çok geyik şok geyik

evet evet anlat şekerim, sen istesen de enerji düşüremezsin

Kızlar zamanında çok zarar veren bi eski sevgilinizle karşılaştınız diyelim ve bir baktınız çok değişmiş çok olgun çok düzgün konuşuyor şans istiyor napardınız

Kızlar zamanında çok zarar veren bi eski sevgilinizle karşılaştınız diyelim ve bir baktınız çok değişmiş çok olgun çok düzgün konuşuyor şans istiyor napardınız
Sans verirdim ama çok çok fazla temkinli davranırdim tabi eskiden verdiği zarara göre de değişir

Ne kadar süre geçtiğine de bağlı. 2-3 ay gibi bir şey geçtiyse öyle bir değişme olamaz çünkü

Tarot kartlarımı yaktım kızlar vallahi ferahladım

bir de katina yok muydu sende lebara

yok katinayla hiç ilgim yok. hiç anlamıyorum hatta ondan.

tarot kartları nasıl anlatsam tuhaf bir ağırlık yapıyordu ve son dönemde elime bile alamıyordum açılım yapmak için. herhalde uyumumuzu kaybettik. ben de daha fazla evde tutmayayım dedim ve yaktım. ama tam bir mangalcı dede gibi kazan gibi büyük bir tencerede yaktım hepsini tepsiyle yelleyerek lsdkjflskdjf

kafamda canlandırınca sesli güldüm

en büyük hayalim eski sevgililerin resmini yakarlar ya tabakta çanakta bir kere yapayım dedim açtım efkarlı bir müzik yırtıp koydum kaba resimleri nostaljik olsun diye çaktım kibriti sonra öksürerek açtım camı soğu yiyince yeşil çam tribinden kurtuldum

Onu da yapmışlığım var ajclskd nasıl bir enerji varsa ev yanıyordu hahsjcısj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…