- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
SlmOnu da yapmışlığım var ajclskd nasıl bir enerji varsa ev yanıyordu hahsjcısj
Bomba at kartların üzerineeeeeslm. tarot kartları nasıl yok ediliyor biliyor musun?
Bende özledim prom benimlaskdjlaksözledim seni
Falları çıkanlar depresyona giriyor :) acaba hiç mi çıkmasa :)
kafamda canlandırınca sesli güldüm
Bende özledim prom benim
hayatın sillesini yemiş benım ahım tutmuş birbirimize olan borçlar ödenmiş demekki derim yoluma devam ederdim görüşmezdim bile ,ama bir gün karşılaşırsak sadece şey derdim sanırım ben sana güzellikle yaş alalım demiştim sen çarpa çarpa öğrenmeyi seçtin ... bi anlamı oldugundan ya da a içine otursun lafı değil ama gerçekten öyle oldugunu bilsin başkalarını suçlamasın diye derdim.Kızlar zamanında çok zarar veren bi eski sevgilinizle karşılaştınız diyelim ve bir baktınız çok değişmiş çok olgun çok düzgün konuşuyor şans istiyor napardınız
benim başıma aynısı geçen yaz gelmişti hatta adam yeniden aşık oldu bana benim de duygum olsa ikimize bir şans verirdim çünkü 8 seneden sonra ikimiz de başka insanlardık artık geçmişle değerlendirmedim fakat bence yaprak kıpırdamadı:))hayatın sillesini yemiş benım ahım tutmuş birbirimize olan borçlar ödenmiş demekki derim yoluma devam ederdim görüşmezdim bile ,ama bir gün karşılaşırsak sadece şey derdim sanırım ben sana güzellikle yaş alalım demiştim sen çarpa çarpa öğrenmeyi seçtin ... bi anlamı oldugundan ya da a içine otursun lafı değil ama gerçekten öyle oldugunu bilsin başkalarını suçlamasın diye derdim.
aslında bende çok özledimslm. sana kimler çıktı kanka?
knka fal bakmyı blymsn?
slm. hüma çıktı mı sana cnm ?
of yapmam gerekiyorduözledim sizi kızlar!
sizleri demilenart ncarenot S sunshine91 @zehrina M Motherofdragon
Ahada böyle kurtuluyon tatlım... Hiç de bişey olmuyor. Denenmiştirslm. tarot kartları nasıl yok ediliyor biliyor musun?
Ahada böyle kurtuluyon tatlım... Hiç de bişey olmuyor. Denenmiştir
yalnız değilsin bende varımölümüne fal baktırıp kartları olmayan ve hiç de anlamayan bir tek benim galiba burada. Ayyy çok cahil hisettim kendimi
Lisedeyken iskambil kartlarım vardı nasıl baktığımı hiç hatırlamıyorum ama soru sorup cevap alıyordum. Başka da hiçbir cacık yok ben de
lebara slm cici kıs nbr yha?
aaa kahve bakabiliyor musun yeni başladıysan üzerimde test edebilirsin@zehrina yengem selamlar. ii bn sn. nys cnm sn mşglsn glb .s .s
ben tarot kartlarımla anlaşamadım :/ annem iyi iskambil bakıyor, ama ben onda değil. benim uzmanlığım kahvekendime hayrım yok ama
aaa kahve bakabiliyor musun yeni başladıysan üzerimde test edebilirsin
o zaman hiç bana bakar mısın diye enerjini sömürmeyelim kendin için gör iyi şeyleryok canım senelerdir bakıyorum onaama bir fincan 10 yıllık enerjimi alıyor yani, sallamasyon bakmayı da sevmiyorum
o zaman hiç bana bakar mısın diye enerjini sömürmeyelim kendin için gör iyi şeyler
kendime hiç bakamıyorum nerdeysebaşkasının fincanında görsem 1 saatlik şey söylenecek figürler bana sadece karartı geliyor annem isyanda, ona bile çok nadir bakabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?