çok çirkinimm keşke ölsem :(

Canim bi gun bi arkadas ortaminda sohbet esnasinda alakasiz bi sekilde arkadasim bana "sen kendini guzel mi saniyorsun git bi aynaya bak" dedi resmen yerin dibine soktu beni.
Teee bundan 8 yil once valla o zamanda umrumda olmamisti simdide umrumda degil.
Nasil baktigin degil nasil gordugun onemli.
Demek ki sen kendini hep cirkin olarak gormek istiyorsun ki onu goruyorsun.
Hem ne demisler cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir diye sabah kuafore git cok iyi gelir :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bu ramazan ayinda gunaha giriyorsunuz. Isyan etmeyin.Dua edin yuruyebiliyosunuz gorebiliyosunuz konusabiliyorsunuz.bir yeriniz engelli degil. Sukur edin halinize.ayrica cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.. bu sekilde dusunmeye devam ederseniz sizi alacak adam yandi yani..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sarışınlar renkli gözlüler güzel olur diye birşey mi var allah aşkına.. renkle olmaz güzellik..
algı ile ilgili.. az olan dikkat çeker.. isveçte de esmer olan dikkat çeker..
asıl sorunun kıskançlık bence.. çünkü kıskançsa insan dünyanın en çirkinini bile kendinden güzel görür..
bence bakış açını değiştirmelisin.. yoksa hep üzülecek bir durum bulursun kendinde.. sevgisiz huzursuz olursun..

Yorumların da beni benden aldı. Ne çok hayranlık duymuşsun canım sen güzel kadınlara. Bir erkek yazıyor gibi canlandı gözümde.

Allah keşke bana sorsaymış sen dünyaya gelmek istermisin diye

teşekkür ederim
aynı durum bende de var çok beyazım-simsiyah saç-sarımtrak gözler vampir gibi

nası bakmam lazım sence dünyaya
siz hiç kıskanmaz mısınız birşeyi :/ ben anormalim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…