Annemin bilezik takıp gelseler bana da bilezik takacak olanları da özellikle anneme sakın çağırma dedim (teyzemler). Sen gel yeter sakın takı falan alıyım deme bak küserim, yol parası sıkıntıysa ben alırım abla diye çağırdıklarım da var, onun takacağı takıda değiliz ne kocam ne de ben kocamın ayıp ettiğini düşünmüyorum. Biz evlendiğimizde bi ufak altın alamıcak durumda değildi, durumum yok diye haber göndermesine güldük gerçekten güldük o zaman sıkıntıya girmesin dedik. Kocamın şirketi yurtdışına paket gönderiyo her gidiş için ücret ödüyo, kocamın maaşı diğer personele oranla düşük ve ben hamile olduğum için işeri haftasonuna denk getirip kocamı gönderiyolar ve ekstra ücret ödüyolar, haftaiçi olduğunda abisi gidiyo. Geçenlerde vay efendim sen niye gidiyosun diye abuk sabuk konuşan birinden bahsediyoruz, evlat olarak sevilmeyen biri, tarifi zor yani anlatsam sayfalar alır, konuda bahsetmemin gereği benim hiç bir etkinliğimde bulunmayıp, gerçekten güldüğümüz pintilikler yapıp da kızım olunca o kim ki Maltaya dil öğrenmeye gönderiyo benim kuzumu üstelik benim fikrimi almadan ve geçicen sen o işleri ben gönderirim diyerek. O kadar yazdığımdan bunu seçip çıkardığına göre paracı falan biri olduğumu düşünüyosun anladığım kadarıyla ama öyle biri değilim hiç bi zaman olmadım, öyle ufak hesaplar yapanlara da güldüm geçtim. Kimin ne taktığını da az çok bilmek isterim çünkü ben de onlara götürüyorum, zaten hiç bi şey takmasaydı da gelseydi neden takmadın da demezdik kesinlikle. Neyse bu konu uzadı asıl sormak istediğim farklıydı genel anlamda cevap aldım hanımlardan cevap için teşekkürler.