♥gözyaşı♥;12820611 .!.:Bana sorarsan insanlarla görüşmeden ilk önce tedavine başlamalısın. öncelkle yapabileceğin kadarını yapıp daha sonra sonucuna göre karşındaki insanlarla konuşmalısın. Yani tedavine başla ve bitir. Tüm olabilecekler olsun. Ve sen yapabileceğin her şeyi yaptıktan sonra gelen insanlara durumunu anlatarak yoluna devam etmelisin. Fikrimce ilerde yani evlendikten sonra bunların ortaya çıkmasıyla olacak olan şeylerden duyacağın üzüntü şimdi reddedilmenin verdiği üzüntülerden milyonlarca kat büyük olacağı için sakın var olan durumunu anlatmadan öyle bir yola adım atma derim. Her işin bir çaresi vardır ama yalanın olmaz. Vajina kısmı tedavi edilebildiğine göre çocuğuda evlatlık edinebilirsin belki ne sen nede eşin hiç çocuk bile istemeyebilirsiniz. O yüzden her zaman doğruları söyle. Sende kusurlu ama dürüst bir insan mı istersin yoksa kusursuz ama bir yalancıyı mı? Bunları çok iyi düşünmen gerek canım. Yalanla başlayan bir evlilik ilk başta mutlu gibi gözüksede ilerde bundan yine en yaralı ve en zararlı sen çıkarsın. Umarım rabbim karşına güzel insanlar çıkarır sende yuvanı kurar mutlu olursun.
canım rahim olmamasını anladımda vajen olmaması nasıl oluyor. özürdileyerek soruyorum bu soruyu hiç bilmediğim bişeyde. cevap vermek zorunda deilsin tabiki.
anne karnında gelişme aşamasındayken rahim ve vajinanın üst kısmı aynı yerden ve aynı hormonal etkilerle gelişiyo.. yani bu durumda embriyolojik hayatta rahim gelişemeyince vajinanın üst kısmı da gelişmiyo.. arkadaşın vajeninin bi kısmı var tamamen hiç yok da değil yani ama üst 2/3lük kısmı gelişmemiş..
Tabiki sölemelisin.Sen kendini onun yerine koy gizlediğine mi yoksa senin başını yaktığına mı yanarsın?
canım teşekkür ederim tam anlamıyla beni anlatmışın bu kadar bilgiye sahip olduğuna göre varmı böyle tanııdkların. taşıyıcı anne yardımıyla bebek sahibi olabiliyorum bana ewlatlık almadan önce bu daha mantıklı geliyo ama işte en büyük sıkıntım beni böyle kabul eden biri
doğuştan gelen birşey bu ve günümüz teknolojisiyle yapay vajina sahibi olabilirsin..
bebeği de sorun yapma bence yapay vajina olduktan sonra tüp bebek sahibi olursun
umarım istedigin gibi olur =)
mevzu vajen yokluğu değil zaten onun yanında rahim de olmadığı için o problem var..
ben hep burdayım her gün okuyorum yazdıklarınızı herkes benimle aynı fikirde baştan söylüyorumda zaten sonradan bin kere üzüleceğime bir kere üzülürüm daha iyi hepinize teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için.yine biri soruyor ama umursamıyorum erteliyorum hep çünkü biliyorum sonucunu yine hüzün yine kedermafoldumben
Dikkate alınacak bir yorum değil zaten. Yazan kişi bir erkek. Konu sahibininde dikkate alması gerekmiyor yani.
doğuştan gelen birşey bu ve günümüz teknolojisiyle yapay vajina sahibi olabilirsin..
bebeği de sorun yapma bence yapay vajina olduktan sonra tüp bebek sahibi olursun
umarım istedigin gibi olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?