Evet bu daha iyi bence, çünkü bende çok inanırım nazaraama orda falcılar hakkında o kadar konuşup dertleşiyoruz, en sonunda bi genel değerlendirme yapmayı ben borç biliyorum. ki ser verip sır vermeden kısaca analizlerini yapıp kaçanlar da oluyor. nazardan çekinenler için en mantıklısı bu bence :)
ama orda falcılar hakkında o kadar konuşup dertleşiyoruz, en sonunda bi genel değerlendirme yapmayı ben borç biliyorum. ki ser verip sır vermeden kısaca analizlerini yapıp kaçanlar da oluyor. nazardan çekinenler için en mantıklısı bu bence :)
kızlar çok samimi söylüyorum, ben merak ediyorum sizin hayatınızdaki gelişmeleri. umarım nazar değmesinden korktuğunuz için foruma yazmayacağınız durumlar yaşarsınız hepinizkesinlikle en iyi çözüm. mesela ben buradaki ekipten zarar gelmeyeceğine eminimayrıca burada özellikle sevdiğim kişilerin güzel haberlerini aldığımda gerçekten çok mutlu oluyorum, lütfen böyle devam etsin
kızlar çok samimi söylüyorum, ben merak ediyorum sizin hayatınızdaki gelişmeleri. umarım nazar değmesinden korktuğunuz için foruma yazmayacağınız durumlar yaşarsınız hepinizNesvete :) ama böyle güzel haberleriniz olursa bi şekilde duymak isterim, söyleyeyim
Bende geysuyu çok begenmistim ama verdiği tarih gecti bir ay oldu hatta geçelimvalla geysu benim de aklımda. çıktı bana, geçmişte de bayağı iyiydi. ama şimdi fal baktırırsam tekrar bağımlı olacağım bir dönemdeyimaz sakinleşeyim de tek falla yetineceğim dönemlere geleyim, tekrar atacağım ona
O zaman kesin yardımcıları varbana da ilk falında verdiği tarih geçti bu arada. ama onun zamanının hep gecikmeli olduğu söyleniyoryani ortalamaya baktığımda bu sıralarda bişi olması lazım onun dediği şekilde. bir de antonie demişti sanırım 2 hafta diyor 2 gün sonra oluyor diye. bana 2-3 hafta demiş o baya güldürdü beni hadi dedim inşallah 2-3 gün
eğer forumda okuyan falcı varsa nasılsa burayı bulamayacakları için rahatça söyleyebilirim. tezimle ilgili soru sordum, kadın jüri tarihini bildi.......................... bizimkinin ailesi bu ara yanına geldi biliyorum kardeşinden, geysu bacım sen nerden biliyorsun bunu? hayır onu da geçtim gelme nedenlerini nasıl biliyorsun??
O zaman kesin yardımcıları var
hello kızlar nasılsınız
tezimi bitirdim, jürimi bekliyorum. haliyle biraz boşa çıktım. naberler?
@zehrina yengem var mı yeni gelişmeler?
Bekleyen hersey çürüyup çöp olmaya mahkum.sanirim duygularımız da bekleye bekleye çürümeye yön tuttu.Gözün aydın tatlım hadi bakalımYok canım dünkü konuşmadan sonra ses seda yok. Ha bu arada bana onun işle alakalı sıkıntıları olduğunu, bir kariyer telaşesi içinde oluğunu, bir haber beklediğini söyleyenler olmuştu. Dünkü konuşmamızda Şubat'tan itibaren yeni bir işe başlayacağını söyledi beyimiz. Bu da doğru çıkmış oldu. Belki ararım ilk günün nasıl geçti diye belki de aramam. Benim kafam galiba çok karışık
Hayırdır birsey mi olduOf moraller bozuk be kızlar
Tez demişken bu aralar saç baş yoluyorum, tezimi hala bitirmedim ve cok az vaktim kaldıhello kızlar nasılsınız
tezimi bitirdim, jürimi bekliyorum. haliyle biraz boşa çıktım. naberler?
@zehrina yengem var mı yeni gelişmeler?
Of moraller bozuk be kızlar
Tez demişken bu aralar saç baş yoluyorum, tezimi hala bitirmedim ve cok az vaktim kaldı
Ah ah evet nesvete ama topiğin enerjisini düşürmek istemiyorum dinamik gibi olun kızlarHayırdır birsey mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?