cok gelen komsular

Kendi cocuklarinin evine giremeyenler seni idare etmeye calisiyolar iste.artik ole psikolojim bozulduki anlatamam.surekli burunlari baskasinin ozel hayatinda

Haklısınız bence.
Her gün komşu avutmak zorunda mısınız ya
Bide kadin ole bi haldeki elinden gelse hizmetci edicek kendine.hem bi avuc para ver bide tafrasini cek.sirf kavga etmemek icin sabresiyorum.kendimi sikmaktan artik kendi hayatima yansiyor.evde is yapmak istemiyorum.cunku ne zaman ise baslasam geliyolar bende basimda biri varken is yapamam.defalarca solememe ragmen anlatamiyorum

Himm cok da agir degil soylediklerin. Sorun etme bence. Yasamina bak. Selamini eksik etmezsin. Ihtiyclarinda yaninda olursun bitti. Daha da dusunme. Demissin bak biri mesafe koymus sevmiyor gelip gitmeyi diye o nasil yaptiysa siz de yapin.

Anlamiyorsalar söylediklerinizden, tavirlarinizdan, o zaman sizde uygunsuz zamanda geldilermi acmayin kapiyi... Evde oldugunuzu bilseler bile sorun degil, sorduklarinda banyodaydim, arka odadaydim, mutfakta müzikten duymamis olabilirim, esim evdeydi!!!, dalmisim duymamisim gibi sacma ama istemediginizi belli eden seyler söyleyin, aptal degilseler anlarlar yani.... Yada bisey demeyin, yoktum heralde evde deyip gecistirin, ne düsünürseler düsünsünler.... Onlar anlayisli degil siz daha ne düsünceksiniz...

Bundan sonra ole yapicam acmiycam kapiyi ister kirilsinlar ister kirilmasinlar umrumda degil

Himm cok da agir degil soylediklerin. Sorun etme bence. Yasamina bak. Selamini eksik etmezsin. Ihtiyclarinda yaninda olursun bitti. Daha da dusunme. Demissin bak biri mesafe koymus sevmiyor gelip gitmeyi diye o nasil yaptiysa siz de yapin.
Kendisi uykusunun bolunmesine falan cok kizar cani istemezse surat asar ama kendi zirt zirt gelirken iyi

yası ilerlemiş diye bişey dememek neden? de gitsin bosver...

ben de sene basında yeni bi eve tasındım ben daha eve bakmaya girdiğimde çıkıp geldiler üst kattakiler hayırdır dedim nasıl buldunuz falan gibi konuşuyorlar ben eve bakıyorum iş yerine 50 metre bile değil başka kaloriferli uygun ev yok mecburuz resmen..siz ev sahibi değilsiniz ki dedim ne desem ne olacak. gel zaman git zaman baktım merkalılar.. teyze hamile olduğumdan çorba falan gönderiyo.. allah razı olsun..
beni aksamustu aşağı kapıya cağırıyo...2.5 yasında oğlum var cok hareketli.. teyze soğanlar yanıyo ocakta tencere var yemek yapıcam esim işten gelecek dedim.oğlum didelim didelim anne diyo oığlum dedim gel ben san tv açayım dedim teyze biz seni yicez mi dedi gel işte dedi neden korkuyorsun demez mi allah allah sen kimsin teyze neden korkayım sizden ki dedim teyze yemek yapıyorum eşim gelecek dedim tekrar.... bu 2 dakkalık bi konuşma. söylenmeyen küçük şeyler çok ama başka bi olaydan konuşmak istemiyorum mesafe koymak gerek kesinlikle anlamayanlarla dolu. başka zamanda gönderdiği tabağı eşimle yolladım muhatap olmayayım diye. hamileyken sinir ediyorlar insanı.

birde bole teyzeler cok dedikodu meraklisi oluyorlar.kaynanan geldimi gorumcen geldimi araniz nasil soru bonbardimani resmen.aslinda gecmiste kendileri daha berbattir seni beni eser rahatlar

birde bole teyzeler cok dedikodu meraklisi oluyorlar.kaynanan geldimi gorumcen geldimi araniz nasil soru bonbardimani resmen.aslinda gecmiste kendileri daha berbattir seni beni eser rahatlar
vallaha canım aynı belki ebnde senin gibi bişey diyemeyen biriyim ama kötü olmak lazım biraz .. yani kötü derken bişeyler demek lazım akıllanıyorum da 30undan sonra ne kadar kar eder:)) evet bu teyze de öyle gerçi ben kızı yüzünden görüşmek istemiyorumda neyse ayrı konu.
bi kişi gelmişti bize çocuk bakımı için olmadı konuşurken kadın evden çıktı gitti eşim de var evde. ara yer var merdivenin katı döndüğü yerde bunların çiçekleri var orda duruyo. nasıl meraksa hemen eline bi tas su alıp gelmiş çiçek sulamaya. anladınız yani. !
o kim diyo neden geldi neyiniz oluyo diyo
yuh allahım dedim yaa hiç bi gün görmedim orda çiçek bakarken o dakka bitmiş orda
bi ara taşınalım istedim gerçekten. ben millet ne yapmış ne zaman yapmış ne konuşmuş dinlemem kapılardan bakmam oğlum var koşma annem derim oturarak oyunlar bulurum zıplıyor. çocuk sanuçta. milletin tepesine gümler gibi olmasın diye başka aktiviteler bulurum bulmaya çalışırım. düşünürüm yani . ama yok meraklı mahalle arası teyzeler insanı bezdiriyorlar...

Hiii arkadasim teyze sormussya seni yicezmi diye.ben bu tur kadinlar korkuyorum ya yerlerse diye

Benimde hergun tasinmak geciyo aklimdan.zaten baska bi eve gecersem kesinlikle kimseyle muhattap olmuycam.oyle bezdimki.sigarayi birakmak istiyorum bunlara kizdikca iciyorum offf

bence çocuğunuzun derslerinin çok olduğunu hergün müsait olamayacağınızı güzel bir dille anlatın

Net bir dille soyle bitir yahu..gece 1 e kadar oturmak neymis..onlarla mı ugrasacaksın..kim kırılırsa kırılsın.
taviz verince çok kötü oluyor..ben yeni evliydim bir komşumdadanmıştı tam 3 sene sabah geldi akşam gitti..müsait olunca ben çağırırım diye diye atlattım artık

Benimde hergun tasinmak geciyo aklimdan.zaten baska bi eve gecersem kesinlikle kimseyle muhattap olmuycam.oyle bezdimki.sigarayi birakmak istiyorum bunlara kizdikca iciyorum offf
canımm arkadaşım neden elin kadını yüzünden kendine zarar veriyon içme bırak başka bişi bul. gerçi kelin ilacı olsa kendine sürer de:)))

canımm arkadaşım neden elin kadını yüzünden kendine zarar veriyon içme bırak başka bişi bul. gerçi kelin ilacı olsa kendine sürer de:)))
sinir oldukca sigaraya yukleniyorum.gunde bir pakete cikti.bugun sonunu ictim birakicam ama bilmiyorum bu stresle.millet kvdesini gorumcesini gelinini takar benim derdim alemin karilari.benimkilere sira gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…