Çok fötü kafamın üstüne düştüm yardım edin !!

Dalga mı geçiyorsunuz siz kafadan aldığınız yaralanmalarda zaten kafatası sert olduğu için kan toplanma olmaz ne olduysa içeride olmuştur hadi oldu diyelim o anda eşiniz sizi hastaneye neden götürmedi? oruç mu daha önemli bu mu yani oruçluyum gidemiyorum ne demek ya iyi oruçluyum diye beyin kanamasından gidin o zaman burada doktor bile olsa size buradan nasıl yardımcı olabilir ekrandan emar mı çekecek size mübarek gün gidin başka yerde kafa bulun bir yaa.

Ya banlanacam belki ama yazmam lazım geçende bi tanesi de hamileyim kızım olacak çok tatlı yersem erkeğe döner mi diyordu

Acelesi yok,ölcek gibi olursan gidersin
Bu arada gerçekten şakalaşıyor muydunuz?
Yoksa eşin sana eşek şakası mı yaptı?

Bakın arkadaşa kızıyosunuz ama ciddi birşeyiniz olabilir. orucu ne için tutuyoruz sevap kazanmak için. bedenimiz de bize allahın emaneti o yüzden ona iyi bakmalıyız gerekirse orucunuzu bu gün tutmasaydınız. sonra kaza ederdiniz. anlattığınıza göre baya şişmiş. Ha abartılacak bir durum yoksa o ayrı tabii. buz koyun.

Doktora gidince en basit şeyde bile kontrol, test, film bilmem ne yapmadan neyimiz olduğunu söylemiyo. Şimdi biz ne diyelim burdan sonra da kızıyorsunuz. Çok saçma konular.

Acil uzmanı abinize şiddetli kafa travması sonrası durumunuz başlık sahibininki gibi gelişse "buz koy yat yeaa" mı diyeceğini de sorar mısınız?

İnsanları cahillikle suçluyorsunuz ama ince bir kanama bile birkaç gün sonra felç geliştirebilir. Bu kadına (veya başlığı okuyup kafa travmasını ciddiye almayan birine) bu yüzden bir şey olursa hesabını nasıl verirsiniz bilmiyorum.

Benim ailem (babam, halam, eniştem, eniştemin kardeşi, annemin kuzenleri) ve birçok arkadaşım doktor. Hani eğer öyle aile bağlarıyla forumdan teşhis koyabiliyorsak ben de koyayım.

Tamam lütfen gerilim aramayalım bayanlar hemcinsiz sonuçta ben hastaneye geldim zaten randevu saatini beklemeden çünkü baş ağrım var sizde uzatmayın artık sadece doktora gitmeden önce ön bilgi almak istedim doktor ne yapar en kötü ihtimalle ne olmuştur vs demez olaydım yanı bi itin g...ne sokmadıpınız kaldı silinmiyor mu bu açılan konu çüş yanı olay oldum resmen dediklerinize başta doğru düşünemedim gitmedim hafife aldım da dedim ama hemen saldırmaya meyilliyiz bende sevmiyorum gerilim hattını k bakmayın görmezden gelin negatif yorumlarınız size kalsın mübarek aylarda mübarek günlerdeyiz kalp kırmaya durup dururken gerilmeye gerek yok madem saçmayım siz niye yazıyorsunuz hayret bişey geçtiğiniz dalgalar a çüş yani ..!! Neyse isteyen istediğini yasın ben bırakıyorum takibi sayın devam edin yardırmaya buldunuz mu bi alay konusu

Acelesi yok,ölcek gibi olursan gidersin
Bu arada gerçekten şakalaşıyor muydunuz?
Yoksa eşin sana eşek şakası mı yaptı?
Şimdi sana bişey yazardım aslında hatta yazdım sildim de neyse bacım öpüyorum seni fikirlerinden:****

Farzedelim aramizda doktor var. Uzaktan muayene edip mr tomografi vs cekebilecek dogaustu gucleri de olmasi lazim.

Cok sey istiyorsunuz bence.

Hayır bu artistlik ne konu sahibinin?
Arkadaşım inşallah ciddi bişeyin yoktur, bi sorun olmaz dilerim.
Ama sen git başına şiddetli bi darbe al sonra konunda "Beyne ne iyi gelir?" yaz. Ne desin millet sana? Ceviz beyne iyi gelir. Balık da olabilir...

Böyle bir durumda uyumamanız gerekiyor zaten
Doktora gitmişsinizdir inşallah.

Dinde ruhsat durumları bunun için var konu sahibi... Oruç olabilirsiniz ama oruç diye hastaneye gitmemek ilginç... Zaten yapacakları film yada tomografi oda oruç bozmaz... Ki bozsa bile dinde özel durumlarda ruhsat verilmiştir... Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…