Çok endişe var

Streslihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
33
3
1
29
Kızlar 7 haftalık hamileyim geçen hafta bebeğin kesesini gördük pazartesi günü de kalp atışını için gidicem çok endişeliyim kimse beni anlamıyor ilk hamileliğim kaynanam boşu boşuna gidiyorsun diyor stres yapıyorsun böyle konuşarak beni çok sinirlendiriyor beraber yaşıyoruz ne zaman hastahaneye gitsem ne gerek var gitme diyor çok mutsuzum çoooook :'( çok stres yapıyorum

aman nesini stres yapıyorsun arkadaşım
bırak konuşşsun, ne takıyorsun
onun zamanında yokmuş belki ama artık anneler de bilinçli, doktorlar da...

Sakin ol sitrese gerek yok hamileliğinin keyfini çıkar eski kadın sonuçta dr yüzümü görmüş hamileyken ona tabi gereksiz gelir takılma küçük şeylere anne olucan inşallah allah kucağına almayı nasip etsin de kv nide kırma çook ihtiyacın olucak belki böyle diyorum diye kızıcan bana ama bebeğin doğsun daha iyi anlıcan

Haklısın canım sen ne kadarlık evlisin

korkma canım bızde 4+4 de kesemızı gorduk 5+5 olunca yenıden gıdecegız kontrole bebegımızı gormeye , kalp atısı bazen duyulabılıyormus bazen de daha gec duyuluyormus..
bende su an hıc belırtı yok ne kusma ne halsızlık ne uyku durumu ne de sık ıdrara cıkma ınsallah boyle gıder..
stres yapma rahat ol, sadece kendını yorma,agır kaldırma, beslenmene dıkkat et , sıgara ve alkolden uzak dur yeter.bırde folık asıt takvıyesı al.

Folic asit hapini kullanıyorum bende mide bulantısı var kusma da oldu bi kere iştahsızlık var

Sen dinleme cnm kaynanani ilk uc ay stresli bir donem yeterince sik sik kontrole gtmelisin bence her an hersey olabiliyor kan testlerinide ayda bir mutlaka yaptr saglik ocaginda ucretsiz ztn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…