- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Elbiseye ve. Kozmetike verilen paralar çöpe gidiyormuş gibi geliyir bana o yuzden minimum a cektim ben 3 tane kişiliğim 3 tane gundeligim 3 tane pantolonum var 5 yil once kase bir kaban aldim oyle marka vs de degil ama hala kullanıyorum markaya para vermiyorummerhaba..
Sorunum acayip fazla para harcamam. Üniversite öğrencisiyim ama hesaplayınca resmen bir ailenin harcadığı kadar harcadığımı farkediyorum ve çok üzülüyorum. Özel yurtta kalıyorum aylık 9paral. Sabah akşam yemeği ve servis içinde. Elektrik su da içinde. Extra bi harcamam yok yani. Aylık 400 kredi yatıyor. Ailem de 300 gönderiyoe yurt parası hariç. 1600 tl gidiyor. Üstelik bazen yetmiyor ailemi arayıp istemek zorunda kalıyorum. Düşününce en çok kıyafet ve kozmetiğe gidiyor sanırım. Dışarı çıkınca kendimi tutamıyorum resmen. Ve yurttaki yemekler güzel olmasına rağmen dışarda da çok yemek yiyorum. Ailemin maddi durumu iyi ama onlara da yük oluyorum artık. Nası daha az harcarım yardım edin lütfen. Ben de tasarruflu olmak para biriktirmek istiyorum..
Vurdu gol oldu...Hayatında hiç çalıştın mı peki canım
Bu durumun çalışıp empati yapmakla alakalı olacağını sanmıyorum.Hayatında hiç çalıştın mı peki canım
Ama bu kız öğrenci ya cherry.Kendi kazanmıyor ki.Nebilim anne baba da olsa başkasının kazandığı ya.Durumlar çok mu iyi bacım konu sahibi..Biz böyle yetişmeyince bir garip geliyor.Rahatsız olmakta haklısın.Dışarda çok yeme derim. Öüle yemeği okuldaysan eyvallah, ama akşam yemeğini yurtta ye derim. Akşam yemeğine 2 kez para ödeme bence.
Onun dışında gez toz giyin kuşan tabi. Gençken güzelken giyinip süslenmek gerek, ben elbise ayakkabıdan asla kısmam :)
Aman Allahım 3000 tl mi.Vay beee.Durumları çok mu iyi.Oh ekmek elden su gölden olamadık şöyle.Olmak da rahatsız ederdi beni açıkçası.Ben kendi kazanmadığım parayı; hiç agız kokusu çekmeden ,yorgunluk zamansızlık derdi çekmeden hesaba havadan yatan 3000 tl yi mideye indirecem oha be.Ben alın terimi kimseye kaptırmasam yatıp kalkıp şükredecemÇok harcamıyorsun ki.. Yurt parası 900 tl olduğu için 1600 çok geliyor, harcadığın 700 tl. O da çok değil. Benim kuzene her ay 3000 yatırılıyor hala arayıp para isteme peşinde eşek sıpası.
ay bende böyle olur sanırdım. hep çok rahat harcadım. kazanayım nasıl olsa harcayamayacağım dedim. şu an rahatım ama afedersiniz eşşek gibi çalıştığım bir sekiz ay varki ömrümden ömür çaldı. yok anacım, çok yoruldum çok çalıştım bir kenara üç beş para atayım, almaya kıyamayayım, vermeye kıyamayayım dedim. yok! almalara vermelere doyamadımCanım yanlış anlama ama bayanların çoğunda aynı sorun var ve insan nasıl kazanıldığını bilmeyince çok güzel harcıyo. Eğer paylaştıklarında ciddiysen ve gerçekten çözüm istiyorsan Gir bi cafeye 1 haftalığına on günlüğüne sen nasıl istersen. Bi kendi paranı kazan senin verdiğin onca emeğe rağmen verilen karşılığı gör ondan sonra ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.
Aman Allahım 3000 tl mi.Vay beee.Durumları çok mu iyi.Oh ekmek elden su gölden olamadık şöyle.Olmak da rahatsız ederdi beni açıkçası.Ben kendi kazanmadığım parayı; hiç agız kokusu çekmeden ,yorgunluk zamansızlık derdi çekmeden hesaba havadan yatan 3000 tl yi mideye indirecem oha be.Ben alın terimi kimseye kaptırmasam yatıp kalkıp şükredecem
Uzgunum ama sanirim bunu yapamazsin. Bende uni de senin anlatttigin gibiydim. Kredim yattigi gun hepsine kiyafet alirdim. Halen uniden kalma tas gibi elbiselerimi kullaniyorum. Nasil aldiysam? Ne zaman istesem hesapta para olurdu. Cok zengin degildik ama sehir didinda okuyunca ellerinden gelenin fazlasini yapiyorlardi.merhaba..
Sorunum acayip fazla para harcamam. Üniversite öğrencisiyim ama hesaplayınca resmen bir ailenin harcadığı kadar harcadığımı farkediyorum ve çok üzülüyorum. Özel yurtta kalıyorum aylık 900 tl. Sabah akşam yemeği ve servis içinde. Elektrik su da içinde. Extra bi harcamam yok yani. Aylık 400 kredi yatıyor. Ailem de 300 gönderiyoe yurt parası hariç. 1600 tl gidiyor. Üstelik bazen yetmiyor ailemi arayıp istemek zorunda kalıyorum. Düşününce en çok kıyafet ve kozmetiğe gidiyor sanırım. Dışarı çıkınca kendimi tutamıyorum resmen. Ve yurttaki yemekler güzel olmasına rağmen dışarda da çok yemek yiyorum. Ailemin maddi durumu iyi ama onlara da yük oluyorum artık. Nası daha az harcarım yardım edin lütfen. Ben de tasarruflu olmak para biriktirmek istiyorum..
Aman Allahım 3000 tl mi.Vay beee.Durumları çok mu iyi.Oh ekmek elden su gölden olamadık şöyle.Olmak da rahatsız ederdi beni açıkçası.Ben kendi kazanmadığım parayı; hiç agız kokusu çekmeden ,yorgunluk zamansızlık derdi çekmeden hesaba havadan yatan 3000 tl yi mideye indirecem oha be.Ben alın terimi kimseye kaptırmasam yatıp kalkıp şükredecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?