çok geyik şok geyik

kızlar, az önce binnaz hesabımı sildim
bir daha açmayayım lütfen

maşallah antonie kardeşim darısı hepimizin başına. gerçi ben de aralık başından beri hiç kullanmadım binnaz hesabımı bak. asenata heyecanlandım kredi yükledim, sonra da yakalamaya bile uğraşmadım.

maşallah özel:

bayağıdır atmamışsın aslında. ben ocak ayında 3 fal attım benden daha iyi durumdasın

bayağıdır atmamışsın aslında. ben ocak ayında 3 fal attım benden daha iyi durumdasın

aralık sonu sezgiye gittim bi. ama çok iyi tarot bakan bir arkadaşım var, kendiliğinden istedi bakmayı bir tek o bakmıştır ocakta yani. baya tertemiz bir insanım

aralık sonu sezgiye gittim bi. ama çok iyi tarot bakan bir arkadaşım var, kendiliğinden istedi bakmayı bir tek o bakmıştır ocakta yani. baya tertemiz bir insanım
valla tellweyi mellweyi de sildim aslında ama allah affetsin benim aklımda hala geysuya tekrar gitmek var

Bende yaklaşık bir aydır baktırmıyorum, kendimi rahatlamış hissediyorum. Şimdi de arkadasa baktırmaya başladık ondan nasipleniyorum pasif fal çekiyorum içime

Bende yaklaşık bir aydır baktırmıyorum, kendimi rahatlamış hissediyorum. Şimdi de arkadasa baktırmaya başladık ondan nasipleniyorum pasif fal çekiyorum içime

Ngzel arkadaşlarınız var ya keşke benim olsalar

Maalesef biri bir şey dese de saldırsamcı bi kesim var, böyle yağmurda şemsiyeyle saniyede beliren satıcılar gibi bi anda kaos fişekleyici koltuğunda yerlerini kapıyorlar tek farkı şemsiyeciler iyi bi amaca hizmet ediyor:)

Tamam da bir insan neden bir falcıya bu kadar sinir olabilir ki beğenmediysen atma fal. Bu insanlar aşırı mutsuz bence

Tamam da bir insan neden bir falcıya bu kadar sinir olabilir ki beğenmediysen atma fal. Bu insanlar aşırı mutsuz bence

Yani kavgadan, kaostan beslenen bi kesim var maalesef. Biri bir şey dese de ateşi fişeklesek kavga çıksa diye hazırda bekleyen. Evlerden ırak:))

işte misal gollum banlanmaya doyamadı en son baktı kimse onu sallamıyor, "acıyorum size" argümanıyla çıktı daha da sert tepki aldı. o bir anda gelen şemsiyeci ekipten biri de beni hedef göstermişti mesela en son çıkan kavgada. hahaha ilk banımı yedim sayesinde. şimdi kimse uymuyor onlara, bence daha da sinirleniyorlardır.

Nesvete katılıyorum kesinlikle çok mutsuzlar ki falcı üzerinden bile nefret kusabiliyorlar. fal arkadaş fal ya nasıl kavga çıkabilir aklım almıyor hahahah

Dediğin gibi falcı üzerinden kin kusuyorlar aslında falcı maşa sadece:)

Kızlar küb burayı kesfetmedi henüz, yoksa bu fırtına öncesi sessizlik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…