Tamam dediğinizi yapcam sürekli bakıyorm e devlete sürekli kaymakamlık olsun sosyal hizmetlersize buradaki bir sayfadan bahsetmiştim ya kendi evinizde çocuk bakmak için belki uygun bir arayış vardır vaktiniz olursa bir bakarsınız. E-DEVLETTEN heyete giren yardım başvurusunu red geldikçe yeni başvuru butonu aktif olduğu sürece başvurmaya devam edin. size bir zararı olmaz. SED için de (bunu belirtmekten hiç hoşlanmıyorum çok çirkin geliyor ama belki böyle bir kriter vardır diye yazmak lazım.) 2 çocuğunuzun ayrıldığınız eşinizden olduğunu velayetlerinin sizde olduğunu ve eşinizin işte gerekçesi neyse o gerekçe ile nafakadan muaf olduğu için belki sed kapsamında değerlendirilebilir
Onlarda kazanç yok ki zaten alışveriş yapacak durumu olan bir çevre lazım onlaraOrfilame avon işine girmiştim satamadım hiç bişi kazançta sağlayamadım çevre istyo bu işler demişti ilgilenen kişi
İki çocuğuma bakmayı bırakın küçük bebeğime bile bakmıyo belimden pilatinliyim diyo ama görümcemde boşandı ama onun çocuklarına bakılıyoOnlarda kazanç yok ki zaten alışveriş yapacak durumu olan bir çevre lazım onlara
Bakın bende çok yokluklar gördüm evladınız 1 yaşında imiş kayınvalide ye deyin o baksın siz işe girin ama sizin önceki evliliğinden olan çocuğa bakar mı bilmiyorum çok karışık ve zor durumunuz
İki çocuğunuzun babaları nafaka veriyor mu ?İki çocuğuma bakmayı bırakın küçük bebeğime bile bakmıyo belimden pilatinliyim diyo ama görümcemde boşandı ama onun çocuklarına bakılıyo
Eşimin ilk evliliği benim ikinci evliliğim nafaka almıyorum çalışamaz raporu çıkardı kendne hiç bi bağlantısı yok çocuklarıylaİki çocuğunuzun babaları nafaka veriyor mu ?
Eşinizin ilk eşinden çocukları var mı
Sizi istemiyorsa bakmak istemiyordur
İletişim | Kızılay Zonguldak Şubesi burayada başvurun mutlaka arayınEşimin ilk evliliği benim ikinci evliliğim nafaka almıyorum çalışamaz raporu çıkardı kendne hiç bi bağlantısı yok çocuklarıyla
Evlilik yapıp boşanmış çocuğu olan birini tercih edebilirsiniz ama olan olmuş artıkEşimin ilk evliliği benim ikinci evliliğim nafaka almıyorum çalışamaz raporu çıkardı kendne hiç bi bağlantısı yok çocuklarıyla
ne kadar kolay yaOnlarda kazanç yok ki zaten alışveriş yapacak durumu olan bir çevre lazım onlara
Bakın bende çok yokluklar gördüm evladınız 1 yaşında imiş kayınvalide ye deyin o baksın siz işe girin ama sizin önceki evliliğinden olan çocuğa bakar mı bilmiyorum çok karışık ve zor durumunuz
Ben çok zor da iseniz ise girmek istiyor iseniz dedim ya bakıcı tutacak ya kreşe verecek ya işe girmeyip bekleyecekne kadar kolay ya
kvalideye diyin baksın
oh valla.
kadının zaten boşanmış -muhtemelen babasının evine dönmüş- bir kızı var, o kızın çocuklarına zaten bakıyor
bir de istemediği bir evlilik yapmış oğlunun bebesine baksın. kaldı ki istenilen evliliklerin bebelerine bile dışardan kimse bakmak zorunda değil de.
vallahi ne kadar zekisiniz ya. şu kadınlar klübünün en zekice tavsiyesi "k.validen/annen baksın".
akılsız kadınların derdini anca başka kadınlar çeksin, tek tavsiye de bu.
Ben bakmak zorunda mı demişimne kadar kolay ya
kvalideye diyin baksın
oh valla.
kadının zaten boşanmış -muhtemelen babasının evine dönmüş- bir kızı var, o kızın çocuklarına zaten bakıyor
bir de istemediği bir evlilik yapmış oğlunun bebesine baksın. kaldı ki istenilen evliliklerin bebelerine bile dışardan kimse bakmak zorunda değil de.
vallahi ne kadar zekisiniz ya. şu kadınlar klübünün en zekice tavsiyesi "k.validen/annen baksın".
İletişim | Kızılay Zonguldak Şubesi burayada başvurun mutlaka arayın
buna da mutlaka e-devletten de olsa tekrar başvurun
Doğru ya ancak meslek sahibi olan zengin olan kadınlarin anneleri torunlarına bakarne kadar kolay ya
kvalideye diyin baksın
oh valla.
Siz doğrusunuzne kadar kolay ya
kvalideye diyin baksın
oh valla.
Çok teşekkür ederimbuna da mutlaka e-devletten de olsa tekrar başvurun
eski konularınıza bakmadım ama bir mesleğiniz var mı? artık home office çok yaygın. eğer eğitimini aldığınız bir meslek varsa evden çalışmaya uygun buna da bakabilirsiniz. Başvurabileceğiniz sosyal yardımlar ile ilgili aklıma gelenleri paylaştım umarım bir faydası olur ama sizde biliyorsunuz ki bu kalıcı bir çözüm değil o nedenle oralara başvururken bir yandan da bu şartlarda hangi işleri yapabileceğinizi araştırınÇok teşekkür ederim
Herhangi bi mesleğim yok babam ilkokulu okutup aldı beni evden çalışma konularına bakmaya başladım tespih işi falan ne olursa yaparım şuan çocuklarımın önüne koymaya hiç bişi yok Allah rızası için dua edin bana kalıcı bi çözüm bulayım kalıcı çözüm bulana kadarda en azından yiyecek alabileyim başka hiç bişi istemiyorum allahım şahit en azından tekrardan başvuru yaptım ondan sonuç gelene kadar çok çaresizimeski konularınıza bakmadım ama bir mesleğiniz var mı? artık home office çok yaygın. eğer eğitimini aldığınız bir meslek varsa evden çalışmaya uygun buna da bakabilirsiniz. Başvurabileceğiniz sosyal yardımlar ile ilgili aklıma gelenleri paylaştım umarım bir faydası olur ama sizde biliyorsunuz ki bu kalıcı bir çözüm değil o nedenle oralara başvururken bir yandan da bu şartlarda hangi işleri yapabileceğinizi araştırın
Eşiniz nerede şuan daHerhangi bi mesleğim yok babam ilkokulu okutup aldı beni evden çalışma konularına bakmaya başladım tespih işi falan ne olursa yaparım şuan çocuklarımın önüne koymaya hiç bişi yok Allah rızası için dua edin bana kalıcı bi çözüm bulayım kalıcı çözüm bulana kadarda en azından yiyecek alabileyim başka hiç bişi istemiyorum allahım şahit en azından tekrardan başvuru yaptım ondan sonuç gelene kadar çok çaresizim
Örgü biliyor musunuz örgü bebek yeleği patiği vs yapın bir yerde ufak bir tezgah açın mahallenizde bunun için belediyeden izin alabilirsiniz bu ürünleri satın bizim semt pazarında yapan ablalar varHerhangi bi mesleğim yok babam ilkokulu okutup aldı beni evden çalışma konularına bakmaya başladım tespih işi falan ne olursa yaparım şuan çocuklarımın önüne koymaya hiç bişi yok Allah rızası için dua edin bana kalıcı bi çözüm bulayım kalıcı çözüm bulana kadarda en azından yiyecek alabileyim başka hiç bişi istemiyorum allahım şahit en azından tekrardan başvuru yaptım ondan sonuç gelene kadar çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?