çok geyik şok geyik

Evet bu daha iyi bence, çünkü bende çok inanırım nazara

kesinlikle en iyi çözüm. mesela ben buradaki ekipten zarar gelmeyeceğine eminim ayrıca burada özellikle sevdiğim kişilerin güzel haberlerini aldığımda gerçekten çok mutlu oluyorum, lütfen böyle devam etsin

kızlar çok samimi söylüyorum, ben merak ediyorum sizin hayatınızdaki gelişmeleri. umarım nazar değmesinden korktuğunuz için foruma yazmayacağınız durumlar yaşarsınız hepiniz Nesvete :) ama böyle güzel haberleriniz olursa bi şekilde duymak isterim, söyleyeyim

Kızlar bakmayın siz benim öyle dediğime sevincten sapsik bir hal alırım ben bırak yorum yazmayı ilan veririm
Şimdi düşündüm de anlatmadan duramam ki

güzel haberler olur da paylaşmaz mıyız :))

geysuya attım ona en son kasım ortasında baktırmıştım. şimdi burda @zehrina söyleyince dedim bir kere daha gideyim. son baktırdığım fal da herhalde 25-26 aralık filan o civarlardı. geysu beni anda ve geçmişte inanılmaz şaşırtıyor ya "anaaa" diye okudum falı

Ben her gelişmede geysuya giderim çok iyidir analizleri bence

valla geysu benim de aklımda. çıktı bana, geçmişte de bayağı iyiydi. ama şimdi fal baktırırsam tekrar bağımlı olacağım bir dönemdeyim az sakinleşeyim de tek falla yetineceğim dönemlere geleyim, tekrar atacağım ona

Bende geysuyu çok begenmistim ama verdiği tarih gecti bir ay oldu hatta geçelim

bana da ilk falında verdiği tarih geçti bu arada. ama onun zamanının hep gecikmeli olduğu söyleniyor yani ortalamaya baktığımda bu sıralarda bişi olması lazım onun dediği şekilde. bir de antonie demişti sanırım 2 hafta diyor 2 gün sonra oluyor diye. bana 2-3 hafta demiş o baya güldürdü beni hadi dedim inşallah 2-3 gün

eğer forumda okuyan falcı varsa nasılsa burayı bulamayacakları için rahatça söyleyebilirim. tezimle ilgili soru sordum, kadın jüri tarihini bildi.......................... bizimkinin ailesi bu ara yanına geldi biliyorum kardeşinden, geysu bacım sen nerden biliyorsun bunu? hayır onu da geçtim gelme nedenlerini nasıl biliyorsun??

O zaman kesin yardımcıları var

hello kızlar nasılsınız

tezimi bitirdim, jürimi bekliyorum. haliyle biraz boşa çıktım. naberler?

@zehrina yengem var mı yeni gelişmeler?

Gözün aydın tatlım hadi bakalım Yok canım dünkü konuşmadan sonra ses seda yok. Ha bu arada bana onun işle alakalı sıkıntıları olduğunu, bir kariyer telaşesi içinde oluğunu, bir haber beklediğini söyleyenler olmuştu. Dünkü konuşmamızda Şubat'tan itibaren yeni bir işe başlayacağını söyledi beyimiz. Bu da doğru çıkmış oldu. Belki ararım ilk günün nasıl geçti diye belki de aramam. Benim kafam galiba çok karışık

Bekleyen hersey çürüyup çöp olmaya mahkum.sanirim duygularımız da bekleye bekleye çürümeye yön tuttu.

Of moraller bozuk be kızlar

olmasın bozuk deme öyle :/

Tez demişken bu aralar saç baş yoluyorum, tezimi hala bitirmedim ve cok az vaktim kaldı

kulübe hoş geldin şekerim. çok iyi delirdim son dönemimde şimdi bastırdım hocalara vermek üzere. hatalarımı buluyorum hocalara da diyeceğim birkaç yerde hata gördüm, kabul edilirse savunma sonrası düzelticem minik hatalar, hani ilk atıfta tüm ayrıntıları yazmamak gibi. çünkü bölümleri sırayla yazmamıştım. karışmış tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…