- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
gerek kalmadi isin rengi cikti
Ya banlanacam belki ama yazmam lazım geçende bi tanesi de hamileyim kızım olacak çok tatlı yersem erkeğe döner mi diyorduYa yemin ediyorum banlatıcaksınız beniyazmamak için zor tutuyorum kendimi espriler kafamda dönüyor deli gibi
O değil de böyle konular açılıyor sonra suçlu biz oluyoruz ters cevap veriyormuşuz bu konuya ne yazalım
Bakın arkadaşa kızıyosunuz ama ciddi birşeyiniz olabilir. orucu ne için tutuyoruz sevap kazanmak için. bedenimiz de bize allahın emaneti o yüzden ona iyi bakmalıyız gerekirse orucunuzu bu gün tutmasaydınız. sonra kaza ederdiniz. anlattığınıza göre baya şişmiş. Ha abartılacak bir durum yoksa o ayrı tabii. buz koyun.Akşam saat 7,30 da düştüm oruçluydum aç karnıma gidemedim eşimde oruçlu zaten ayağa kalkmaya dermanımız yok bugünü bekledim zaten ? Bu kadar alaycı konuşmanın gereği yok ki ? Sinir oluyorum yani her konunun altında bi bilir kişi var mutlaka negatifliğiniz kendinize kalsın lütfen .. Burdan doktor aramıyorum tabiki dediğiniz laf mı ?! En kötü ihtimalle ne olmuştur bunu öğrenmeye çalışıyorum salak değiliz o kadar sizin kadar aklımız var he mi ...
Acil uzmanı abinize şiddetli kafa travması sonrası durumunuz başlık sahibininki gibi gelişse "buz koy yat yeaa" mı diyeceğini de sorar mısınız?Bence gayet normal, düşmek bu netice de herkesin başına gelebilecek bişey. Geçen gün benim de bebeğim düştü altı şişti buz koydum geçti, dediğim gibi dengesiz bir hareketi olsa direk acil zaten. Ama öyle birşey de olmamış, buradan da yönlendirilebilir diye düşünüyorum .
Abim acil uzmanı, çoğu zaman onu ararım, telefonda olası belirtiler ile yönlendirir. Buradan da (böyle bir hadisede) gayet yönlendirme yapılabilir.
Şuan beyin kanaması geçiriyor olabilirsin ifadelerini de cahilce yorumlar olarak değerlendiriyorum kusura bakmayın
Şimdi sana bişey yazardım aslında hatta yazdım sildim de neyse bacım öpüyorum seni fikirlerinden:****Acelesi yok,ölcek gibi olursan gidersin
Bu arada gerçekten şakalaşıyor muydunuz?
Yoksa eşin sana eşek şakası mı yaptı?
Dün eşimle evde şakalaşırken beni az yatağa attı ben yere düştüm ayağım kaydı halı kaydı daha doğrusu yerler tahta laminant görünümlü mermer tak diye ses geldi zaten kan topladı şuan mosmor şişti yumruğum kadar buz koydum kafamın boynumun omuzumun Ağrı'sı dünden beri uyutmadı beni sizce ne olmuştur aranızda dokto var mı ? Yada daha önce sert bi şekilde düşeniniz oldu mu Allah için bi ilaç ismi yada ne yapsam evde geçer beyne ne iyi gelir Ramazan dolayısıyla orucum hastaneye de oruçlu olduğum için gidemiyorum off dünden beri ağla ağla helak oldum ağrı geçmezse gidicem hastaneye bide yorumlarınızı alayım dedim
Evde şakalaşıp birbirinizi yatağa atıyosunuz. Ama iş doktora gitmeye gelince biz oruçluyuzhalimiz yok
Ayyyyyy bayilazam
Kirik mi cikik mi demis
Kafa nasil cikiyor bilen var mi
Evde şakalaşıp birbirinizi yatağa atıyosunuz. Ama iş doktora gitmeye gelince biz oruçluyuzhalimiz yok
Doktora gidince sor bakalım beyin nakli de yapılabilir miymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?