Ne Düşüncesizmis gorumcen. Senin yardıma ihtiyacın varken sana iki cocukla yatılı misafir olmak da neyin nesi. Valla ben gelmek isteyenlere yatak odasından bile çıkamıyoruz bebekle, biraz düzenimiz olsun oyle gelin dedim. Simdi yeni yeni misafir agirlicam. Sagolsunlar akrabalar es dost da anlayışla karşıladı.Hepinizin mesajini yeni okuyabildim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bir de 3 gundur biri 10 aylik iki kucuk cocugu olan gotumcemi yatili agirliyorum. Is guc yapamadigim gibi onlarin daginikligi da cabasi. Gorumcem saolsun bebegin eline orada burada yiyecek verdiginden her yer hasat durumda. Cocuklarin sesi fln derkn 5-10 dk yorulunca kestiren bebegim onu da yapamio o cocuklar uyumadan. Cikolstayi biskuviyi oturma odasinda bebeginin eline veren gorumceme mi kizsam o cikolatali elleriyle koltuguma halima dokunan bebekten mi yoksa iyice huysuzlanan kendi bebegimden mi :-(((
Sorma canim valla. Bir de ilk gun geldi yatti uyudu biraz 2 bebek bir cocuk kaldik.buyik cocuk aciktim diyor kucuk yeni ayaklaniyor dusup kafadini sehpaya carpacak. Ben benim bebegimi doyuruyorum. Abla kalk cocugun dusecek kafasini falan vurur diyorum iih diyor geri uyuyor. Gorseydin halimi. Aglayacaktim. Kv ler erken ise gidiyor korkarim diye bende kaliyor. :-( tamam yemek falan sorun olmuyor temizlige de yardim ediyor ama suan bile mutfagin halini gorsen her yer biskuvi kirintilariyla dolu. Nasil olsa yarin supururuz diyor. Ama ben hic sevmem boyle. :-(Ne Düşüncesizmis gorumcen. Senin yardıma ihtiyacın varken sana iki cocukla yatılı misafir olmak da neyin nesi. Valla ben gelmek isteyenlere yatak odasından bile çıkamıyoruz bebekle, biraz düzenimiz olsun oyle gelin dedim. Simdi yeni yeni misafir agirlicam. Sagolsunlar akrabalar es dost da anlayışla karşıladı.
O da biliyor farkinda 10 gibi gorumvem telde konusuyordu cocugu koltuga cayi doktu. Aksam aksam koltuk sildim biskuvileri tenizledim supurdum falan aglayacaktim. Esim de cok sinir oldu ama bir sey demedik. Ben de soyleme bir sey ayip olur diyorum. Ben kv en azindan dese diye bekliyorum ama neredee :-(((Isin zormus canımumursamaz birisi anlaşılan. Boyle sıkıntı icinde sinir olmaktansa evde tek basına korkmak daha iyidir herhalde. Esın ne diyor bu duruma peki o müdahele etse bi sekilde
canim ya ayni ben de. Gece sorun yok da gunduz basindan ayrilamiyorum minigimin. Bagiriyor. Yemek bile zor yapiyorum. Bir de surekli kucak istiyor. Aksama kadar kucagimda.Benimki de aynı canım ya yanında yaticam yada beşiğin basında bekleyip sallayip durcam yoksa 10 dk dan fazla uyumuyo. Her türlü hapsediyo anlayacağın. Bende hic bir is yapamıyorum yemek yapıp yiyebilirsem şükrediyorum :) ama eninde sonunda düzene girecek tır uykuları hep boyle Benimki de aynı canım ya yanında yaticam yada beşiğin basında bekleyip sallayip durcam yoksa 10 dk dan fazla uyumuyo. Her türlü hapsediyo anlayacağın. Bende hic bir is yapamıyorum yemek yapıp yiyebilirsem şükrediyorum :) ama eninde sonunda düzene girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?