Çok İncindim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lusi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106
798
Merhabalar;

hemen konuya girmek istiyorum zira çok kırıldım incindim çoğunuza takılmayacak bir durum gibi gelebilir ama bu konuda çok takıntılıyım maalesef.
çalıştığım yerde büroya başka bir şubeden bi hanım geldi şube değişikliği gibi diyeyim. . evli 1 çocuk sahibi 35 yaş civarı.
sabah eşim odaya gelmiş beni sormuş buralarda gelir birazdan fln denilince geri dönmüş gitmiş. başka bir arkadaş da bu hanıma işte bu mavi kedinin eşi demiş.
sonra ben odaya geldim.
biri geldi eşinmiş o çok şaşırdım fln dedi.
neden dedim.
senden çok küçük duruyor 20 22 yaşında fln dedi.
ben ne kadar duruyorum ki dedim.
arkadaş söyledi sen 89luymuşsun çok şaşırdım sen de çok daha büyük gösteriyosun dedi ve eşimle benim yaşımı neredeyse 10 yaş açtı. bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm çok kırıldım. sonra çıktım dışarda ağladım tutamadım kendimi çünkü.

eşim 29 ben 26 yaşındayım bu arada eşim benden 3 yaş büyükken ben 10 yaş büyük oldum neredeyse..

kıskançlık fln demeyin öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum pek tanışmıyoruz neticede.

ama çok incindim içim kırıldı.

neden büyük gösterir bir insan neden büyük gösteriyorum bu konuda çok psikolojim bozuluyor cidden daha önce de yaşadım bunu 10 yaş kadar olmasa da sen büyük gösteriyorsun diyenler olmuştu ama bu çok zoruma gitti.
ne yapayım yani nasıl telkin etmeliyim kendimi bunu yenemiyorum bu zaafım oldu benim resmen.

benim durumumda olanınız var mı eşinden büyük gösterdiğini düşünen kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Kendini kötü hissedeceğin bir durum yok ki ortada.Olabilir büyük gösterebilirsin,gerçekten büyük bile olabilirsin eşinden,ayıp bir şey mi sanki? Bence kafaya takılacak bir konu değil.Eşin seni seviyorsa,sen eşini seviyorsan,insanların sizi nasıl gördüğü hiç önemli değil.

sımdı ben kendımden pay bıcıyorum
gercekden bırının esı cok genc karısı cok yaslı duruyorsa bıle asla oyle bı cumle kullanmam
zıra erkek kadından kucuk de olabılır ne varkı bunda
eslerı yakıstırmak yakıstırmamak cıftlestırmek cıftlestırmemek benım haddım degıl dıye dusunurum hep

ben boyle oluru olmadan konusan kısılerı fazla patavatsız ve hadsız bulurum olabıldıgınce uzak dururum muhattap olmam sahsen
canınızı sıkmayın kendı kocasına baksın

Bence pek üzülecek bir durum yok ama sen kafana çok taktıysan tarzını değiştirebilirsin.
Kumral saç 10 yaş küçültür beni mesela.
Makyaj yapmazsan,daha spor giyinirsen belki faydası olur.

nasıl okudunuz yazı varmı ki

Ne kendini bilmez bi kadınmış o.
Ona ne ki? Böyle bişey varsa da insan nasıl dile getirir, hiç mi düşünmez karşımdaki kırılır diye?
Evet büyük gösteriyor olabilirsiniz, değiştiremeyeceğiniz bişey bu.
Bu arada giyiminiz nasıl? Bi saç, giyimle insan farklı görünebiliyor.

Benim de eşimi olduğundan 5-6 yaş küçük sanarlar. Sallama milleti. O kadın biraz patavatsızmış. İki gün sonra ablası falan gelirse aa ben de seni büyük sandım dersin olur biter.

Kilolu olabilirsiniz, saçlarınız sarı ya da rofle ise yaşlı gosteriyor olabilir, giyim tarzınız yaşlı anne gibi olabilir, fazla makyaj yaşlı gösterir, dişlerinizde sıkıntı ve eksik varsa ağız kenarı çökmesi yaşlı gösterebilir, kaşlarınız ip gibi inceyse yaş katar, saç baş bakımsızsa ya da beyazlar varsa olabilir, cildiniz yorulmuşsa olabilir.
Bazı erkekler de cidden çok genç gösteriyorlar, bunların hiçbirine sahip olmasanız bile yanınızdaki kişi genetik olarak sizden daha şanslı ise malesef yapacak bir şey kalmıyor.

Ne kadar patavatsız ne kadar hadsiz bir kadınmış. Terbiyesizliğine ver gül geç takma bile.

Eşim benden 3 yaş küçük. Ben de o zaman intihar edim. Olacak iş mi hayatım. Takma yaaa, insanların da psikolojik baskı kurnalarına izin verme..

Kayınvalidemde bana oğlumla aranda 5 yaş var diyo
eşim benden bir kaç ay küçük
amaaaaannn diyom geçiyom gülüyorum
yok anne 10 yaş var diyorum
gül geç
bu kadar üzülmüşsün
DEĞMEZ...

çok kadınsı giyiniyo olabilirsin, ağır makyaj yapıyo olabilirsin..
patavatsızın tekiymiş,bi insan öyle düşünse de söylemez bu şekilde..
sana gelir gelmez dişini göstermek istemiş bence..

Bız bayanlar daha kolay yıprandıgımızdan da oluyor bu durum..
bır de sac rengı cok etkı edıyor gıbı gelıyor bana.
Daha acık renkler daha yaş-lı gösterirken koyu renkler daha genç görüntü veriyor
bazende cok erken yasta yuzde kırısıklıklar vs olabılıyor cogu da genetık faktorlerden ötürü..
ama bana nedense ,tum bu yazdıklarımın dısında,bayan sızı esınızı kıskanmıs gıbı geldı ne yalan soyleyeyım

ne olursa olsun söylenmicek bi laf söylemiş.. patavatsız.. büyük gösteriyo olabilirsin.. göstermeyebilirsin de.. hatta kendin büyük görünmek isteyebilirsin.. o nasıl bi terbiyesizliktir öyle daha yeni geldiği iş yerinde insanları yorumlamak... kötü niyetli bi kadın bence uzak durmakta fayda var..

kilonuzmu var?
neden bu sekılde dusunuyor ınsanlar

resmen terbiyesizlik. başka bir şey değil.
ben sizin kadar iyi niyetli olamıyorum. kıskançlık olması için tanımanız gerekmez.

ben yerinizde olsam küçük değil ama olsaymış da fark etmezdi. modaya uymuş olurdum der güler geçerdim.
insanları bu kadar ciddiye almamak gerekir.

Valla fotograf koysan az cok sundan oturu derdik. Ancak bazen genetik olabiliyor. Bazi kemikli suratlar buyuk gozukebiliyor. Kemikli derken zayif hatlari belirgin olur ya hani... Giyim sac bas oturuyse isin kolay.

Arkadasin patavatsiz. Bir kadin baska bir kadinin neye kirilacagini bilir oyuzden samimi gelmedi bana.
Ben kiloma cok takilirim mesela bir kilo bile sorundur bunun icin birine bile aa kilomu aldin sen dememisimdir.

Amaan ne takılıyorsunuz buna bana da gittiğim her yerde kimlik sorarlar reşit misin diye sen liseye mi gidiyorsun diye sordu bugün birisi de. Halbuki 21 bitti Insanlık bir garip gerçekten. Çok da takılmanın gereği yok boşboğazlık etmiş kadın azıcık.

ayyy siz bunu anlatınca benimde bir anım geldi aklıma
27 yaşındayım
bir tane lise öğretmeni bana üniversite sınavından kaç puan aldın dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…