kızlar, az önce binnaz hesabımı sildim
bir daha açmayayım lütfen
bayağıdır atmamışsın aslında. ben ocak ayında 3 fal attım benden daha iyi durumdasınmaşallahantonie kardeşim darısı hepimizin başına. gerçi ben de aralık başından beri hiç kullanmadım binnaz hesabımı bak. asenata heyecanlandım kredi yükledim, sonra da yakalamaya bile uğraşmadım.
maşallah özel:
bayağıdır atmamışsın aslında. ben ocak ayında 3 fal attım benden daha iyi durumdasın
valla tellweyi mellweyi de sildim aslında ama allah affetsin benim aklımda hala geysuya tekrar gitmek vararalık sonu sezgiye gittim bi. ama çok iyi tarot bakan bir arkadaşım var, kendiliğinden istedi bakmayıbir tek o bakmıştır ocakta yani. baya tertemiz bir insanım
aralık sonu sezgiye gittim bi. ama çok iyi tarot bakan bir arkadaşım var, kendiliğinden istedi bakmayıbir tek o bakmıştır ocakta yani. baya tertemiz bir insanım
Bende yaklaşık bir aydır baktırmıyorum, kendimi rahatlamış hissediyorum. Şimdi de arkadasa baktırmaya başladık ondan nasipleniyorum pasif fal çekiyorum içime
Tatlım çıkan birsey yokki olsa belki tekrar baktiririm ama maalesef,Ngzel arkadaşlarınız var ya keşke benim olsalar
sen o başlıktaki kavgacı olacak son kişilerden birisin zatenantonie yok yahu ben bu konu açıldığında başlığa bir anda toplaşanlara çok gülüyorum hiç yazmıyor yazmıyor, sezginin daha lafı ucundan açılırsa geliveriyor biri dayanamayıp biraz ters bişi yazarsa hooop bir ban silsilesi
Tamam da bir insan neden bir falcıya bu kadar sinir olabilir ki beğenmediysen atma fal. Bu insanlar aşırı mutsuz benceMaalesef biri bir şey dese de saldırsamcı bi kesim var, böyle yağmurda şemsiyeyle saniyede beliren satıcılar gibi bi anda kaos fişekleyici koltuğunda yerlerini kapıyorlar tek farkı şemsiyeciler iyi bi amaca hizmet ediyor:)
Tamam da bir insan neden bir falcıya bu kadar sinir olabilir ki beğenmediysen atma fal. Bu insanlar aşırı mutsuz bence
işte misal gollum banlanmaya doyamadıen son baktı kimse onu sallamıyor, "acıyorum size" argümanıyla çıktı daha da sert tepki aldı. o bir anda gelen şemsiyeci ekipten biri de beni hedef göstermişti mesela en son çıkan kavgada. hahaha ilk banımı yedim sayesinde. şimdi kimse uymuyor onlara, bence daha da sinirleniyorlardır.
Nesvete katılıyorum kesinlikle çok mutsuzlar ki falcı üzerinden bile nefret kusabiliyorlar. fal arkadaş fal ya nasıl kavga çıkabilir aklım almıyor hahahah
Sorma beni çikolata şirketi yaptı nesvete a.şsarmış sana yine
Sorma beni çikolata şirketi yaptı nesvete a.ş
ben şuan şokyav kızlarantonie niye banlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?