Evet ya az sakalli esim benim de gur degil bu yuzden oldugundan genc algisi olusuyo insanlardaBenim eşim de benden büyük ama sakalları olmadığı için benden küçük göründüğünü söylüyorlar genelde. Hatta üniversitede sevgiliyken bir arkadaşım kardeşin mi demiştiBen hiç takmıyorum ben de 89 luyum hiç moralini bozma bazıları öyle patavatsız olabiliyor :) Eşimin sakalları çıkmıyorsa sorun bende değil olması gereken yaş görüntüsündeyim. Eşimi görmeyenler hiç büyük duruyorsun demiyor deseler de umrumda değil zaten :)
kaptım çıtırı hahahhahah diyeydin ya
Hadsiz... böyle bir yaklaşımın adına halsizlik denir.üzüldüğünü belli etme hatta gül geç bence böyle kendini bilmez adamların sözünü ciddiye bile alma kendi karekterini ortaya koymuş...
aaayyy X ilahi iyiki elini falan öptürmemişsin koca adama deseydin ya sende
Canim sen ofise tabi resmi giyiniyorsundur gömlek falan ... Eh esinde günlük kiyafetlerle gördüyse... Ola bilir yani fazla kafana takmana gerek yok :))
Canım ben de guzelliğe takan bir insanım.eşimden aşağı görürüm kendimi,beğenmem güzel bulmam aynada.biri çirkin dedi mi ah vah ederim.nasıl atabiliriz ki bu takıntılarıMerhabalar;
hemen konuya girmek istiyorum zira çok kırıldım incindim çoğunuza takılmayacak bir durum gibi gelebilir ama bu konuda çok takıntılıyım maalesef.
çalıştığım yerde büroya başka bir şubeden bi hanım geldi şube değişikliği gibi diyeyim. . evli 1 çocuk sahibi 35 yaş civarı.
sabah eşim odaya gelmiş beni sormuş buralarda gelir birazdan fln denilince geri dönmüş gitmiş. başka bir arkadaş da bu hanıma işte bu mavi kedinin eşi demiş.
sonra ben odaya geldim.
biri geldi eşinmiş o çok şaşırdım fln dedi.
neden dedim.
senden çok küçük duruyor 20 22 yaşında fln dedi.
ben ne kadar duruyorum ki dedim.
arkadaş söyledi sen 89luymuşsun çok şaşırdım sen de çok daha büyük gösteriyosun dedi ve eşimle benim yaşımı neredeyse 10 yaş açtı. bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm çok kırıldım. sonra çıktım dışarda ağladım tutamadım kendimi çünkü.
eşim 29 ben 26 yaşındayım bu arada eşim benden 3 yaş büyükken ben 10 yaş büyük oldum neredeyse..
kıskançlık fln demeyin öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum pek tanışmıyoruz neticede.
ama çok incindim içim kırıldı.
neden büyük gösterir bir insan neden büyük gösteriyorum bu konuda çok psikolojim bozuluyor cidden daha önce de yaşadım bunu 10 yaş kadar olmasa da sen büyük gösteriyorsun diyenler olmuştu ama bu çok zoruma gitti.
ne yapayım yani nasıl telkin etmeliyim kendimi bunu yenemiyorum bu zaafım oldu benim resmen.
benim durumumda olanınız var mı eşinden büyük gösterdiğini düşünen kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
kadın gerizekalı hiç üzülme sende neneme benziosun deMerhabalar;
hemen konuya girmek istiyorum zira çok kırıldım incindim çoğunuza takılmayacak bir durum gibi gelebilir ama bu konuda çok takıntılıyım maalesef.
çalıştığım yerde büroya başka bir şubeden bi hanım geldi şube değişikliği gibi diyeyim. . evli 1 çocuk sahibi 35 yaş civarı.
sabah eşim odaya gelmiş beni sormuş buralarda gelir birazdan fln denilince geri dönmüş gitmiş. başka bir arkadaş da bu hanıma işte bu mavi kedinin eşi demiş.
sonra ben odaya geldim.
biri geldi eşinmiş o çok şaşırdım fln dedi.
neden dedim.
senden çok küçük duruyor 20 22 yaşında fln dedi.
ben ne kadar duruyorum ki dedim.
arkadaş söyledi sen 89luymuşsun çok şaşırdım sen de çok daha büyük gösteriyosun dedi ve eşimle benim yaşımı neredeyse 10 yaş açtı. bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm çok kırıldım. sonra çıktım dışarda ağladım tutamadım kendimi çünkü.
eşim 29 ben 26 yaşındayım bu arada eşim benden 3 yaş büyükken ben 10 yaş büyük oldum neredeyse..
kıskançlık fln demeyin öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum pek tanışmıyoruz neticede.
ama çok incindim içim kırıldı.
neden büyük gösterir bir insan neden büyük gösteriyorum bu konuda çok psikolojim bozuluyor cidden daha önce de yaşadım bunu 10 yaş kadar olmasa da sen büyük gösteriyorsun diyenler olmuştu ama bu çok zoruma gitti.
ne yapayım yani nasıl telkin etmeliyim kendimi bunu yenemiyorum bu zaafım oldu benim resmen.
benim durumumda olanınız var mı eşinden büyük gösterdiğini düşünen kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?