kapıdan girer girmez kanım kaynadı içimden bi ses hemen olsun dedi oda kimseyi beğenmiyomuş hem ahlaki yönden hemde görsel olarak iyi birini arıyomuş görüştükten sonra aradığı kişi olduğumu sende istersen biraz birbirimizi tanıyalım dedi ailesinede anlatmış onlarda bir an önce gelip isteyelim diye sıkıştırıyo şu an o kadar doluyumki o kadar kafam karışıkki konuşmayı uzatsam ben bağlanıcam anlatması daha zor olcak şimdiden bile içim kıpır kıpır :kedi: şimdi anlatmya kalksam daha dün gördüğüm bi adama benim ilişki yolu kapalı artı çocuğumda olmayacak nasıl derim ya bilmiyorumkismile çıkmazdayım ne olur yardım edin yoksa deliriicemmafoldumben
26 yaşındayım doğuştan rahim ve vajen olmadığı için çocuk sahibi olamıcam evililk içinde yapay vvajen şart gelelim konuya buğün istemeye geldiler cumartesi günü damat adayıyla görüşücem beni çok beğenmiş illada olsun dio baştan anlatımmi nasıl anlatayım nereden başlıyım bilemiyorum daha öncedende böle konuştuğum kişiler oldu anlattım başatan çocuğum olmayacak die aldığım sonuç hayır ben yapamam tamam onlar yapamıyo peki benim duygularım o hüzünlü günler nasıl geçiriyorum bilemezsiziniz tamam hiç kimseyle görüşmiyim diorum sonrada bakarsın kabul eder düşüncesiyle beğendiğim kişiye anlatıyorum neyse kızlar lütfen o güzel yorumlarınıza ihtiyacım war:kedi::sinifsinif:
canım rahmin olmadığını yazmışsın ama yumurtalıkların var mı? yumurtalığın varsa ilerde taşıyıcı anne yardımıyla çocuk sahibi olabilirsin diye biliyorum. Hatta bir dergide hindistanda türk ve yabancı çiftlerin taşıyıcı anneyle birkaç milyara bebek sahibi olduklarını okumuştum.
canım bu senin elinde olan birşey değilki,Allah vergisi olan birşey,neden bu durumu ailenle paylaşmıyorsun(gerçi onlar biliyordur bu durumu)bence ailenin desteğiyle bu sorunu halletmelisin ve asla evleneceğin erkekten gizli birşeyin olmasın,yoksa sonra çok vicdan azabı çekersin,yine aynı şeyi diyeceğim mutlaka ailenle birlikte bu sorunun üstesinden gelmelisin.
hay allah :) buna da cok guldum, bu kız dogudundan beri sence annesi o bolgesini gormemismidir, rahim yok diyor, cocukolmaz yani, nasil ustesinden gelebilir ailesi sence? rahim mi yapacaklar ailecek?
ya güldürmeyin nolur ay su konuda da hic gulecek halim yoksa neyse
rahim yoksa cocuk nerde buyuyecek soyler misin
sen kendi anatominin farkında degilsin herhalde
neyse arkadasim durumuna uzuldum cok zor bir durum
insallah mutlu olursun
hay allah :) buna da cok guldum, bu kız dogudundan beri sence annesi o bolgesini gormemismidir, rahim yok diyor, cocukolmaz yani, nasil ustesinden gelebilir ailesi sence? rahim mi yapacaklar ailecek?
Canım, bütün mesajları okusaydın öğrenmiş olurdun, biz de bilmiyorduk, okuduk, öğrendik.
Olmayan şey rahim değil, vajen, arkadaşımızın rahmi var ve normal çalışıyor, sadece kanama olmuyor.
Ve evet vajen yapıyorlar, bildiğin ameliyatla.
Ailesi alır kızlarını, giderler adam gibi bir hastaneye, yaptırırlar ameliyatı.
1 haftada bu arkadaşımız da diğer kadınlardan hiçbir farkı olmayan bir vajene kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?