- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Ürolojiye gitsin, bu bir rahatsızlık, ilaçlarla tedavi ediyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha komiksinAhaha komikmis djdjdjd
Nasıl çamaşırlar giyiyor kardeşin. Sıkı bokserlar giymesi gerek ki meydana öyle kolay çıkmasın. Sağa sola yatırır fnfndnfd
Alınmayın azizim.Ama erkekler çok sık erekte olur. Bu genç de yöntemini bilmiyor olabilir.Sen daha komiksin![]()
Öyle mi prof. Hanım ben bilmiyordum benim kocam sürekli erekte olmuyor rahatsız heralde bi dr a gitsin bariAlınmayın azizim.Ama erkekler çok sık erekte olur. Bu genç de yöntemini bilmiyor olabilir.
Bilim senin kocana göre koymuyor bu verileri. İlla muhalefet olucaksiniz. Ben cahilsem araştırın bı zahmetÖyle mi prof. Hanım ben bilmiyordum benim kocam sürekli erekte olmuyor rahatsız heralde bi dr a gitsin bari
Konu sahibi bir 'rahatsızlıkla' ilgili fikir almaya çalışıyor. Bu mudur komik olan?Ahaha komikmis djdjdjd
Nasıl çamaşırlar giyiyor kardeşin. Sıkı bokserlar giymesi gerek ki meydana öyle kolay çıkmasın. Sağa sola yatırır fnfndnfd
Evet komik buldum buna mi karisicaksin? 2 dkda bir erekte oluyo dememiş konu sahibi. Çok denk geldim diyor. Her saniye kardeşini de gormedigine göre.. benim bakış açım hoşunuza gitmedi çok uzgunumBelli ki kardeşinizin bir rahatsızlığı var ve kendisi de durumdan hoşnut değil. Derhal ürolojiye, o da olmazsa psikiyatriye yönlendirin. Ama kendisi utanıp gitmek istemeyebilir, bu nedenle büyüğü bir erkek destek olsun, bu tür durumları herkesin yaşayabileceğini söylesin. Bir an önce çözün. Şahsen yanımda bu tür hareketlerde bulunan birini görsem çok farklı şeyler düşünür ve olay çıkarırım.
Konu sahibi bir 'rahatsızlıkla' ilgili fikir almaya çalışıyor. Bu mudur komik olan?
Ahaha komikmis djdjdjd
Cahil misin degil misin bilemem ama saçma yorumların olduğu kesin yukarda ki gibi msn muhabbetleri geçeli baya bir sene olduBilim senin kocana göre koymuyor bu verileri. İlla muhalefet olucaksiniz. Ben cahilsem araştırın bı zahmet
Bacım derdin ne allasen. Git bı sinir stresini başka yerden cikarCahil misin degil misin bilemem ama saçma yorumların olduğu kesin yukarda ki gibi msn muhabbetleri geçeli baya bir sene oldu
Bakış açınızla ilgisi yok. Bir hastalığı komik bulup dalgaya almanız hoşuma gitmedi. Herkesin başına her şey gelebilir. Şahsen davranışınız çok cahilce..Evet komik buldum buna mi karisicaksin? 2 dkda bir erekte oluyo dememiş konu sahibi. Çok denk geldim diyor. Her saniye kardeşini de gormedigine göre.. benim bakış açım hoşunuza gitmedi çok uzgunum
Ben bunu hastalık olarak görmek zorunda mıyım. Erekte olduğunu erkekler sıkı bokserla gizler o da yöntemini bilmiyordur dedim. Daha genç bir delikanlı elbette günde birkaç kez erekte olabilir. Ayyy aman gömün direkt çocuğa koyun bı hastalık rahatlayinBakış açınızla ilgisi yok. Bir hastalığı komik bulup dalgaya almanız hoşuma gitmedi. Herkesin başına her şey gelebilir. Şahsen davranışınız çok cahilce..
Bol şeyler giyincede mi ayniArkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.
Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.
Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..
Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.
Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde
Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...
Senin nasıl gördüğüm değil bilimsel olarak nasıl göründüğü önemli.. şu durumda sözü geçen genç hem fiziksel hemde psikolojik olarak rahatsız ve bunun bir adi vardır mutlaka..Ben bunu hastalık olarak görmek zorunda mıyım. Erekte olduğunu erkekler sıkı bokserla gizler o da yöntemini bilmiyordur dedim. Daha genç bir delikanlı elbette günde birkaç kez erekte olabilir. Ayyy aman gömün direkt çocuğa koyun bı hastalık rahatlayin
Bilimin kötü bulduğuna nasıl karar verdiniz? Doktor musunuz? Size göre sıkıntı vardır doktora gitsin genç. Bana göre de sıkıntı yok. Konu sahibi ona göre yolunu çizer zaten. Kavga mı edelim şimdi napalimSenin nasıl gördüğüm değil bilimsel olarak nasıl göründüğü önemli.. şu durumda sözü geçen genç hem fiziksel hemde psikolojik olarak rahatsız ve bunun bir adi vardır mutlaka..
Komik bulmuş olmanıza nasıl bir ad verelim yalnız onu bilmiyorum..