Çok çok afedersiniz...

2yaşındaki erkek çocuğun da eli orasında hayret bişey nasıl kaşınıyosa yada nedense bilmem..
Bi dr a görünsün baban yada eşin konuşabilir ama o yaşta kendini tatmin etmediğini düşünmüyorum yani ama belli ki başka sorun var acaba bilmezliğine bişey mi kullandı büyütücü şu bu 18 den büyük alabilir rahatlıkla eşin konuşsun bence bu şekilde yanlış anlaşılıtsın abim falan desin
Çünkü gizlemek için tutuyo belli ki eğer büyüklüğünden şikayetçiyse daha dar iç çamaşırı ile bastırır pantalonu da bol tercih eder baktığınızı farkediyo ki belli oluyo diye daha da kamufle etme çabasında

Ahaha komikmis djdjdjd
Nasıl çamaşırlar giyiyor kardeşin. Sıkı bokserlar giymesi gerek ki meydana öyle kolay çıkmasın. Sağa sola yatırır fnfndnfd

Kardeşinize gerçekten çok üzüldüm , içine de kapanıkmış , iç dünyasında kim bilir neler yaşıyor ? Cinsel eğitim yok bişey yok ne biçim bi' durum ya.Babanıza çok kızdım.Böyle böyle özgüvensiz çocuklar yetişiyor , bu durum kardeşinizi bir çok yönden olumsuz etkiler.Bir an önce babanızla konuşsun anneniz.

Mutlaka ürolojiye gitmesi lazım. Yaralanma ya da darbe alma gibi durumlarda da böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor. Bir rahatsızlığı da olabilir. Doktor durumuna göre tedavi uygular artık.
Eğer bir rahatsızlığı yoksa da psikoloğa gitsin. 21 yaşındaki genç adam. Kızları da kaçırır böyle, iyice içine kapanır. İhmal edilmemesi lazım.

Belli ki kardeşinizin bir rahatsızlığı var ve kendisi de durumdan hoşnut değil. Derhal ürolojiye, o da olmazsa psikiyatriye yönlendirin. Ama kendisi utanıp gitmek istemeyebilir, bu nedenle büyüğü bir erkek destek olsun, bu tür durumları herkesin yaşayabileceğini söylesin. Bir an önce çözün. Şahsen yanımda bu tür hareketlerde bulunan birini görsem çok farklı şeyler düşünür ve olay çıkarırım.
Ahaha komikmis djdjdjd
Nasıl çamaşırlar giyiyor kardeşin. Sıkı bokserlar giymesi gerek ki meydana öyle kolay çıkmasın. Sağa sola yatırır fnfndnfd
Konu sahibi bir 'rahatsızlıkla' ilgili fikir almaya çalışıyor. Bu mudur komik olan?

Acaba içe kapanıklığının sebebi de bu mu die düşündüm. Belkide küçüklüğünden beri bu sorunu yaşıyordur, insanların faekettiğini anlayıp, utanıp içine kapanmıştır. Koca genç delikanlı olmuş, Allah korusun belki kendini tatmin edemediği bi durumda farklı şeyler yapmaya eğilim duyar. Bence direk anneniz bile konuşsun. Ürolojiye gidin, bişey çıkmazsa psikiyatri. Ama muhakkak halledilmesi gereken bi durum. Karşımda bi adamın böyle bi hareketini görsem, yanlış anlar çığlığı basardım heralde. İlerde başınıza daha büyük sorunlar açabilir. Kesinlikle ilgilenin bu durumla ve şimdiye ilgilenmemeniz ailenizin ihmali olmuş. Umarım kendisinde ne tutuyorsun elini orda, kaçacak mı sanki deyip yanlış telkinlerde bulunmuyorsunuzdur.

Belli ki kardeşinizin bir rahatsızlığı var ve kendisi de durumdan hoşnut değil. Derhal ürolojiye, o da olmazsa psikiyatriye yönlendirin. Ama kendisi utanıp gitmek istemeyebilir, bu nedenle büyüğü bir erkek destek olsun, bu tür durumları herkesin yaşayabileceğini söylesin. Bir an önce çözün. Şahsen yanımda bu tür hareketlerde bulunan birini görsem çok farklı şeyler düşünür ve olay çıkarırım.

Konu sahibi bir 'rahatsızlıkla' ilgili fikir almaya çalışıyor. Bu mudur komik olan?
Evet komik buldum buna mi karisicaksin? 2 dkda bir erekte oluyo dememiş konu sahibi. Çok denk geldim diyor. Her saniye kardeşini de gormedigine göre.. benim bakış açım hoşunuza gitmedi çok uzgunum

Ahaha komikmis djdjdjd

Bilim senin kocana göre koymuyor bu verileri. İlla muhalefet olucaksiniz. Ben cahilsem araştırın bı zahmet
Cahil misin degil misin bilemem ama saçma yorumların olduğu kesin yukarda ki gibi msn muhabbetleri geçeli baya bir sene oldu

Evet komik buldum buna mi karisicaksin? 2 dkda bir erekte oluyo dememiş konu sahibi. Çok denk geldim diyor. Her saniye kardeşini de gormedigine göre.. benim bakış açım hoşunuza gitmedi çok uzgunum
Bakış açınızla ilgisi yok. Bir hastalığı komik bulup dalgaya almanız hoşuma gitmedi. Herkesin başına her şey gelebilir. Şahsen davranışınız çok cahilce..

Bakış açınızla ilgisi yok. Bir hastalığı komik bulup dalgaya almanız hoşuma gitmedi. Herkesin başına her şey gelebilir. Şahsen davranışınız çok cahilce..
Ben bunu hastalık olarak görmek zorunda mıyım. Erekte olduğunu erkekler sıkı bokserla gizler o da yöntemini bilmiyordur dedim. Daha genç bir delikanlı elbette günde birkaç kez erekte olabilir. Ayyy aman gömün direkt çocuğa koyun bı hastalık rahatlayin

Arkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.

Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.

Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..

Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.

Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde

Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...
Bol şeyler giyincede mi ayni

Ben bunu hastalık olarak görmek zorunda mıyım. Erekte olduğunu erkekler sıkı bokserla gizler o da yöntemini bilmiyordur dedim. Daha genç bir delikanlı elbette günde birkaç kez erekte olabilir. Ayyy aman gömün direkt çocuğa koyun bı hastalık rahatlayin
Senin nasıl gördüğüm değil bilimsel olarak nasıl göründüğü önemli.. şu durumda sözü geçen genç hem fiziksel hemde psikolojik olarak rahatsız ve bunun bir adi vardır mutlaka..
Komik bulmuş olmana nasıl bir ad verelim yalnız onu bilmiyorum..

Senin nasıl gördüğüm değil bilimsel olarak nasıl göründüğü önemli.. şu durumda sözü geçen genç hem fiziksel hemde psikolojik olarak rahatsız ve bunun bir adi vardır mutlaka..
Komik bulmuş olmanıza nasıl bir ad verelim yalnız onu bilmiyorum..
Bilimin kötü bulduğuna nasıl karar verdiniz? Doktor musunuz? Size göre sıkıntı vardır doktora gitsin genç. Bana göre de sıkıntı yok. Konu sahibi ona göre yolunu çizer zaten. Kavga mı edelim şimdi napalim

Back
X