Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar kötü kalpli bir insansınız. Elti ve kaynınız karı koca. Kaynınız ya da eltiniz her neyse, eşini terkedip onlara giden birinden mantıklı bir yorum beklemek benim hatam.
Benim onlara gitmemden çıkarım yapıp bu olaya getirmen çok mu mantık timsali oldugunu gösterir. İkisi aynı şey ama sen kayın demeyi tercih ettin ve birçok insanı şaşırttın bir de bunu masumane göstermeye çalışıyor.
Her kaynı olanın eltisi olamıyor keşke önce bunu algılasan kı bal gibi de algılıyorsuun
Sen olayları çarpıtarak çokk iiyi kalplisin. Eski konyu gündeme getirmek çokkk normall çünkü

Son düzenleme:
Senin için banlanmayacağım. Sen kaynının evine gittin eşini terkedip. Olay bı değil mi? Eltinin evi de aynı ev Kötü niyetle söylemedim. Sen çocuğu dert etme. Çocuk kendini tutup tuvalete gitmiyordur gaz çıkarırken kaçıyordur. Neyse değişiksin.

Gaz ne alaka? Yazdıgın art niyetli yorum o rtada sen rahat ol. Her kaynı olanın eltisi olamıyor asıl senn degisiksin

hamilesiniz ve sevmediğiniz eleştirdiğiniz (kınadığınız) evlat, sizin evladınızla kardeş çocuğu olacak.
soydur çeker.
seversiniz sevmezsiniz, bunu niye eşinize dillendiriyorsunuz ki; o size aynısını yapsa.
karşınızda sadece 5 yaşında bir çocuk var, hepi topu 5 yıldır yaşıyor. nasıl eğitirsen onu alır. ne insanlar var, senelerdir yaşadığı halde vicdandan merhametten habersiz insanlar var.

Son cümlenizi anlamamakla biirlikte zaten eşime söylediğimi ben de yanlış buluyorum

Mune buradaki birkaç üye bana kullandıkları kelimeleri kendilerinde hak olarak görüyorlar. Ben olayı senin adaletine bırakıyorum. Muhtemelen ben de ban alırım karşılıkl verdigim için amma bu kişiler de bi dahaki sefere başka üyelere,karşı daha had bilmiş olurlar.
Kimsenin bana itici, pis, üvey anne, tedavi ol, psikiyatra git demeye ayrıca kimsenin bana " kocanı terk ettin kaynına gittin" gibi zan,altında bırakıcı iftiralar savurmaya eski koooonılara bakıp " hahaha kimseyi sevmiyo allah yakınlara sabır versin" demeye haklı yok.
Eminiö yüzyüze olsak bırak bunların demeyi yüzüme bile bakamayacak innnsanlarsınnız. Kalpleriniz o kadar kararmış ki iğrenç yorumlarınızı hayretle okudum.
Konuuuumuun kapanmasını rica ediyorum.
Olumlu olumsuz farllllllettmez insam,gibii yazabillen herkese teşekkürler

Bir hafta önce evi terkettiniz şimdi görümceyi konuşuyorsunuZ. Size ne Allah aşkına.
Peki bundan sanane ve bu konu ile ilgisi ne? Neden ısrarla eski konuyu bu konu ile bagdaştırıyorsun. Vermek istedigin mesaj ne? Eşimle sorun yaşadım diye bu kıza karsı böyle problemim ooollamaz mıı?
Neyse o seviyesiz yorumundan sonra sana çok bile cevap verdim

Gaz ne alaka? Yazdıgın art niyetli yorum o rtada sen rahat ol. Her kaynı olanın eltisi olamıyor asıl senn degisiksin
İki mesaj sonra da açıklamışım. Kafasını toplayacaktı diye. Konunuz bir haftalık isteyenler döner bakar. Artık terbiyeye davet ediyorum sizi.

Benim de elektirik alamadığım tanıdığım ufaklıklar var... gördüğümde gülümsüyorum o kadar. sevmek zorunda değilim. aynı seyi benim cocuguma da yapabilirler sıkıntı yok.

Çocuğun iç çamaşırına neden eşiniz bakıyor? Yanlış anlamadım değil mi?
O bir çocuk ne olursa olsun bir mahremiyeti var. Onun özel bölgesine dokunması,sizin açıp bakmanız anlamına gelmez. Hele bir erkeğin hiç bakmaması gerekir. Kimse bakmıyorsa bile annesi gelene kadar beklemeliydiniz.
Sizin çocuğunuza biri bunu yapsa hoşunuza gider mi ?

[U[/QUOTE]
eşim bakmıyor eşime kızın annesine söylemesini rica ediyorum ve annnesi bakıyor
Çünkü ben defalarca dememe rağmen bakmadı

eşim bakmıyor eşime kızın annesine söylemesini rica ediyorum ve annnesi bakıyor
Çünkü ben defalarca dememe rağmen bakmadı
Bence durum böyleyse annesini ciddi bir şekilde uyarın. Benim de küçük çoçuğum olacak bak, poposunu kaşıyor elini her yere sürüyor. Biraz dikkat eder misin çoçuğa diye anneyi biraz silkelemek lazım. Belki 3 gün 1 haftadır değişmemiştir çocuğun iç çamaşrırı. Yazık gerçekten. Şahsen Benim küçük bebeğim olsa eve kabul etmem bu çocuğu ailesiyle birlikte. Çoçuğa garezim olduğundan değil yani. Herşey anne babanın hatası. Çocuk nasıl öğretilirse o şekilde yetişir çünkü

Aslında uyarıyordum ama genel yorumlardan sonra biraz daha sık ve net olarak uyarma kararı aldım. Evet çocuğa garezim yok ama temizlik konusu sebebi ile ben de uzak durmak istiyorum üzgünüm ama böyle

Kaynı başka evde elti başka evde kalıyorlar o zaman, :)
Takıldığı konuya bak cidden Allah yakınlarına sabır versin
Ne alaka?? Dün geceden beri senden bildirim geliyor demek li benden çok sen dert etmişsin. Başka işin mi yok? Ne bu saldırganlık. Allah senin yakınlarına sabır versin asıl.
Kadın açık açık " kocasını terk etti kaynına gitti " yazmış. İnsanlar şaşırma ifadeleri atmış. Kim bilir kimler onu öyle okudu. Diger ithamlar umrumda degil kim nasıl isterse öyle düşünür ama bu konu ahlaki bir konu ve kimse beni böyle zan altında bırakamaz. Birkaç sayfa sonra da "nasıl yani" diyene "eltisine gitti" demiş. Peki onu okuyup geçenler ne düşündü? Her kaynı olanın eltisi mi var? Başta neden kaynına gitti dedi. Bu ahlaksızlığı normall görup bana saldırmak için bahane arıyorsunuz ya inşallah sen de aynı iftiraya uğrarsıni, anca öyle anlarsın. Yazma artık konuma ya resmen benden çokkk giriyorsun yapıştın

Kendini böyle avut,güzell :))))) terbiyeden bahsedecek son kişi bile değilken...
Seni niye dert edeyim sen kendin yakınlarına dert olmuşsun zaten
İlk başta dedim her çocuk sevimli değildir belki kadının başka derdi ama sen hiç bir insanı sevebilecek seviyede bir insan değilmişsin zaten
Terbiye iftira şu bu diye millete yardıyorsun ama kendin bunlardan bir habersin
Ayrıca da buraya konu açtıysan yorumlarıda göze alacaksın yoksa git annene anlat konularını
Elti kayın yorumunu senden başka hiç bir üye o şekil algılamamış o yorumu bir sen öyle algışamışsın kalbinin fesatı içine vurmuş
Umarım kalbinin ekmeğini yersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…