Tamam işte gidicem randevum var dedim ya gece gitmedim sallamadım geçmedi işte olabilir ölebilirim de gidicem bi kaç saat sonra sıkıntı varsa da Allah Kerim yapacak bişey yok böyle olması gerekti böyle oldu şuan zamanıngeri alabilir miyim yada başka bişey ? Bu kadar üzerime gelmenizi dalgalar geçmenizi gerektiren konu delil benceçok garipsiniz
ben dalga geçmedim
kafa travması geçirilebilir düştükten saatler sonra bile
annem başını fayans olan yere çarpmıştı
tomografi çekildi ve 1 gün müşahade altında kaldı
ne olabilir diye sormuşsunuz ben de yazdım
beyin kanaması geçiriyor olabilirsiniz
Can'ım benim söylediklerim sana değil teşekkür ederim haklısın diğer üzerime gelenlere tepkimaman ya kusura bakma bende kabahat
neden ciddiye alıp yorum yaptıysam
Buraya konu açmadaki amaç nedir peki? Size oh olsun kimse demiyor yol yordam gösteriyor sizde başlıktaki gibi yardım istiyorsunuz. Lakayt davranmanın manası nedir?
Evet kocamla fingirdemeye halim var eşim sonuçta ayrıca amuda kalkmadım şakalaştıysam eşim ensemden öpüyordu huylanıyorum diye kaçtım halı kaydı uçmadım havada süzülmedim halı kayınca bende 2,80 yaylandım o oldu sevinin
İstediki onu pamuklara saralımBuraya konu açmadaki amaç nedir peki? Size oh olsun kimse demiyor yol yordam gösteriyor sizde başlıktaki gibi yardım istiyorsunuz. Lakayt davranmanın manası nedir?
Akıl istemeseydin madem çok akıllısın, dr a gitseydin cicimGüzel bi üslupla bana kafa tasında böyle veya şu tür şeyler olmuştur bekletme git diyen varsa amenna ama akıl hocalığı yapmayın okey
Cik!is iate yoksa buraya mi yazardıAyyyyyy bayilazam
Kirik mi cikik mi demis
Kafa nasil cikiyor bilen var mi
İlk sayfadan itibaren herkes size doktora git diyor zaten. Bu düşüşle bu kafa şişmesiyle siz üslup beğenme moduna girmişseniz sizin hiçbirşeyiniz yok bence. Ufak bir kafa çarpması. Buz koyun geçer o halde. Millet sabahın nurunda ihmalkarlığınıza daha nasıl endişelensin? Doktora gitmelisin acile gitmeliydin demek akıl hocalığıysa eğer cidden ben anlamadım konuyu neden açtınız? Benim kızımda düştü geçen. Bende düşmüşümdür küçükken. Annem hemen doktora gitmiştir eminim. Yol birken herşey ortadayken siz milletin üslubuna takılmışsınız.Güzel bi üslupla bana kafa tasında böyle veya şu tür şeyler olmuştur bekletme git diyen varsa amenna ama akıl hocalığı yapmayın okey
Beyin kanamasına kadar yolu var cidden kimseye yüklenip kızmaya hakkınız yok. Kimse burdan teşhis koyamaz kaldı ki doktorlar bile tomografi sonucuna göre teşhis koyabiliyorlar . Umarım kötü bisey değildir . Geçmiş olsun .Dün eşimle evde şakalaşırken beni az yatağa attı ben yere düştüm ayağım kaydı halı kaydı daha doğrusu yerler tahta laminant görünümlü mermer tak diye ses geldi zaten kan topladı şuan mosmor şişti yumruğum kadar buz koydum kafamın boynumun omuzumun Ağrı'sı dünden beri uyutmadı beni sizce ne olmuştur aranızda dokto var mı ? Yada daha önce sert bi şekilde düşeniniz oldu mu Allah için bi ilaç ismi yada ne yapsam evde geçer beyne ne iyi gelir Ramazan dolayısıyla orucum hastaneye de oruçlu olduğum için gidemiyorum off dünden beri ağla ağla helak oldum ağrı geçmezse gidicem hastaneye bide yorumlarınızı alayım dedim
Canım merak etme beyin kanaması gibi birşey olsa ilk 6 saat içinde dengesiz hareketlerinin olması gerekirdi, sen sadece kötü çarpmışsın doktor da ağrı kesici verip gönderir bence.Zaten Oray'a yazdım görmediniz herhalde ? Şimdi bi başlar herkes bol keseden yargılamaya ... Tabiki hastaneye gidicem bugün ama gece düştüm gidemedim geçer şişlik iner belki diye ama çok kötü oldu geçmedi bugün gidicem 11 de zaten randevu aldım sadece en kötü ihtimalle ne olmuştur açaba kırık çıkık vs ne bileyim daha önce bileniniz var mı diye soruyorum .??
Doktora gitmek yerine buraya yazmasi dengeli bi hareket mi sizce??? Fayans dedi bide yani ne bilim... Bazı insanlar gercekten garip....Canım merak etme beyin kanaması gibi birşey olsa ilk 6 saat içinde dengesiz hareketlerinin olması gerekirdi, sen sadece kötü çarpmışsın doktor da ağrı kesici verip gönderir bence.
Çok geçmiş olsun
Bu çok çok kötü bir yorum, beğenenler Nasıl beğendi anlamıyorum. Eşinin sevgisini yargılayacak hakka Nasıl da sahipsiniz hemen !Aynebilim esinle severekmi evlendin?? Yani merak ettim hadi sen gecer sandın da esin nasil yatti uyudu nasil goturmedi seni hastaneye??? Bi kopukluk var gerçekten ne randevusu hala bekliyomusun sennn git acile
Mantikli dusunurseniz eger umursamayan es o cikan sese de sislige de tepksizi kalip uyur... Ama deger veren duramaz yerinde ne bilim ben anlamiyorum nasil durdu kocasi!? Nasil durabildi... Gidemiolarsa ambulans cagirablrdi onlar gotuturdu zaten morlugu sisligi görünceBu çok çok kötü bir yorum, beğenenler Nasıl beğendi anlamıyorum. Eşinin sevgisini yargılayacak hakka Nasıl da sahipsiniz hemen !
Bence gayet normal, düşmek bu netice de herkesin başına gelebilecek bişey. Geçen gün benim de bebeğim düştü altı şişti buz koydum geçti, dediğim gibi dengesiz bir hareketi olsa direk acil zaten. Ama öyle birşey de olmamış, buradan da yönlendirilebilir diye düşünüyorum .Doktora gitmek yerine buraya yazmasi dengeli bi hareket mi sizce??? Fayans dedi bide yani ne bilim... Bazı insanlar gercekten garip....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?