canım benım ya senı tanımıyorum ama hepimiz allah kuluyuz senin neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum erkekler kendılerını hep saklarlar ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh butun erkekler aynı sanırım ben evlenmeden evvel 2yıl flort 2yıl nısnlılık gecırdım 1bucuk yıldırda evlıyım bambaska bırı oldu benımkıde bana el kaldırdı prenses gıbı hıssederdım kendımı sımdı aynı evın içinde 2 yabancı gibiyiz sankı evlenmeden evvel sesımı 1 saat duymadan yapamayan dunya fatura odeyen adam evlenınce yuzume bakmaz oldu cok soguk ilgisiz ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM çok üzüldüm bende ayrılmayı düsünüyorum ama cok sevıyorum ilk goz agrım çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum benimkide beni hiç takmıyo erkekler böyle sanırım bı gun cok pıs kavga ettik bana yumruk attı yere fırlattı bende kendımı dısarı attım saat gece 00.00falan apartman gırısınde caresızce agladım saatlerce bırı gelıp o saate benı o vazıyette bırı gorucek dıye cok korktum yanımda parada yoktu gerı dondum mecburen eve bıde ne goreyım beyımız tatlı yemıs meyve suyu ıcmıs kendımı odaya kapadım gunlerce bısey yıyıp ıcmedeım gunlerce agladım beyımız seyıne bıle takmadı bıdaha yapmıcam dıyo ozur dılıyo gene yapıyo gene yapıyo bende napıcagımı bılemıyorum sanırım bız bunların poposunu cok kaldırdık.
işte bunu düsünmek beni mahvediyor kızım madem anlasamayacaktınız benim ne sucu vardı?
beni neden yaptınız derse,ileride bası sıkısınca annem beni düsünse babamdan ayrılmazdı derse ne yaparım??
ben kızımız böyle bi ortamda büyümesini hiç istemedim bunları görünce kızıma böyle seyler normal gelecekti ve de o zara görecekti. ne yapayım ileride beni kötü bilirse de kızım için en iyisinin bu oldugundan eminim...
canım benım sakın kızının senı suclayacagını dusunme benım annem babamda ayrıldı.33yasındaydı ozaman ben hep anamı haklı gordum heranımızda anamız vardı yanımızda baba tanımadık bız huzursuz bı ortamda buyuyecegıne annesının acılarına tanık olacagına ayrı buyusun daha benım annem babamdan ayrıldıgında 3 cocukla ortada kaldı annesı babası olmustu hıcbır destegı yoktu asgarı maasla calısıyodu ustelık kıraya cıktı aslanlar gıbı o zorluklarla cocuk yetıstırdı.biz annemizi hiç bir zaman suçlamadık her zaman annemle gurur duyduk Eminim senin kızında seninle gurur duyucak...17sene gectı bızımkıler ayrılalı babam cok pışman barısmak ıstıyor annem napsın onu onca yıl sonra
canım insallah Allah esine akıl versin aklını basına alsın...
sen bu hale gelme...
bosanmaya karar verince rahatlamıyorsun cünkü için kanıyor...
için kanadıkca daha cok kızıyorsun kendine...
biz esimle nişanlıken konusmustuk bunu, bi arkadas yasamıstı ortak tanıdığımız ben ona sormustum böyle bi şey mümkünmü diye?
ben hayvan mıyım nasıl el kaldırırım bir kadına hele ki sana... demişti.
HAYVANMIS...
ama yanlıs yönlendirmek istemem genelde, bi kere vurunca gerisi daha kolay geliyo.
ilk vurdugunda bin defa özür dilemişti.
daha sonra sinirliydim dedi.
sonra sen kasınıyorsun dedi
sonra defol git dedi.
sonra yorum bile yapmadı...
bosanmak gerekiyor yani
yoksa nasılsa cekiyor diye hiç degeriniz kalmıyo onun gözünde
hiç kişiliğiniz kalmıyo kendi gözünüzde...
siz umarım asla böyle bi sey yasamazsınız.
herkes banada aynı seyi söylüyo nasıl olsa gelecek sana diye...
ama hiç bi şeyi değiştiremez
maalesef onun gercek yüzünü gördüm ben...
Öncelıkle Allah sabır versınn ve hayırlısı olsun hakkınızda...
Çok özür diliyorum ama sadece merakımdan genel bır soru soruyorum..
Ben nişanlıyım ama nişanlımda sinirliyken ne yaptıgını bılmez..Ne varsa kırar döker..Acaba evlenınce sıddet denen olay işin içine gırer mı ..Cok korkarım bu durumdan...Ve merak ettıgım su kı; bir kerelık tokattan bıle ayrılmaya gıden var..Bu normal mı acaba..?
Allah korusun basıma gelse napıcagımı bılemıyorum,kestıremıyorum :S
arkadaslar özür dilerim bi önceki msj için. kolay kolay hakaret edemem insanlara.
ama aklıma geldikçe sinirlendim nasıl söylediği...
ohoooo kusura bakma ama böyle hayat olmaz.Sen insansın kadınsın değerlisin. Evet sen değerlisin.Kimse buna katlanmak zorunda değil
bazen dusunuyorumda acaba evliligi bu boyuta getiren evlilik oncesi yasammi yanbi flortmu
sizin adiniza cok uzuldum
ben esimle gorucu usulu evlendim
7 senelik evliyiz inanirmisiniz eger bir gece birbirimize kotu soz soylesek ayri yatamayiz koyun koyuna
sarilir yatariz
o an hersey unutulur ve halaada cok seviyorum esimi
rabbim nazarlardan korusun
acaba severek isteyerek evlenenler hep mi boyle bilmiyorum
rabbim yardimciniz olsun
canım suan ıcımde tarıfı ımkansız duygular var her yazdıgın seye katılıyorum cok ıyı anlıyorum aynı seylerı dusunuyoruz ben benımkıne hep soyluyorum bak aklını basına al boyle gıderse benı kaybedersın son pısmanlık fayda etmez dıye hıç takmıyo ınsanlar neden kaybedınce anlarlarkı ınsanın degerını yanındayken bılseler ölürlermi sanki canım bı ara ayrı kalın bı kac ay ne bılım ya belkı hatasını anlar duzelır denedınızmı hıc
hadi hep birlikte evlilik öncesi flörtü kınayalım...
ne alaka yahu...
benimde 8 yıllıktı..iş arkadaşım 12 yıllık..
arkadaşımın teyzesi 25 yıllık evli ayrılıyor. (görücü usulu!!! kocası her gün telefon eder seni seviyorum derdi diyor..10 yıldır adamın sevgilisi varmış)
nasıl bir mantalitedir anlamadım ki..
yok kadının kadından başka düşmanı...
napsın şimdi ikinci evliliğini boşanmamak için sevmediği bir adamla mı yapsın görücü usulu?
şışşş kız boşanıyorum diye zırlama..
git sevmediğin bir adamla evlen...
öyle bizim gibi fingirdek fingirdek flörtte etme..
sevmediğin adamın koynuna gir...
o seni boşamayacak..
bizim tavsiyemiz bu...
ahhh ahhh
mümkün degil düzelmez agzıyla kus tutsa umrumd degil.
evlenmemizden bi gün önce kına gecesi bana ''seni dünyanın en mutlu kadını yapacagım'' demişti.
ne büyük palavra. ne cok hosuma gitmişti.
ama simdi dünyanın en büyük yalancısı oldugunu anlıyorum.
hatta ona bu sözünü hatırlattıgımda sen hiç mutlu olmaya calısmadın ki dedi bana...
evet mutluluk için cok sansım vardı ve ben kendime hayatı zindan ettim öylemi?
ona inanacak kadar aptladım evet .
ama aynı hataya 2. kez düsmeyeceğim.
merka etmeyin siz bunu aşacaksınız...
asıl problemi keşfetmişsiniz..
doğru teşhis koyuldu mu tedavi kolay oluyor..
yanlış teşhis: vaadleri olması fakat yerine getirmemiş olması
yanlış teşhis 2: o aslında iyi biri ama ailesi kötü
doğru teşhis: karısına ve çocuğunun annesine defalarca el kaldıracak bir zavallı olması
tedavi: yeni hobiler, psikolog, özgüveni yitirmemeye çalışmak, Allah'a onu kalbinizden çıkarması için dua etmek (zaten yaptıkları ve daha da yapacakları bu konuda yardımcı olacak...)
Allah yardımcınız olsun, bence de ikinci kez aynı hataya düşmeyin. Bir erkek eşine nasıl el kaldırabilir bunun haketmesi mi olur, kimse şiddeti haketmez.mümkün degil düzelmez agzıyla kus tutsa umrumd degil.
evlenmemizden bi gün önce kına gecesi bana ''seni dünyanın en mutlu kadını yapacagım'' demişti.
ne büyük palavra. ne cok hosuma gitmişti.
ama simdi dünyanın en büyük yalancısı oldugunu anlıyorum.
hatta ona bu sözünü hatırlattıgımda sen hiç mutlu olmaya calısmadın ki dedi bana...
evet mutluluk için cok sansım vardı ve ben kendime hayatı zindan ettim öylemi?
ona inanacak kadar aptladım evet .
ama aynı hataya 2. kez düsmeyeceğim.
geçmişteki ilişkisi ile bu yaşadıklarınızın bağlantısı olduğunu sanmıyorum
eşiniz pişmanlığını dile getiriyormu size karşı
evliliğinizde bir umut olup olmadığını en iyi siz bilebilirsiniz
eşiniz bir psikopatmı yoksa odamı depresyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?