walla bir ara bende de oldu aynı problem komşu değil de yaşlı bir kadın aile dostu,,, haber vermeden çat kapı geliyor,, uyuyorum evimde keyif yapıyorum,, falan filan,, ben sevmem öyle şeyi,,,
laf arasında dedim,, artık telefon açıyor sana geleceğim diye, ve müsait olsamda diyorum ki şu saatte uygunum diye,,
yani gelsinde benim akranım değil, bir şeyim değil ne paylaşayım,,,
akşam geldikleirnde eşin nerede oluyor??? eşine at topu,, eşim hoşlanmıyor de,,, sonuçda adamlar çalışıyor,, afedersin yata yata dinlenecek evinde bölenecek değil mi???[/QUOT esimdr kizmaya basladi son zamanlarda ama yuzlerine karsi bisey dedigi icin anlamiyolar.zaten onun oldugu odaya gecmiyolar guya erkek var evde diye direk mutfaga geciyolae.5 dk oluyo bir saat.koca gun zaten elli kere geliyosun gece bari rahat durun diyorum icimden.kac kere esim beni beklerken uyiyakaldi ve sabahina kizdigi zamanlar oldu.insan bi dusunur.sonrada lafida sokmayi ihmal etmiyolar senin cocugunun onda yatmasi gerekir diye.musade etseniz yatacak
Zaten milletin derdi bana gelmesinler ben gideyim hergun ayni modda olamiyosunkioffff offf ben mümkün olsa şehri hatta ülkeyi terketmek istiyorum o derece bunaldım şu kullanılmaktan
benim aile efradıda aynı
ben evden çok çıkamıyorum ya koca vardiyalı çocuklar küçük
eşimin ve benim tarafım genelde toplantılar bizde yapılır, arkadaş benim bildiğim büyüklerin evinde toplanılır anne kv yani.
ben çıldırmıyımda kim çıldırsın. ben doğum yapmasam millet nereye sığıncaktı çok merak ediyorum.
kimse kendi evine kimseyi istemiyor. bana geldilerimi onuda arayalım oda gelsin bunuda arayalım buda gelsin. ya bi düşünün ikramlığım varmı, maddiyatım uygunmu, yorgunmuyum, hele vardiyayı kimse umursamıyor.
offfff offff ben sizden de dertliymişim az kaldı konunuzu ele geçircem
heeehhh aynen öyleZaten milletin derdi bana gelmesinler ben gideyim hergun ayni modda olamiyosunki
Cok sabrettim galiba ondan sinirim bosaldi bu aksam.simdi yarin tafradan tripten laf sokmadan gecilmez eminimKirilirsa kirilsin , Mademki onlarda anlayis yok .
Sende niye olsunki ..
Bosver takma ..
Digerinede sert bir dille soyle , okadar gelmesinler .
Benim anlamadigim bu insanlar benim yasitim degil dengim degil.bole emrivaki yapmalarina sinir oluyorumheeehhh aynen öyle
halbuki sırayla olsada kimse yıpranmasa
Merhaba arkadaslar benim sorunum komsularimla.ilkokulbirinci snfa giden cocugum var.uc hanelik bi apartmandayiz alttaki ustteki boyna 5 dkligina kahve icmeye geliyolar.5 dk diye gelip birbir bucuk saat butun gece odevle ugrasiyoruz.ccocuk okuldaykende islerimi yapmaya calisiyorum.ama gun icinde cok kez zile basip napiyon ne ediyon diye sankinaptigimi ettigimi hep hesap vermek zorundayim.son zamanlarda cok bunaldim.bitanesi bu aksam 9 da geldi actim agzimi yumdum gozumu cokbunaldigimi yetisemedigimi anlattim.kirildi sanirim sonucta annem yasinda kirdimmi acaba diye cok uzuldumsoruyolar.bu geceyarisina kadar devam ediyo.gece 11,12,1oturuyolar.cocugumun odevleri cok oluyo
Sen onlari derdi var bide ben kirmayim diyr idare ediyosun bide sonra kol gibi laflaridaonlardan duyuyosunbenimde kapı komşum öyle canım. valla zorlanıyo insan ev dağınık oluyo bi yere gidcek oluyosun yemek yapacak oluyosun çat kapı... kadın bi de aldatıldı falan bi sürü derdi var diye bi şeyde diyemiyorum ama sen iyi yapmışsın her dakika biri gelince olmuyo
Sende laf sok onlar sokunca , tripse alasini yap ..Cok sabrettim galiba ondan sinirim bosaldi bu aksam.simdi yarin tafradan tripten laf sokmadan gecilmez eminim
geldiginde musait olmuyorsan, acma kapiyi . hem direkt kirmamis da olursun..Merhaba arkadaslar benim sorunum komsularimla.ilkokulbirinci snfa giden cocugum var.uc hanelik bi apartmandayiz alttaki ustteki boyna 5 dkligina kahve icmeye geliyolar.5 dk diye gelip birbir bucuk saat butun gece odevle ugrasiyoruz.ccocuk okuldaykende islerimi yapmaya calisiyorum.ama gun icinde cok kez zile basip napiyon ne ediyon diye sankinaptigimi ettigimi hep hesap vermek zorundayim.son zamanlarda cok bunaldim.bitanesi bu aksam 9 da geldi actim agzimi yumdum gozumu cokbunaldigimi yetisemedigimi anlattim.kirildi sanirim sonucta annem yasinda kirdimmi acaba diye cok uzuldumsoruyolar.bu geceyarisina kadar devam ediyo.gece 11,12,1oturuyolar.cocugumun odevleri cok oluyo
Yaptigin herseyin hesabini vermek istemiyorum artik bu durum cok sikti beni.yaa baktimki artik hayatimi baya kaplamislar.mesala yemek yaparken oturur basina onu ole yap bunu buraya koy.allahim sen bana sabir ver diyorum hep.birde varya bunlara suratim dusuyo galiba bu sefer kendi uzerlerine alinmak yerine bende biseyler ariyolar.moralinmi bozuk kocanlami tartistin.Sende laf sok onlar sokunca , tripse alasini yap ..
One yahu hergun hergunde gelinmezki , insanin cani yalniz kalmak ister.
Babamlarinda bir komsusu hergun geliyordu , her allahin gunu gece 1 e kadar kalip gidiyordu ..
Annemde yuzu yumusak bisey demiyordu , babam birgun dedi artik , musait hamanda haftada bir iki kez gelirseniz memnun oluruz ..
Sonucta calisiyoruz dinlenmek isteriz .
Simdi ayda bir geliyor lar.
Artik kahveden nefrer eder oldum evime kahve almiyorum.defalarca diyorum komsu momsu istemiyorum.annem yasindaki kadinlarla sikiliyorum diye yok hic anlayan yok.insan bi ustune alinir.kapiyi actigin gibi dalmislar.istemiyorum daginikligimi gormelerini.kvdem bile evi yakin olmasina ragmen gelirken arar musaitmisin kizim diye.oyy oyyyy
canım benim de yeni aldığım evimde apartman komşulukları böyleymiş
sabah kahve, öğleden sonra oturma vs
iyi de benim zamanım yok
üstelik laçka ilişkileri de hiç sevmem
nasıl başlarsa öyle gider
bana biz böyle yaparız, şöyle yaparız falan dediler
ben de ben öyle yapmam, yapmak da istemem
makul zamanlarda, makul sıklıkta, makul ölçüde gelip gitmeleri severim dedim
sırf yalnız kalmayım diye de, uymaya çalışmadım
sonuç ayda yılda görüştüğüm(mevlüt, bebek görme vs) komşularım oldu
ha bir tane de telefonlaşıp müsaitse o bana, ben ona gittiğim bir komşum
arsızın hakkından gelmek zordur, eşinin de sen kadar rahatsız olduğunu açık açık söylemek dışında çaren yok gibi görünüyor
yoksa böyle devam eder
Bundan sonra oyle yapicam arkadasim ister kirilsinlar ister kirilmasinlar.resmen artik kalbim sikisiyo.sabah kalkmak istemez hale geldim.psikolojim cok bozuldu son gunlerde zil calinca elim ayagim titriyo hele o kapiya alacakli gibi vurmalari yokmuartık bu devirde iyi komşu pek yok gibi..akraban varsa..almayın eve..ne öyle sürekli..simdiki komşuların çoğu çıkarları için yaklaşıyorlar..sonrada kıymetini bilmiyorlar..sende birdakine kapıyı açmayı ver..herkesin kendine göre planı ver evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?