- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
vs mankenlerinden biri çok cahılsın justcım
Eki Görüntüle 1174645
ahanda bu şimdi bu fotoyu koydum intihar etmese kızımız
memişler iyidir
Off bu nasil bir ozguvensizlik, nasil bir asagilik kompleksidir ya. Sastim kaldim.
Burda sayfalarca yazilmis, ben de ilk birkac sayfayi okudum, daha okumadim. Anlayacagimi anladim.
Seni burda hic bir yorum tatmin edemez. Sen psikiyatriste gorun. Kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerdesin bence. Bu takintidan, ozguvensizlikten olmek isteyecek noktaya geldigine gore uzmana gorunme vaktin gelmis.
Al degıstırdım kızcem hıh
Bunun benım avatarım akastı var
bak memıslerı koyarım oraya
bende sarışınım ama nedense esmerleşmeye çalışıyorum
sarı sacı hıc sevmem ama sarıya donmeyı düşünüyorum cok sexı gelıyor
Eki Görüntüle 1174645
memişler iyidir
fotoşoptan hallice bir foto yok ölmem sanırım buda saçını boyuyodur heralde
Ikisi de çok güzel değil bence.
Eki Görüntüle 1174644
Ben çirkinliğe inanmıyom
Bence senin başka bir problemin var. Yani çok güzel olsan da sen yine beğenmezdin kendini.
Hem güzellikten öte bazı davranışlar bile insana o kadar çekici geliyor ki.
Güzellik bir artı ama bunun dışında da kendini beğeneceğin hatta senin için önemliyse başkalarına da beğendireceğin yönlerin mutlaka vardır.
benimki de sarımtrak bir şey doğal hali ben de simsiyah seviyorum da dönüşü çok zahmetli
yakın foto bulamadım tüh
amaaan ne işim olur kız
onların saçma tedavi yöntemlerinden nefret ediyorum ilaç ver yolla ..uyuyarak mı mutlu olcam
kız ben seni koyu halinle daha çok beğeniyorum öyle simsiyah değil ama sarıda değil yani
Eki Görüntüle 1174645
memişler iyidir
kooooyyy koysanaaaahadii hadii.
neyse şaka bi tarafa ben çok karıştırıyordum iyi oldu böyle siz aynı yerdeyken söylemek lazımdı... kızın konusunu geyiğe çevirmeyelim , banlanmak istemem... sevgiler saygılar cümleten...
sarı sacı sevömıyor degılım ben aslında cok tatlı duruyorbenimki de sarımtrak bir şey doğal hali ben de simsiyah seviyorum da dönüşü çok zahmetli
yakın foto bulamadım tüh
amaaan ne işim olur kız
sen beni çok iyi anladın gerçekten ben anormalim bundan da en çok çirkin hissediyorum ..
Eki Görüntüle 1174644
Ben çirkinliğe inanmıyom
Bence senin başka bir problemin var. Yani çok güzel olsan da sen yine beğenmezdin kendini.
Hem güzellikten öte bazı davranışlar bile insana o kadar çekici geliyor ki.
Güzellik bir artı ama bunun dışında da kendini beğeneceğin hatta senin için önemliyse başkalarına da beğendireceğin yönlerin mutlaka vardır.
cıkss kendisi direk sarışınlardan doğuştan yani ha aralarda ışıltı falan atılmıştır o başkayani intihat edebilirsin rahatlıkla makyajlı halini koydum makyaşsız daha güzel
çok güzel yazmışsınız çok teşekkürler.. evet çok takıntı yaptım bunu. evet birisi için dedim.o beni beğensin çok yani istiyorum. beğendiğini düşünyorum ama yinede korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?