çok geyik şok geyik

geldiiim
bdv'de polemikten ceza aldım kızlar vallahi çatladım tüm gün

hoş geldiiiiin:) yalnız bdv bazen çıldırtıyor. ben bir kere orda tutamayıp çok çılgın bir bekaret tartışmasına girdim, nasıl banlanmadım hala bilmiyorum ama binnaz ablada banlandım bak orda banlanmayıp

sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladım bdvde takılıp bekaret konusunda çıldırmamak zaten elde değil

sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladım bdvde takılıp bekaret konusunda çıldırmamak zaten elde değil

sabaha karşı konuya bodoslama dalıp yeri göğü kırıp geçirmek en büyük hobim şu sıralar

Kızlar o zaman ipe ipe gelen esas oğlan şerefine Hilal abla benim için söylesin (Allah'ım şu kadından nefret ediyorum ama günün anlam ve önemine binaen olsun bakalım )

dj yenge müzüüüğün sesini açalım lütfen lebara

alıntı yapabileceğimiz tek şarkısı ama duruma cuk oturuyor. OH çok iyi olmuş

bence de ama aylarca orda sohbet muhabbet edip sonra çıkan falları saklamayı da ayıp buluyorum ben açıkçası :/
Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantikli

Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantikli
ama orda falcılar hakkında o kadar konuşup dertleşiyoruz, en sonunda bi genel değerlendirme yapmayı ben borç biliyorum. ki ser verip sır vermeden kısaca analizlerini yapıp kaçanlar da oluyor. nazardan çekinenler için en mantıklısı bu bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…