Çok fötü kafamın üstüne düştüm yardım edin !!

Tamam işte gidicem randevum var dedim ya gece gitmedim sallamadım geçmedi işte olabilir ölebilirim de gidicem bi kaç saat sonra sıkıntı varsa da Allah Kerim yapacak bişey yok böyle olması gerekti böyle oldu şuan zamanıngeri alabilir miyim yada başka bişey ? Bu kadar üzerime gelmenizi dalgalar geçmenizi gerektiren konu delil bence

Buraya konu açmadaki amaç nedir peki? Size oh olsun kimse demiyor yol yordam gösteriyor sizde başlıktaki gibi yardım istiyorsunuz. Lakayt davranmanın manası nedir?

Ben mi lakayt davranıyorum acaba ? İstersen bi yorumları başından oku ? Bana yazılanlara bi yere kadar ciddi tahammül edebilirim sonrasında ne kendi Can'ımı sıkarım ne de takarım yardım istedim bana sürekli dalga geçili espriler istemedim ben orda bi hata oldu sanırım

Güzel bi üslupla bana kafa tasında böyle veya şu tür şeyler olmuştur bekletme git diyen varsa amenna ama akıl hocalığı yapmayın okey

Buraya konu açmadaki amaç nedir peki? Size oh olsun kimse demiyor yol yordam gösteriyor sizde başlıktaki gibi yardım istiyorsunuz. Lakayt davranmanın manası nedir?
İstediki onu pamuklara saralım dr a koşucağı yerde burda konu açıyor sonrada bana ter cevap verdiler ühüüüü

Kimseyle tartışmak için yazmadım ki tartışmamak için dalgaya alıyorum kavga tarzım değil kızlar gerek te yok zaten ortada konu yok tartışmak için sizde takmayın bu kadar

Güzel bi üslupla bana kafa tasında böyle veya şu tür şeyler olmuştur bekletme git diyen varsa amenna ama akıl hocalığı yapmayın okey
İlk sayfadan itibaren herkes size doktora git diyor zaten. Bu düşüşle bu kafa şişmesiyle siz üslup beğenme moduna girmişseniz sizin hiçbirşeyiniz yok bence. Ufak bir kafa çarpması. Buz koyun geçer o halde. Millet sabahın nurunda ihmalkarlığınıza daha nasıl endişelensin? Doktora gitmelisin acile gitmeliydin demek akıl hocalığıysa eğer cidden ben anlamadım konuyu neden açtınız? Benim kızımda düştü geçen. Bende düşmüşümdür küçükken. Annem hemen doktora gitmiştir eminim. Yol birken herşey ortadayken siz milletin üslubuna takılmışsınız.

Beyin kanamasına kadar yolu var cidden kimseye yüklenip kızmaya hakkınız yok. Kimse burdan teşhis koyamaz kaldı ki doktorlar bile tomografi sonucuna göre teşhis koyabiliyorlar . Umarım kötü bisey değildir . Geçmiş olsun .

Canım merak etme beyin kanaması gibi birşey olsa ilk 6 saat içinde dengesiz hareketlerinin olması gerekirdi, sen sadece kötü çarpmışsın doktor da ağrı kesici verip gönderir bence.
Çok geçmiş olsun

Canım merak etme beyin kanaması gibi birşey olsa ilk 6 saat içinde dengesiz hareketlerinin olması gerekirdi, sen sadece kötü çarpmışsın doktor da ağrı kesici verip gönderir bence.
Çok geçmiş olsun
Doktora gitmek yerine buraya yazmasi dengeli bi hareket mi sizce??? Fayans dedi bide yani ne bilim... Bazı insanlar gercekten garip....

Aynebilim esinle severekmi evlendin?? Yani merak ettim hadi sen gecer sandın da esin nasil yatti uyudu nasil goturmedi seni hastaneye??? Bi kopukluk var gerçekten ne randevusu hala bekliyomusun sennn git acile
Bu çok çok kötü bir yorum, beğenenler Nasıl beğendi anlamıyorum. Eşinin sevgisini yargılayacak hakka Nasıl da sahipsiniz hemen !

Bu çok çok kötü bir yorum, beğenenler Nasıl beğendi anlamıyorum. Eşinin sevgisini yargılayacak hakka Nasıl da sahipsiniz hemen !
Mantikli dusunurseniz eger umursamayan es o cikan sese de sislige de tepksizi kalip uyur... Ama deger veren duramaz yerinde ne bilim ben anlamiyorum nasil durdu kocasi!? Nasil durabildi... Gidemiolarsa ambulans cagirablrdi onlar gotuturdu zaten morlugu sisligi görünce

Doktora gitmek yerine buraya yazmasi dengeli bi hareket mi sizce??? Fayans dedi bide yani ne bilim... Bazı insanlar gercekten garip....
Bence gayet normal, düşmek bu netice de herkesin başına gelebilecek bişey. Geçen gün benim de bebeğim düştü altı şişti buz koydum geçti, dediğim gibi dengesiz bir hareketi olsa direk acil zaten. Ama öyle birşey de olmamış, buradan da yönlendirilebilir diye düşünüyorum .
Abim acil uzmanı, çoğu zaman onu ararım, telefonda olası belirtiler ile yönlendirir. Buradan da (böyle bir hadisede) gayet yönlendirme yapılabilir.
Şuan beyin kanaması geçiriyor olabilirsin ifadelerini de cahilce yorumlar olarak değerlendiriyorum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…