Bekleyen hersey çürüyup çöp olmaya mahkum.sanirim duygularımız da bekleye bekleye çürümeye yön tuttu.
Olur mu :) bende pek iyi sayılmam bu aralar is ve y.lisans istediğim gibi değil baya capraşık beynim.Ah ah evet nesvete ama topiğin enerjisini düşürmek istemiyorum dinamik gibi olun kızlar
Sans verirdim ama çok çok fazla temkinli davranırdim tabi eskiden verdiği zarara göre de değişirKızlar zamanında çok zarar veren bi eski sevgilinizle karşılaştınız diyelim ve bir baktınız çok değişmiş çok olgun çok düzgün konuşuyor şans istiyor napardınız
hala sevmiyorsam vermezdimKızlar zamanında çok zarar veren bi eski sevgilinizle karşılaştınız diyelim ve bir baktınız çok değişmiş çok olgun çok düzgün konuşuyor şans istiyor napardınız
depresyon, sen:)Nerelerdesin sen
Çıkarcam ben seni depresyondandepresyon, sen:)
Falları çıkanlar depresyona giriyor :) acaba hiç mi çıkmasa :)depresyon, sen:)
çıksa da depresyon çıkmasa da depresyonFalları çıkanlar depresyona giriyor :) acaba hiç mi çıkmasa :)
aaa neden? ağırlık mı oluyorlardı sanaTarot kartlarımı yaktım kızlar vallahi ferahladım
bir de katina yok muydu sendelebara
en büyük hayalim eski sevgililerin resmini yakarlar ya tabakta çanakta bir kere yapayım dedim açtım efkarlı bir müzik yırtıp koydum kaba resimleri nostaljik olsun diye çaktım kibriti sonra öksürerek açtım camısoğu yiyince yeşil çam tribinden kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?