ilşkiler bazen çıkmaza girebilirbiz çok şeylerin üstesinden geldik eşimle karşılıklı özveri ve fedakarlık gerekiyor
sizde konuşurken hep haklşılığınızı kanıtlamaya çalışıyormusunuz iş inatamı bindi yanikesinlikle getirmiyor.
katekate bi keresinde demişti''sans isteyene verilir''diye gercekten cok dogru.
o hatalı oldugunu kabul etmiyor aslada etmez.
sizde konuşurken hep haklşılığınızı kanıtlamaya çalışıyormusunuz iş inatamı bindi yani
ben kendimden örnek vereyim
yeni evliydim ailesi saolsun rahat bırakmadılar erkek ailelerinde oğlumuzu kaptırdıkmı falan gibi korkular oluyor türkiyede çok sık yaşanan bir şey
rahmetli kayınvalide görümce yada eltim iğneleyici bir şey söylese cevap veremezdim eşime surat yapardım bana haklı olduğumu söylemesini isterdimki eşim söylemezdi hiçbirşey sonra tartışma çıkardı böyle bir süre devam etti herkez yatağında mutlu uyurken bia başkaları yüzünden tartışıyor olurduk
o sıralarda allah hiçbirimize göstermesin 5 -6 yıl önce eşimin işi bozuldu çevremizde kimse kalmadı ne eş ne dost ne ahbab
ben boş yere kendimi ve eşimi üzdüğümü anladım oda aslında artık kendi ayrı bir yuvası olduğunu anladı
Oncelikle cok uzuldum durumunuza
akli basinda bir insansiniz ve kadinsiniz
dolayisiyla duygusalsiniz taviz olayi ordan kaynaklaniyo diye dusunuyorum
dayak yiyen insan kabul edemez once. sonra sayiklar "hayir hersey guzeldi eskiden, tekrar guzel
olabilir! bu bir kabus: bitecek!" diye dusunur
ama kirilmistir bir kere ve devami geldigi zaman ya alisir ya siner yada
YETER artik der bitirir olayi
cunku sevdigi adamin dayagini yemek cok zoruna gider kadinin
babasindan yedigi tokatla bile kiyaslanamaz
sevgili esinden yenilen dayak
siz bence YETER demekten vazgecmeyin
cocugunuz olabilir ama bilincli bir insan bosanincada cocugunu mutlu edebilir
ailem 45 senedir evliler ne guzel degilmi koca bir omur !!
ama kucukken annemin aglamalarini isyanlarini sitemlerini duyardim babama karsi
annem belli etmezdi kimi zaman ama anlardim
cunku ben bebekken annemi emerken gozlerimi dikmemismiydim annemin gozlerine
annemi tanimazmiydim ne zaman huzunlu bakar ne zaman iyidir ne zaman sinirlidir bilirdim
ne kadar saklarsa saklasin
cok etkilenirdim
babamida cok severdim ama ergenligimde cok istedim bosanmalarini
bu mutsuzluk bulutu gitsindi istiyordum
annem derdi "sizin icin dayandim" bizi bahane etme diye isyan ederdim
ayrilsaydinizda bu kadar canim yanmasaydi diye cemkirirdim
bir kopege vurmak ceza sebebiyken
bir insana vurma hakki olamaz kimsenin
sizi kendini sevdiren adami seviyorsunuz sadece
ama zaman gectikce o adam degisti katilasti duygusuzlasti
sevdiginiz adam degisti ayni kalipta farkli bir kisilik oldu
boyle dusunun artik..
Allah yardimciniz olsun kiymetinizi bilin
bir omrunuz var sadece farkina varin
o eski ozguveninizi yakalayacaksiniz sizi ezen biri olmazsa
canım karşılıklı olabilir diye düşündüm sonuçta sizin hayatınızyanlıs anlasıldım sanırım ben inat gurur yapacak sırf bu yüzden kendimden gectim bi cocugu babasız bırakacak biri degilim.
ailesi ile sorunlarımız oldugu doğru ama hiç bir zaman ailesine yansıtmadım. hep eşimle konustuk. birbirimizi teslli ettik. ama sonra ne olduysa oldu. 180 derece degisti.
ben sıfır oldum zaten banada öyle davrandı. ben bunu anlayamıyorum.
evet sans isteyene verilir dedim.
cünkü onun böyle bi derdi yok demek istedim.
sans filan istemez o
haklı cünkü kafasında...
dövse sövse sevse hep o haklı...
canım karşılıklı olabilir diye düşündüm sonuçta sizin hayatınız
türk kadınları kolay kolay boşanma yönüne gitmezler zaten
eşinizi doldurmuş olabilirler
sizi dize getirmek istiyorda olabilir olmayabilirde
sürekli ben haklıyım diyorsa normal değil bence
Allah bir an önce sizi feraha çıkartır,sıkıntılarınızı giderir inşAllah
evet bir sansizlik yasadin ama baska bir taraftan bakinca da o kadar sanslisin ki..meslegin var,arkanda kale gibi bir ailen var ve bir cocugun var..
birde esin gercek yuzunu eski kiz arkadasi olayinda gostermis..kizin intiharinda sucu var miydi yok muydu bilmiyorum..ama aklinca durustluk yaptigi itirafinda kendini ortaya dokmus..
onceden dedigi; o kiz degildi bende faydalanmis olmamak icin birlikte olmadim,bana bastan durust oldugu icin birlikteydim demis..sizi kazandiktan sonrada; aslinda onunla iliski yasadigini soylemis..
ne karakterde ve ne niyette biri oldugunu bu cumlelerinden yeterince anladim.
oyle birinden ayrildin diye kesinle uzulme hatta sevin..sana verdigi ve verecegi en guzel sey evladin olmus..kendini de sakin suclama.cocugunun da seni suclayacagini dusunme..sen onu oyle bir yetistireceksin ki annesinin arkasinda bir evlat olacak hic endiselenme..
mutlaka siz kızınız kendisi üzüldünüz perişan oldunuz diye pişmanlık duyması gerekirdihaklısınız kesin karsılıklıdır zaten vardır hatam olmazmı
ama esim doldurusa bile geliyor olsa böyle yapmamalıydı
beni hiç mi tanımamıs ,sevmemiş.
cocuk mu kandıracaklar onu?
ben gercekten su an ailesinin suclu olmasını daha cok istiyorum.
ama biliyorum ki esim suclu bizi kendi ailesinden koruyamadı.
her seyin sinirini benden cıkardı sanki stres topuydum.
düsünüyorumda yüzü asıksa konusmaya bile cesaret edemezdim.
ben normal olmadıgına eminim bu evlendiğim adam degil.
ama pozitif(objektif diyecektim) bakamıyorum sizce ne yönden normal degil?
Kate döktürmüşsün yine, yorum yazan arkadaşa kızma o da aklına gelen bir nedeni söylemiş.
Gerçekten evlilik şans işi, mantıklı akıllı olmaya gelmiyor, kimisi görücü usulü evleniyor kimisi severek ama kimisi mutlu kimisi mutsuz.
peki arkadaşlar bende derdimi söyliyeyim size şiddet diyoruz aldatma diyoruz. boşanma sebebi sadece bunlar mı olmalı. 3 senelik evliyim bi kızım var. eşimle bi gün sarılarak uyumadık.değer verdiğini bir kere bile hissetmedim. bunlarıda geçtim sürekli aşağılama ve her tartışma sonunda ...git. seni görmek istemiyorum oldu sözleri.ben gidemedikçede dahada sıklaştı ağır hakaretleri aklınıza gelebilecek her hakareti işittim. bu hakaretleri kabullenebilecek kadar gurursuz değilim ama aileme dönemem günlerdir iş arıyorum. kendimi güvene almak istiyorum ama iş bulamadım eğitimim yok zaten şuan açıköğretimden liseyi okumaktayım. boşanabilmekte bi yerde güzel sahiplenen ailesi olunca insanın şu an boşanabilme imkanım olsa bir dakika düşünmem. beni sevmeyen değer vermeyen bi insanla ömrümü geçirmek istemiyorum. sizlere sorum bi an beni kendi yerinize koyup düşünmeniz. bu şartlarda siz olsaydınız ne yapardınız.
Kate döktürmüşsün yine, yorum yazan arkadaşa kızma o da aklına gelen bir nedeni söylemiş.
Gerçekten evlilik şans işi, mantıklı akıllı olmaya gelmiyor, kimisi görücü usulü evleniyor kimisi severek ama kimisi mutlu kimisi mutsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?