- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
hayır ben bu resmini görmüştüm sarısın ama böyle değil Eki Görüntüle 1174648
bide çenesi çok uzun burnuda gülünce ağzına kadar iniodu diş etleri de belli ..
bu da kusursuz dğeil gözümde
doutzen kroes idolüm
ohaaa yaa kızın gözleri makyajla 3 beden büyümüş
Kimse kimseyi uyutmuyor oncelikle. Hic bir tedavi, su an senin sacmaladigin kadar sacmalayamaz. Orasi da ayri.
Ona yok, buna yok. E o zaman ne yapalim? Dedigin gibi olecek noktaya gelmissin. E kendini kopruden at mi diyelim? At istersen, bu sekilde yasayacagina... Bence vakit bile kaybetmeden doktora git.
sarı sacı sevömıyor degılım ben aslında cok tatlı duruyor
fakat ben ruh gıbı bembeyazım gozlerımde renklı ne renk oldugda bellı dgeıl vanpır gıbı donuyor
neys ebenım tenıme gıtmıyor sarı ve yasım ılerledıkce kullu kumrala dondu kendı sacım karardım sonrada boyatmaya başladım bende sıyah sac hastasıyım sımsıyah hemde
fotodaki sensın galıba cok guzelsın maşallah sarıda yakışmış bence
Yorumların da beni benden aldı. Ne çok hayranlık duymuşsun canım sen güzel kadınlara. Bir erkek yazıyor gibi canlandı gözümde.
Allah keşke bana sorsaymış sen dünyaya gelmek istermisin diye
hayır ben bu resmini görmüştüm sarısın ama böyle değil Eki Görüntüle 1174648
bide çenesi çok uzun burnuda gülünce ağzına kadar iniodu diş etleri de belli ..
bu da kusursuz dğeil gözümde
doutzen kroes idolüm
canım sarışınlar renkli gözlüler güzel olur diye birşey mi var allah aşkına.. renkle olmaz güzellik..
algı ile ilgili.. az olan dikkat çeker.. isveçte de esmer olan dikkat çeker..
asıl sorunun kıskançlık bence.. çünkü kıskançsa insan dünyanın en çirkinini bile kendinden güzel görür..
bence bakış açını değiştirmelisin.. yoksa hep üzülecek bir durum bulursun kendinde.. sevgisiz huzursuz olursun..
teşekkür ederim
aynı durum bende de var çok beyazım-simsiyah saç-sarımtrak gözler vampir gibi
Allah keşke bana sorsaymış sen dünyaya gelmek istermisin diye
hahahah candice yi beğenmiyor
teşekkür ederim
aynı durum bende de var çok beyazım-simsiyah saç-sarımtrak gözler vampir gibi
Kendisi nasıl bi afet-i devran acaba diye düşünmeye başladım ben de onu okuduktan sonra
Kendisi nasıl bi afet-i devran acaba diye düşünmeye başladım ben de onu okuduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?