Çok dengesizim kendimi tanıyamıyorum...

çünkü çok sevdiniz ve inandınız..
normal olanı yaptınız..
şimdi de normal olanı yapıyorsunuz..

ya zaten benim hazmedemediğim de o resmen saf yerine kondum.
insallah kızım için her sey dediğiniz gibi olur...

sanırım senin durumunda boşanmak en iyi çözüm
zor kabul ediyorum ama şiddetle anlaşmazlıklarla bir evlilik ne kadar sürebilir ki
allah yardımcın olsun canım

canım benim bunun sevgiyley veya görücü usulu evlenmekle pek alakası olmuyo bende bi nevi görücü usulu evlendim o aşık oldu felşan filan ama yok yani karşıdaki insanın karakteriyle ilgili birşey.. çok zor ya hakaret dayak yiyite o insnala aynı yatağı paylaşamak aynı evi paylaşmak .. insanın psikolojisi altüst oluyor ben hayata küstüm ya 2 aydaa ama çok şükür şuanada çok rahatımmm..

canım nasılsın gelişme varmı...

maalesef canım hiç bi gelişme yok ama o güne göre daha iyiyim arada böyle patlamalar yasıyorum, kendimi bile tanıyamıyorum. bugün yine babasıyla yegeninin dogumgünü var kızımla oraya gittiler yarım saat daha gec getirsem olur mu? dedi olur dedim.
kızımı süsledim gönderdim.
ama düsünüyorum hiç mi farkına varmayacak yoklugumun diye cünkü ailede hangi cocugun doğum günü olsa toplanır hep beraber kutlardık. sonra aynı düğünlerdeki gibi herkes kendi ailesi ve doğumgünü cocuguyla fotoğraf cekilirdi bu ilk dogumgünleri ben olmadan umarım mutlu olurlar. sonucta bi laf vardır kendi düsen aglamaz diye...
ama yine de benim içim cok acıyor...
benim bu yılki kızımın doğumgününde babası nasıl olacak?

yarın anneler günü...
benim için 2. anneler günü olacak...
geçen yıl kayınvalidemin, annemin anneler günü için hediyeler alıp kutlamıstık...
bende umutlanmıştım...
ilk anneler günüm ya...
anneler gününde anneler unutulmuyor ya...
esime sirinlik yapıp sormustum hani bana diye...
aksam olsun demişti... daha gün bitmedi...
cok mutluydum dogumgünümü, evlilik yıldönümümüzü kutlamayan eşim anneler günü mü kutlayacaktı...
belki de ben alınganlık yapıyordum, her sey düzelmişti...
degerliydim bende...
anneler günüydü, benim ilk anneler günüm...
uysalca kedi gibi bekledim aksama kadar...
bi sey yok...
kızı uyuttum, tabi ki kızın uyumasını bekliyordu...
yine bi şey yok...
cok gec oldu, uyku zamanı geldi..
yattı...
dedim saka yapıyorsun degil mi? aksam oldu bugün anneler günü...
ha dogru dedi, senin de anneler günün kutlu olsun...
dönüp uyudu...
sabaha kadar agladım....
işte degerim bu kadardı...
uf ya....
düsünmeyeyim diyorum olmuyor...
cok yaralanmısım...
biraz bencilce gelecek biliyorum ama...
kızım büyüyene kadar anneler günü kutlanmasın istiyorum.....

ben ne diyeceğimi şaşırdım...ay çok fena oldum ya...

kızın seni ileride anlayacaktır...sen ilgini ve sevgini ona yoğunlaştırdığın sürece seni kötü görmeye imkanı olmaz.kim bilir ne oldu ki annem böyle bir karar almak zorunda kaldı der en fazla...

bence kızın senın hıc anlamaayacak,anlasaada aksı olurmuydu dıyecek hep,hep ıkınızıde ısteyecek,ne kadar babasından nefret ederse etsınn,kendımdeen bılıyorum benımkıler kesın ayrıldıklarında lıseyı bıtırmıstım,,sımdı evlıyım daha berbat oldu,bende beceremıyorumm galıba

sana nacizane tavsıye kızın ıcınnn kendı hayatını yok sayma,ılerıde bırı cıkarsa yenıden başla,kendını toparla,kızın daha mutlu olacaktır ılerıde,Allah yardımcın olsunn

yazınızı copy paste yapsam benim geçen yıl ki anneler günüm olur...

ya anlayamıyorum bütün erkekler mi böyle?
yoksa bize denk gelenler mi?
evlenmeden önce tahlil filan yaptırırken cıkmalı aslında nasıl oldukları...
o zaman anlarız bastan...
üf sacmalıorum yine...
ama sinirlerim bozuldu...
3 farklı sehir, 3farklı meslek, 3 farklı kadın, 3 farklı hayat...
AMA 3 aynı sinir bozucu özelliklere sahip eş...
babalar gününde ne yapacaklar acaba?
onlarında yansın canı....
meleklerimiz büyüyünce biz anlatırız simdi nasılsa haberleri olmaz.
ama onlar nasıl atlatacaklar o günü...

canım benım senı cok ıyı anlıyorum yasadıgın bıcok seyı bende yasadım bız kadınlar cok hassasız erkeklerde kopruyu gecınce öküzlesiyolar bızde kendımızı degersız hıssedıyoruz dogal olarak. bızler cok duygusalız onlar gıbı odun değılız hisli varlıklarız.Kafamıza herseyi çok takarız erkeklerin bi an dusundugu sey belkı gunlerce bızım kafamızı kurcalar.ASLINA BAKILIRSA BIZE ZARAR VEREN KOCALARIMIZ DEĞİL KENDİMİZİZ ONLARI OKADAR DEGER VERİP POPOLARINI KALDIRMAKLA COK HATALIYIZ BİZ KADINLAR SEVDIKMI COK DELI SEVERIZ BAGIMLISI OLURUZ KARSIMIZDAKININ ERKEKLER İLK KENDİNE BAGLADIGINI GORUNCE BASLAR DEGİSMEYE ÖNCESIZDE GORUSMEK ICIN CAN ATAN ADAM SEVGINIZDEN EMIN OLDUMU KENDINI GERI CEKER CUNKU AMACINA ULASMISTIR YOK YORGUNUM BUGUN YOK ARAMAYA FIRSAT BULAMADIM EN BUYUK DEGISIMDE EVLENDIKTEN SONRA OLUYOR TABIKI E EVLILIGE ALISMA AİLEDEN AYRI YASAMA BIDE KOCANIN 360 DERECE DONUSUMU SONRASINDA RUHANI BIR BUNALIM KACINILMAZ OLUYOR BIZ KADINLAR ICIN

Benım kayınvalıdemler bı ust katta oturuyo anneler gununden bıgun once gıttık hedıyesını verdık kutladık.ertesı gun beyfendı son kalan kontrunuda annesının tekrar anneler gununu kutlayarak bıtırdı.ben anne degılım olamadım fakat biz kadınlarda dogustan annelık ıc gudusu var belkı sacma gelıcek ama anne olmadan kendımı anne gıbı hıssedıyorum kac kısı ogun benım anneler gunumu kutladı tehessüf msjı attım herkez msj attı sen kutlamadın dıye ıcıme oturdu aksamına annemlerdık ordada soyledım yazıklar olsun benım anneler gunumu kutlamadın dılın mı asınırdı dedım sen annemisin ya dedi bu erkekler boyle duyarsızlar

insan zaten bu ikiyüzlülüğe kızıyor maalesef...
evlenmeden önceki duyarlılık sevgi bi anda gidiyor...
hele birde çocuk olunca iyice tamam artık diyor ilgilenmeye ne gerek var...
nasıl olsa bir yere gitmiyor...
hiç unutmuyorum evlenmeden önce seni dünyanın en mutlu kadını yapacağım diye söz veren insan,
sen mutlu olamıyorsun diyor.
hani mevlananın bir sözü var ya:
''bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden,bari bir gönül kırılmasın dilinden...'' diye, resmen benim eşim için söylenmiş.
ne yapalım bunlarıda yaşamak varmış ama biliyorum bir gün vicdanıyla başbaşa kalıp ben ne yaptım diyecek... belki itiraf edemeyecek ama bunu bir gün anlayacak, yani inşallah o kadar vicdansız değildir...

Eğer bu kendi kararınızsa dikkatli olun;sakinleşin öfkeyle karar vermeyin.Karşılıklı sorunlarınızı konuşun ;beklentilerinizi konuşun..Kendinizi de gözden geçirin;kurtarabilirmiyiz diye..Benim de elimden gelecek birşey var mı diye düşünün..Karşılıklı geri adımlar atın;yenilenmeyi konuşun aranızda...
Boşanma sonrası evlilikten daha zor bir süreç.Başka biriyle evlendiğinizde daha iyiysiyle olacağınızı bilemezsiniz..
Hayırlısı olsun..Kolaylıklar ve başarılar dilerim..

teşekkür ederim yorumunuz için ama öfkeyle alınmış bi karar değil maalesef zaten dava açana kadar, sadece boşanmayla ilgili konuşacağız ha deyip, kendisinde hiç bi suç bulmayan bi insan eger konunun tamamını okuduysanız yenilenecek hiç bi şey kalmadı elimde...
sonuçta ben suçlu değilim, boşanalım diyen o sanki suçlu o olmayınca rahatlıyor bi yuva dağılmıyor gibi davranıyor...
başka birisi de büyük konuşmayayım ama mümkün değil gibi, eşimden yediğim kazık bütün erkeklere güvensizliği miras bıraktı bana...
o benim her şeyimdi, her şeyimi alıp gitti.....

ilk 2 mesajınızı okumuştum sanırım.Her ayrıntıyı bilmediğimizi düşünerek yazmıştım.Hayırlsı olsun.

canım ınan senın ıcın cok uzuluyorum bır haftadır aklımdan cıkmıyosun cok benzer seylerı yasıyoruz allah sabır versın elimden neyazıkki baska bısey gelmıyo benımkıde 360 derece dondu evlenınce okadar canım yanıoyokı anlatamam bu kandırılmıslık hıssı benı cok uzuyo askım askım prensesım dıyıp ustume tıtreyen adam bısey soylemek ıçin bakarmısın dedım az once nevar ya dıye bı bagırdı çok uzuluyorum bambaska bırı oldu kendımı okadar degersız hıssedıyorum kı anlatamam neydık ne olduk yaptıgım hersey batıyo cocuk azarlar gıbı benı azarlayıp duruyo napıcagımı sastım bızı en ıyi bız anlarız canım yasayan bılır keske benımde bır meslegım olsaydı kendı ayaklarımın uzerınde durabılseydım.evlenmeden evvel bu ınsan benım guzellıgım karsısında heyecandan ölürdü simdi napsam guzel bulmuyo bıkere sordum neden bukadar degıstın ben cok uzuluyorum dıye aynen sole dedı hıc aklımdan cıkmıyo hanı bır ınsan bı kıyafeti çok begenır alır ılk gunler seve seve gıyer sonra hevesı kacar bı kenara bırakır eskısı gıbı cazıp gelmez ya aynen ole ıste dedı gunlerce agladım insanım ben ya insanım kıyafet değilim ne hayallerle evlendim ben hayallerim yıkıldı resmen.Hiç unutmuyorum evlenmeden evvel bir ömur sana doyamam askım deyıp deyp öperdı onceden haftada bır gorusurduk ama dolu dolu gecerdı evlenınce kavusuruz mutlu oluruz aynı sevgı ılgıyı gorurum sandım sımdı evlıyız de ne oldu aynı evin içinde ona hasret kaldım sevgılılıktekı gunlerı haftada bıgun bulusmaları cok özledım ınsan bole olunaca dırek benı kandırmıs hıc sevmemıs dıye dusunmekten kendını alamıyo ALLAH SONUMUZU HAYRETSIN CANIM CÜMLEMİZİN AMİN...

Son düzenleme:

canım çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuk olunca dahada bir değişiyor bizde onun memleketine yeni taşınmıştık, bebeğimiz yeniydi. kucağımda 15 günlük bebekle 3,5 ay kayınvalideyle beraber kaldık ve ilk berbat kavgamızı kendi evimize tasınmadan 1 gün önce yaptık kayınvalidem yarın tasının gidin, uzatmayın artık dedi resmen istemedi ama esim anlamadı bana yüklendi ve o gün annemleri arayıp gelin kızınızı götürün dedi.
ertesi gün biz o eve taşındık, barıştık filan ama ben o evden hhep nefret ettim.
cünkü orası hiç benim olmamıstı...
her kavgada kapının önüne konan ben oldum.
aptalmışım, neyi kurtarmaya calısıyormusum...
su anda da evinde rahat rahat oturuyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…