çok etkilendim sadece paylaşmak istedim

Canım öncelikle Allahın şanslı kullarındanmışsın da birşeyler görmüşsün..

Dini Fetva hattı 190 dilersen ara belki bir yorum yaparlar..

Hakkında hayırlısı olsun , hayırlı ise Rabbim nasip eder inşallah..

Ama unutma belki bu olmaz karşına öyle biri çıkar ki aşk mutluluk huzur buymuş dersin tekrar hayırlısı tatlımm

Son düzenleme:
istihareye kişinin kendisi yatmaz.
bilinç altında etkilendiğinin çıkma ihtimali çok fazla.
rüyalar, istihare rüyaları da dahil gelecekten haber vermez. kazadır,ölümdür bildirmez..
sadece gördüğün rüyadaki, ağırlıklı renklere yahut olaya göre hayırlı ya da hayırsız yorumu yapılabilir.

hakkında hayırlı olsun. kaderinde varsa gelir diyorum ben..

Herkes rüyada gördüğün renklere göre yorum yapılır demiş ama benim konuyla ilgili bildiğim. Uyandığınızda renkler kadar ne hissettinizlede yorum yapılır. Yusuf KAVAKLI hocadan böyle duymuştum

cok dogru demiş arkadas .. ustelık sen dua etmıssın gerı donsun dıye ama olmamıs bazen bazı seylerı zorlamak hayırlı olmuyor. senın hayır gordugunde ser ser gordugunde hayır olabiliyor.

sen dualarında onu ıstemıssın ama gerı donmemıs. vardır bı bıldıgı allahın.. illa o olsun olurum yaşayamam demek cok yanlıs.. ben olsam aramazdım kaderde kısmette varsa zaten senı bulur.

İstihare işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için yapılır

Gördüğün rüya 6 yıl sonrasına işaret ediliyor, gaybı Allah bilir, gelecekte ne olacağı bilgisi peygamberlere bile verilmemiştir. O yüzden rüyanın bilinç altından kaynaklanan bir şey olduğunu düşünüyorum, hayırlara çıksın diyelim

normal rüya olsa bilinçaltı diyeceğim de istihare bu bi de sadece renklerden mesaj verilmez istiharede bazen renkler bazen başka bişi bazen ise istihareden sonra bizim kalbimiz kendi kendine o işten soğur ya da o işe yaklaşır bence doğru çıkma ihtimali yüksek iyi düşün gerçekten öyle bi kaza geçirsede onunla olmak istermisin gerçekten cevabın evet ise vakit kaybetme ama iyi düşün derim

bahsettiğiniz kur'anda yeri olan birşey,ve her kafamıza estiğinde yapmamamız gerekir bakın etkilenmişsiniz,rüya ile yol alınmaz dememizi bekliyorsunuz belki ama istihare farklı bişey!olurunu olmazını zaman gösterecek sizin o süreçte napcanız önemli

İstiharede rüyada görülen renge göre yorum yapılıp karar verilir. Amaç kalkıştığınız işin hayır mı şer mi olacağını öğrenmektir. Size gelecekten haber verilmez bence siz bilinçaltınızın etkisine maruz kalmışsınız.Bende eşimle evlenmeden önce çok zorluklar yaşadım kavuşabişmek için çok dualar ettim çok namazlar kıldım. Bir gün bir arkadaşımdan dua istedim ve bana canım sen ne kadar dua edersen et kaderini değiştiremezsin, insanın doğduğu evlendiği ve öldüğü bellidir değiştirmek mümkün değildir eğer senin nasibinde sevdiğin varsa vakti geldiğinde kavuşursun ama yoksa ömrün boyunca beklesende kavuşamazsın demişti. Benden sana tavsiye dua ederken hakkında hayırlısını iste ve ''Allah'ım hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.''diyerek dua etmeni tavsiye ederim.

düşüncenız bu yönde olabılır ancak istihareye sacma dıyemezsınız

Rüyanın etkisinde kim olsa kalır, alt tarafı rüya diyip geçemez kimse..
Geçse dahi sürekli bu korkuya yaşar..

Şu aralar bilinç altınızdan kaynaklansa gerek ; yer etmiş korkular ve sonunu bilmediğiniz bir ilişkinizden dolayı böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz..

Hani derler ya '' sevgilimle aramızda çok uzak mesafeler var veya annesi , o bu onun yüzünden bir araya gelemiyoruz'' falan diye bir takım engellerin olduğunu söylerler..

Bence bir aşkta ki en büyük engel , kesinlikle gururdur..
Seviyorsun ve onu aramaktan başka çaren yok ?

Kim bilir gurur yapmayıp , onu bu rüyayı görmeden önce aramış olsaydın daha verimli bir ilişkiniz olabilir di..
Ama bu saatten sonra bir araya gelseniz bile bu korku senin üzerinden gitmeyecek..

Bu durumun psikolojisi, ayrı kalmanın psikolojisinden daha beter..

Allah'ım sonunuzu hayır etsin..

Birlikte olsanız bile sürekli aklınıza bu gelecek, acaba nezaman ne zaman diye diye kendinizi bitireceksiniz, onun üstüne daha çok düşeceksiniz o da tepenize çıkacak doğal olarak ve belkide hiç böyle birşey olmayacak. Bu bir rüya olup olmayacağı kesin olamaz hiçbirşekilde. Yerinizde olsam onunla tekrar başlamazdım. Ama zor bi karar tabi sizin açınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…