadar önemsiyorsun.Aslında sırf kendin mantıklı düşünsen,birçok hemcinsin kadar güzel ya da o kadar da güzel sayılamayacak bazı özelliklerin olduğunu anlarsın.Yani saçımız sarı değildir ama dalgaları hoşuna gider insanların,gözümüz renkli değildir ama bakışlarımızdaki anlam etkiler karşımızdakileri.Bir de şunu düşün;zeka,karakteristik özellikler çok ama çok etkili.Tamam,erkek milleti malum diyeceksin belki.Evet,belli zaafları var erkeklerin.Taş gibi bir hatun bir yerde ve bir yere kadar cezbedebilir erkeği.Buradaki taş hatunlardan kastım sadece bedenleri ile yaşayıp kafayı kullanmayı gereksiz ve işe yaramaz görenler içindir.O taş hatunların ağzını açıp iki laf ettiğinde,hayatın esas zorluklarına karşı yan çizdiklerinde,sürekli "endamım yeter" kafasında her ortamda havalarda uçtuklarında birçok erkeğin kapıldıkları çekim hızının misli ile uzaklaştıkları da bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…