Belki bende o kuyuya düşebilecek olanlardan biriydim ancak zamanında bir çocuk psikiyatırina götürmüştü annem beni bir sebepten.
O psikiyatir bana ne kadar etikdi yaptigi bilemem ancak " bak güzel kızım senin gibi bir yanı yada iki yanı eksik büyüyen, özellikle kız çocukları hayatina alacakları erkeklerde hep baba sevgisi ilgisi arar, kendinden yaşca büyük kişilerle yada iki yüzüne gulen insanla yanlış evlilikler yapabilirler. Hiç bir erkeğin sevgisi yada ilgisi senin içindeki o boşluğu doldurmayacak o yüzden hayatina alacagin insanların iki saçını okşamasına kanma, hataya düşme iyi düşün,iyi ölç,iyi tart"demişti.
Daha 10 yaşımdaydım bunları dinlediğimde ama kulağima hep küpe oldu keşke her genç kıza bu sözü söyleyebilecek birileri olsa.
Ben kendi kızıma her zaman söylüyorum, hayatta başımıza her şey gelebilir ama özellikle eşimizi yada erkek arkadaşımızı seçerken sadece duygularımızla degil mantigimizlada hareket etmeliyiz, bir insan senden bir sey istediğinde bu şey sana yanlıs geliyorsa o kişi senin icin yanlıs kişidir derim hep.
Kim bilir belki burada bu yaziyi icinde o kocaman boslukla okuyan bir genc kiz olur onunda kulağina küpe olur diye yaziyorum.