ben şuan şok
yav kızlarantonie niye banlandı?
antonie'ye noldu?
geldiiimben şuan şok
geldiiim
bdv'de polemikten ceza aldım kızlar vallahi çatladım tüm gün
sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladımhoş geldiiiiin:) yalnız bdv bazen çıldırtıyor. ben bir kere orda tutamayıp çok çılgın bir bekaret tartışmasına girdim, nasıl banlanmadım hala bilmiyorumama binnaz ablada banlandım bak orda banlanmayıp
sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladımbdvde takılıp bekaret konusunda çıldırmamak zaten elde değil
slm hüma çıktı mııı
Ilahi kızlar yeni gördüm
Kızlar o zaman ipe ipe gelen esas oğlan şerefine Hilal abla benim için söylesin(Allah'ım şu kadından nefret ediyorum ama günün anlam ve önemine binaen olsun bakalım )
dj yenge müzüüüğün sesini açalım lütfenlebara
Zaten çoğu kişi bu yüzden çıkan fal haberlerini yazmıyor benceyalnız çok haklı @zehrina . buraya ne zaman güzel bir şey yazsam başım ağrıyor bazenşuraya bırakalım:
bence de ama aylarca orda sohbet muhabbet edip sonra çıkan falları saklamayı da ayıp buluyorum ben açıkçası :/Zaten çoğu kişi bu yüzden çıkan fal haberlerini yazmıyor bence
Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantiklibence de ama aylarca orda sohbet muhabbet edip sonra çıkan falları saklamayı da ayıp buluyorum ben açıkçası :/
ama orda falcılar hakkında o kadar konuşup dertleşiyoruz, en sonunda bi genel değerlendirme yapmayı ben borç biliyorum. ki ser verip sır vermeden kısaca analizlerini yapıp kaçanlar da oluyor. nazardan çekinenler için en mantıklısı bu bence :)Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?