- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
- Konu Sahibi Streslihatun
-
Canim stres yapma, bu bebegine cok zarar verir, onlar herseyi hissediyor.. Ayrica kaynana ne oluyor ya salla kadiniKızlar 7 haftalık hamileyim geçen hafta bebeğin kesesini gördük pazartesi günü de kalp atışını için gidicem çok endişeliyim kimse beni anlamıyor ilk hamileliğim kaynanam boşu boşuna gidiyorsun diyor stres yapıyorsun böyle konuşarak beni çok sinirlendiriyor beraber yaşıyoruz ne zaman hastahaneye gitsem ne gerek var gitme diyor çok mutsuzum çoooook :'( çok stres yapıyorum
su an 6. hafta ıcındeyım canımSen kaç aylık hamile sn
Bundan sonra öyle yapcm cnm bebeğim daha önemliCanim stres yapma, bu bebegine cok zarar verir, onlar herseyi hissediyor.. Ayrica kaynana ne oluyor ya salla kadini
ee o zaman kayınvaldenın sorunu ne? ben kafama göre gitmıyorum, doktorum yonlendırıyorBenim 2 gün önce gitmem gerekiyordu gidemedm doktorum yoktu doktor gel diyor kafama göre gitmiorm
Benim 7 hafta 3 gün oldu cnm ama Ultrasonda 6 hafta 3 gün gözüküyor anlamadım ki ;-)su an 6. hafta ıcındeyım canım
yumurtlamadan geç olmuştur, yani geç döllenmedir o nedenle bir hafta geriden geliyordur..Benim 7 hafta 3 gün oldu cnm ama Ultrasonda 6 hafta 3 gün gözüküyor anlamadım ki ;-)
ee o zaman kayınvaldenın sorunu ne? ben kafama göre gitmıyorum, doktorum yonlendırıyor
demedın mı? demene ragmen bunları yapıyorsa.. ver bı gün agzının payını
ama saglam sekılde[/QUOTE aynen öyle cnm
Olabilir cnm senin ilk hamileliğin miyumurtlamadan geç olmuştur, yani geç döllenmedir o nedenle bir hafta geriden geliyordur..
aslında ılk degıl kurtaj olmustum ıkı yıl once falan ıstenmeyen bır gebelıkten oturu .. ama tabi onda bu kadar ılgılı ve bılgılı degıldım...Olabilir cnm senin ilk hamileliğin mi
Sebepsiz yere mi kürtaj oldun cnmaslında ılk degıl kurtaj olmustum ıkı yıl once falan ıstenmeyen bır gebelıkten oturu .. ama tabi onda bu kadar ılgılı ve bılgılı degıldım...
ıstenmeyen gebelıktı aldırdık..Sebepsiz yere mi kürtaj oldun cnm
Anlamasini da beklemiiorum zaten cnm çünkü bn istenmeyen gelindmCanını sıkma hepimiz böyleyiz. Onlar bebeklerinin bile cinsiyetlerini doğduklarında öğreniyormuş böyle düşün içini rahatlat. Aranızda kaç kuşak var seni anlamasını bekleme.
Hm anldm cnm hayırlısııstenmeyen gebelıktı aldırdık..
Kotu olmus o zaman ayni evde yasamaniz.. tasin kurtul derimAnlamasini da beklemiiorum zaten cnm çünkü bn istenmeyen gelindm
bence sende kasma kendını bebegın saglıkla dunyaya gelecegı varsa gelıyor, benım ılk gebelıgımde korunmamaıza ragmen gebe kalmıstım zamansız bır gebelıktı sonlandırıldı o nedenle.Hm anldm cnm hayırlısı
Haklısın cnm elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorumbence sende kasma kendını bebegın saglıkla dunyaya gelecegı varsa gelıyor, benım ılk gebelıgımde korunmamaıza ragmen gebe kalmıstım zamansız bır gebelıktı sonlandırıldı o nedenle.
su anda gebe kalamam sanıyorken hamıle oldugumu ogrendım..
onemlı olan sen hazırsan bu duruma gerısını Allaha havale etmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?