çok geyik şok geyik

Kızlar zamanında çok zarar veren bi eski sevgilinizle karşılaştınız diyelim ve bir baktınız çok değişmiş çok olgun çok düzgün konuşuyor şans istiyor napardınız
hayatın sillesini yemiş benım ahım tutmuş birbirimize olan borçlar ödenmiş demekki derim yoluma devam ederdim görüşmezdim bile ,ama bir gün karşılaşırsak sadece şey derdim sanırım ben sana güzellikle yaş alalım demiştim sen çarpa çarpa öğrenmeyi seçtin ... bi anlamı oldugundan ya da a içine otursun lafı değil ama gerçekten öyle oldugunu bilsin başkalarını suçlamasın diye derdim.

benim başıma aynısı geçen yaz gelmişti hatta adam yeniden aşık oldu bana benim de duygum olsa ikimize bir şans verirdim çünkü 8 seneden sonra ikimiz de başka insanlardık artık geçmişle değerlendirmedim fakat bence yaprak kıpırdamadı:))

Eklentiler

• 20170130_194236 (996 x 747).webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
ölümüne fal baktırıp kartları olmayan ve hiç de anlamayan bir tek benim galiba burada. Ayyy çok cahil hisettim kendimi
Lisedeyken iskambil kartlarım vardı nasıl baktığımı hiç hatırlamıyorum ama soru sorup cevap alıyordum. Başka da hiçbir cacık yok ben de

lebara slm cici kıs nbr yha?

yalnız değilsin bende varım karlardan anlamıyorum eskiden iskambillerim vardı arkadaşlarıma bile bakardım saçma sapan şeyler

@zehrina yengem selamlar. ii bn sn. nys cnm sn mşglsn glb .s .s

ben tarot kartlarımla anlaşamadım :/ annem iyi iskambil bakıyor, ama ben onda değil. benim uzmanlığım kahve kendime hayrım yok ama

@zehrina yengem selamlar. ii bn sn. nys cnm sn mşglsn glb .s .s

ben tarot kartlarımla anlaşamadım :/ annem iyi iskambil bakıyor, ama ben onda değil. benim uzmanlığım kahve kendime hayrım yok ama
aaa kahve bakabiliyor musun yeni başladıysan üzerimde test edebilirsin

o zaman hiç bana bakar mısın diye enerjini sömürmeyelim kendin için gör iyi şeyler

kendime hiç bakamıyorum nerdeyse başkasının fincanında görsem 1 saatlik şey söylenecek figürler bana sadece karartı geliyor annem isyanda, ona bile çok nadir bakabiliyorum.

kendime hiç bakamıyorum nerdeyse başkasının fincanında görsem 1 saatlik şey söylenecek figürler bana sadece karartı geliyor annem isyanda, ona bile çok nadir bakabiliyorum.
keşke enerjin çabuk bitmese bi yerde sende bakar kaybettiklerini alırdın belki bir süre sonra hepimiz lebara online olacak diye başında beklerdik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…