beni yanlış anlama ltfn söylediklerim yüzünden. yakın bir arkadaşım vardı liseden taa o zamanlardan bize bel soğukluğu olup hiç çocuğu olamayacağını anlatmıştı çok yırtık sosyal bir kızdı okuyacağından emindik ama hepimizden önce görücü usulüyle birden evleniverdi çok şaşırdık hiç bir anlam veremedik. yıllar sora sohbet ederken iikide evlenmişim onunda çocuğu olmuyor benmde benm için daha kolay oldu çok memnunum dedi. gerçi bu işler kader kısmet meselesi fakat benmde çocuğum olmuyor her hangi bir sorunum olmadığı halde ama eşim fertil ilk zamanlar eşler bir birine yetebiliyor ama soradan insan kendi kendini yemeye başlıyor sorunlar muhahkak baş gösteriyor çocuk özlemi başlıyor. canm ya çocuğu olmayan birini bul yada evlenip evlat edin ha bunları ben bilmiyomuyum sanki diyosundur nacizane fikrim.
ben de aynen katılıyorum.eğer vajen yapılıyosa söyleme bile.çünkü hakediyolar.herşey çocuk değil evlilikte.duygular ön planda olsun biraz da yaa..gerekirse evlatlık da alınır ille de çocuk deniyosa. sevap işlenmiş olur böylece hem.üzülme canım yaa
hepinizin yorumu tek tek okudum sağolun eksik olmayın bende sizler gibi düşünüyorum zaten herkese böle yaklaştım zor oldu ttabi anlatması ama utana sıkıla anlattım bi şekilde sonucunuda görüyorsunuz burdayım size anlatıyorum derdimi sahi bu arada görüştüm damat olacak kişiyle
hepinizin yorumu tek tek okudum sağolun eksik olmayın bende sizler gibi düşünüyorum zaten herkese böle yaklaştım zor oldu ttabi anlatması ama utana sıkıla anlattım bi şekilde sonucunuda görüyorsunuz burdayım size anlatıyorum derdimi sahi bu arada görüştüm damat olacak kişiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?