- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Öyle anlamadığı için mi sormuşlar ve şaşırmışlarSeni niye dert edeyim sen kendin yakınlarına dert olmuşsun zaten
İlk başta dedim her çocuk sevimli değildir belki kadının başka derdi ama sen hiç bir insanı sevebilecek seviyede bir insan değilmişsin zaten
Terbiye iftira şu bu diye millete yardıyorsun ama kendin bunlardan bir habersin
Ayrıca da buraya konu açtıysan yorumlarıda göze alacaksın yoksa git annene anlat konularını
Elti kayın yorumunu senden başka hiç bir üye o şekil algılamamış o yorumu bir sen öyle algışamışsın kalbinin fesatı içine vurmuş
Umarım kalbinin ekmeğini yersin
Sevmemekten ziyade eğitimsizlik sebebi ile soğuduğum düşünülüyor ve bu sebeple ilgilenmek yerine sogukluk hissettiğim için haksız bulunuyor olabilirimOlmayınca olmuyor, Her çocuk sevilecek diye bir kaide mi var.
Benim de etrafımda bu derece sevmediğim çocuklar var.
Örneğin şımarık çocuktan hiç hazetmem.
Şımarık çocuk sevmiyoruz diye kimsenin kimseyi topa tutacağını zannetmiyorum.
Sevmemekten ziyade eğitimsizlik sebebi ile soğuduğum düşünülüyor ve bu sebeple ilgilenmek yerine sogukluk hissettiğim için haksız bulunuyor olabilirim
Tavsiye verenlere saygım sonsuz. Yapmak yapmamak bir tercih ama açıkçası ben de kendimi sorumlu hissetmiyorumBen kendi adıma bulmuyorum.
Burada anne babası ilgilenmiyor acitasyonu yapmasın kimse,
Bizlerde anne-babası çalışan çocuklardık.
Kimse bizi yağa bala batırmadı.
Terbiyesiz çocuk yetiştirmenin, eğitmemenin bahanesi olamaz.
Puhaha normal misin diye sen mi soruyorsunpepperony
Gece yarısından beri ifadeler atıyor yorumlar yazıyor her konuya burnunu sokuyorsun. Bak saat dokuz otuz. Sence başkasının konusuna bu kadar müdahil olmak ve bir insanı ( ki tanımıyorsun bile) bu kadar hedef almak normal bir insan davranışı mı? Sana yazmıyorum dememe rağmen hala geri kalmamak için ifadeler atmak...
Sence sen çok mu normalsin?
Hadi diyelim ben anormal biriyim, bu kadar ciddiye alıp zıtlaşan biri çok mu normal? Gerçekten sorunlu olarak görseniiz zaten bu tavırları sergilemezsiniz. Bu sebeple bana tedavi ol diyen allah çevrene sabır versin diyenlerin kendini nasıl da ele verdigini sizin gibi alay ederek degil de hayretle izliyorum
Yeter sus.Puhaha normal misin diye sen mi soruyorsun
Küçücük bir elti yorumunu alıp nereye çeviren her yoruma ters ters cevap verip milleti susturmaya çalışan saygılı yorumlara bile tahammülü olmayan küçücük çocuk için 20 sayfa dertlenen sen mi
ben senin laf anlayabilecek biri olduğunu zannedip uzun uzun yazmaya çalıştım meğerse seni önceden tanıyan üyeler çoktan puanını vermiş sana
Çok merak ettiysen söyleyeyim gece uykum gelmedi tatlım
Dediğim gibi Allah'tan benim çevrede senin gibisi yok ibretliksin
Etiketleme o zaman denge problemi yaşayan insanYeter sus.
Sus artık :)Etiketleme o zaman denge problemi yaşayan insan
Cevap veremeyince ben :)Sus artık :)
Keşke sussanCevap veremeyince ben
alıntılama ve Etiketleme o zaman lafını anlayamadın mı cicim
Çocuğa karşı hissettiğiniz şeylerin utanc verici olduğunu bildiğiniz icin bu başlığı acmışsınız.Merhaba arkadaşlar
Benim bir sorunum var ama yazmaya çekiniyorum. Olumsuz yorumlara açığım ama beni yerden yere vurup kendini tatmin etmekten başka bir getirisi olmayan yorumlara degilim.
Konu görümcemin beş yaşındaki kızı. ( yalan olmasın birkaç ay sonra beş olacak)
Şimdi bu kızın annesini in gözü kocasından başka kimseyi görmez. Koc as ı için herkesi sırtından vurur. Mesela benim eşimin bilgilerini kullanarak gizlice kredi çekmişler zamanında. Neyse o kadar ileri boyutta ki kızından bile önce geliyor.
Bu kadın cumartesi de,dahil çalışıyor. Sadece pazar İzinli. Kızına kaynanamlar bakıyor. İzinli oldugu gün bile kızını buraya bırakıp gidiyor bazen. Öyle ki çocuk annanesine anne diyor.
Bu çocugu ananesi ve dedesi öyle şımartmış ki. Kız çok görgüsüz ve pis yetiştiriliyor. Mesela sürekli eli ya burnunda ya özel bölgesinde. Geçen o kadar çok özel bölgesindeydi ki annesine defalarca sorun var galiba bak dedim beni takmadı. Eşime bak dedirttim baktı ki kilodu çok pis ve rahatsız edici bir külot. Değiştirdiler hem de hepimizin yanında. Bu kız yemeklerde bütün tabakları avuçluyor. Her şeye elini sürüyor. Her şeyi ağlayarak yaptırıyor. Diyeceksiniz ki bütün bunlarda sen neredesin?
İşte çekindiğim kısım da bu. Ben bu kızdan hiç elektrik alamadım çok itici geliyor. Ona belli etmıyorım ama çok itici geliyor evime geldigi zaman rahatsız oluyorum. Çünkü her şeyi elliyor. En son kitaplarımı mahvetmiş. Ve kaynanama ne zaman gitsem o orda. Eşim sevmediğimi biliyor ama acaba onu üzüyor muyum bilmiyorum. Bir çocuğa bunları hissetmek beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Lütfen saygılı yorumlar yazın rica ediyorum
Yoo utanç verici degil sadece rahatsız oluyorum böyle hissetmektenÇocuğa karşı hissettiğiniz şeylerin utanc verici olduğunu bildiğiniz icin bu başlığı acmışsınız.
Ama benim de bildiğim birşey var ki kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Keşke düzgün bir insan olsan ayrıca buradaki insanları emir vermeyi kesKeşke sussan
Seni ciddiye almıyorum ısrarla yazıyorsun konumdan uzaklaşsana artıkKeşke düzgün bir insan olsan ayrıca buradaki insanları emir vermeyi kes
Hamilesin, kınadığın yerden sınanırsın diyorum ve susuyorum.Merhaba arkadaşlar
Benim bir sorunum var ama yazmaya çekiniyorum. Olumsuz yorumlara açığım ama beni yerden yere vurup kendini tatmin etmekten başka bir getirisi olmayan yorumlara degilim.
Konu görümcemin beş yaşındaki kızı. ( yalan olmasın birkaç ay sonra beş olacak)
Şimdi bu kızın annesini in gözü kocasından başka kimseyi görmez. Koc as ı için herkesi sırtından vurur. Mesela benim eşimin bilgilerini kullanarak gizlice kredi çekmişler zamanında. Neyse o kadar ileri boyutta ki kızından bile önce geliyor.
Bu kadın cumartesi de,dahil çalışıyor. Sadece pazar İzinli. Kızına kaynanamlar bakıyor. İzinli oldugu gün bile kızını buraya bırakıp gidiyor bazen. Öyle ki çocuk annanesine anne diyor.
Bu çocugu ananesi ve dedesi öyle şımartmış ki. Kız çok görgüsüz ve pis yetiştiriliyor. Mesela sürekli eli ya burnunda ya özel bölgesinde. Geçen o kadar çok özel bölgesindeydi ki annesine defalarca sorun var galiba bak dedim beni takmadı. Eşime bak dedirttim baktı ki kilodu çok pis ve rahatsız edici bir külot. Değiştirdiler hem de hepimizin yanında. Bu kız yemeklerde bütün tabakları avuçluyor. Her şeye elini sürüyor. Her şeyi ağlayarak yaptırıyor. Diyeceksiniz ki bütün bunlarda sen neredesin?
İşte çekindiğim kısım da bu. Ben bu kızdan hiç elektrik alamadım çok itici geliyor. Ona belli etmıyorım ama çok itici geliyor evime geldigi zaman rahatsız oluyorum. Çünkü her şeyi elliyor. En son kitaplarımı mahvetmiş. Ve kaynanama ne zaman gitsem o orda. Eşim sevmediğimi biliyor ama acaba onu üzüyor muyum bilmiyorum. Bir çocuğa bunları hissetmek beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Lütfen saygılı yorumlar yazın rica ediyorum
benim Mutlu olmak için laf sokmaya ihtiyacım yok çok şükür :)Bayılıyorum böyle konuya yoruma bakıp teşhis koymalara, kendince birilerine laf sokup rahatlamalara
O da öyle mutlu diyorum :)
Ben de dün gece tedavi olmasını önerdim ama önemsemiyo malesefbenim Mutlu olmak için laf sokmaya ihtiyacım yok çok şükür :)
Yalnız senin durum vahim Çevrendeki yetişkinler bitmiş 5 yaşına bile girmemiş sabilerle uğraşmaya başlamışsın
Herkese bir iyilik yapıp tedavi olsan keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?