Çok İncindim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lusi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnan bana değmez üzülmene.Bazı insanlar böyle,başkalarına laf söylemeye bayılıyorlar.Bunun gibi tipler,herkese söyleyecek birşey bulurlar.

Benım nısanlıma bı kere Resmımızı goren ablan mı dıye sormus Cok kıloluydum o zamanlar... Benım tanıdıklarım da kac yasında nısanlın dıye sormuslukları var.. Yanı sız cevreye bakmayın.. Takmayın..

Canim tatlim benim saka mi bu ben biliyorum seni de esini de ve cidden sen gayet zarif tam yasin gibisin
Esinle de gayet uyumlusunuz
Ve yeminle moral olsun diye demiyorum
Objektif yaklasiyorum
Bosver boyle insanlara takilma
Hatta aglaman bile hata olmus dikkate almissin gibi olmus
Bazi insanlar cok gereksiz cidden. Ki buyuk gostersen bile soylenmez bu
Ben sana bir kasit oldugunu dusundum
Kendi yasaminda sorunlari olanlar bazen boyle davranabiliyor
Sakin boyle dusunupte Uzme kendini

Bu kadar faktoru nasil siraladiniz ya hu?
Helal olsun.
Eklenecek bir sey bulamadim.

benim de eşim büyük gösterir ama girdiğimiz ortamlarda bunun söylenmesinden ben rahatsız olurum.
kime ne yaaa. herkes işine baksa ne iyi olur.

Giyim sac bas makyaj cok etkiliyor bence.. üzülme patavatszn teki yüzünden canim

ister on yaş olsun ister yirmi yaş bunu söylemesi bile yanlış patavatsızmis belli ki salla gitsin

Saç makyaj kilo giyim bunlara bir bak, mesela saçımı sarıya yakın boyattığımda ben de büyük görünüyorum, çünkü sarı saç makyaj istiyo iyi makyaj istiyo hemde hele ki beyaz tenli isen, e Makyajda yaş ekliyo ama köyü kahve kestane arası ise saçlarım bir allık tamam

İki tane patavatsız insan için ağlamaya değmez diyeceğim ama ben de çok takarım her şeyi..
Yani değmeyeceğini bile bile takarım çok kötü bir şey.

Bunu daha önce de duydum diyorsun ve çok takmaya başladın madem.
Bir sorgula kendini, giyimini vs.
Bir insan büyük de gösterebilir küçük de göstermeyi başarabilir bence tarzıyla.

o beni böyle beğeniyor ve çok seviyor deyip basıverseymişsin kahkahayı

Bence pek üzülecek bir durum yok ama sen kafana çok taktıysan tarzını değiştirebilirsin.
Kumral saç 10 yaş küçültür beni mesela.
Makyaj yapmazsan,daha spor giyinirsen belki faydası olur.

Siyah a yakin sac rengim. Ve cevremde cogu insana gore spor giyindigimi dusunuyorum. Majyaj da sadece eyeliner. Fondoten fln bile kullanmiyorum.

Elbette ayip degil ama kucuk oldugum halde onsan cook buyukmus gibi gorunuyor olmak uzucu. Ve neden buyuk gorundugumu bilemiyorum malesefki

ay bana abin mi baban mı diyenler oluyordu patavatsızlar.herkesin hayatına kendine kimene?

yapınız demekki iri takmayın boşverin.siz mutluluğunuza bakın.bende aksine 18 gösteriyorum bildiğiniz.emin olun bu da çok kötü bir şey.çocuk gibi görüyorlar

Agir makyaj yapmam klasik giyinmem sporumdur genelde sacim koyu renk. Bilmiyorum esim babyface denilen tiplerden genetik acidan benden daha sansli buna katiliyorum

Kadın kendine arkadaş arıyor muhtemelen. Kendisi dert etmiş bunların bir çoğunu aslen.

Kadının kadına zulmü de çok fena.

Üzülmeyin.

Komşularımız uzaktan babamı annemin oğlu sanmışlardı halbuki annem de büyük göstermez çoğu zaman annemi benim ablam zannederler aldırmayın bence

Ayıp etmiş o an ağzının payını vermeliydiniz. Yaş analizimizi yapmak siE mi düştü diye.

Hiiiiç takma kafana cnm.. Patavatsız ınsan o kadar çok ki.. Bende 27 yasındayım çok kucuk gösteriyorum.. Şimdi boyle yazınca guzel bi durum gibi gozukuyo ama herkes bunu söylemeye baslayınca bi yerde kızıyosun yani.. 2 gun once mesela kapı çaldı açtım.. Ürün tanıtan bi bayandı beni gorunce anneniz evdeyse gorusebilir miyim dedi.. Sen git velin gelsin der gibi :) o an açaydım kollarımı "hanım hanım,ben hem eşim, hem anayım, hemde bu evin hanımıyım diyeydim iyiydi ama demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…