Cok istediğim halde evlenemiyorum

Evet, tam bi tarafı haklıyorsun öbür taraf p.klanıyor.

Yok valla dışardan göründüğü gibi değil bekarsanız sizde evlenmeyin büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Ama flört edin dibine kadar flört bi erkekle yaşayabileceğiniz en güzel dönem bence.

Eski sevgiliyi geri dondurme gibi

Nedir mesela sizi hayal kırıklığına uğratanlar? Başta olacağını düşündüğünüz ama olmayanlar ya da tam tersi?

Şunu bir kadına diyebilmem için en fazla 30 olması lazım. İyi bir eş seçip aile olmak da ihtiyaç. Hayat böyle birşey zaten, iki güzellik bir arada olamıyor.

Öyle pekiştirerek yazınca arkadaşa level atlattınız
Nedir mesela sizi hayal kırıklığına uğratanlar? Başta olacağını düşündüğünüz ama olmayanlar ya da tam tersi?
Hayal kırıklığı değil aşırı sorumluluk.
Şunu bir kadına diyebilmem için en fazla 30 olması lazım. İyi bir eş seçip aile olmak da ihtiyaç. Hayat böyle birşey zaten, iki güzellik bir arada olamıyor.
Neden öyle bir sınır mı var. Olsunda kör topal olsun ( bu tabiri hiç sevmem ) diyosunuz.

aşkım kapışmak ın bi sözü var, doğru insan olduğunda doğru insanı bulursun diye. bunu bı düşün bacım

Valla yazdım yazdım sildim. Zaten onları da anlamazsınız. Gerek yok. İyi forumlar.
Valla herseyi yazdınız yazdınız da birtek evliliğin güzel ya da kötü yanlarını yazmadınız. Mualiflikten besleniyosunuz anladım. Konu sahibine yorum yapmayıp banada mualiflik yapmayın lütfen.

Valla herseyi yazdınız yazdınız da birtek evliliğin güzel ya da kötü yanlarını yazmadınız. Mualiflikten besleniyosunuz anladım. Konu sahibine yorum yapmayıp banada mualiflik yapmayın lütfen.
Size de sordular kötü yanlarını, sevdiğiniz ve iyi bir adamla evliyken neden böyle mutsuzsunuz, merak edildi, siz neden yazmadınız? Evet, geçim derdi, çoluk çocuk, sorumluluklar ağır, çok zorsa boşanın ve miss gibi bekar hayatınıza geri dönün, bu neden seçenek değil? Evlendiğim adam hepsine değiyor, halimden memnunum, memnun olmayan sizsiniz, siz anlatın. Belki bekarlığına şükreder konu sahibi, ne dersiniz?

Valla bekarlığın tadını çıkar diyenleri anlamıyorum ben. Bekarlığın tadı max 30’a kadar. Sonrasında illa bir hayat arkadaşı olsun ister insan. Hobi falan da bir yere kadar zaten iş güç derken insanın canı çıkıyor her gün ne hobisi yapılacak? Arkadaşlar da bir yere dağılıyor çoğu evlenmiş barklanmış oluyor. Bir şeyler yapmak istesen hep onların boş olacağı vakti beklemek zorunda kalırsın. Eğer canın sıkılınca çat diye ülke değiştirip çılgın bir hayat yaşayacak imkanın falan yoksa ı-ıh bir yaştan sonra bekarlık sarmaz.

Evet bir tane varmış onuda siz almışsınız. Alain Delon’unuzla size mutluluklar. Aşırı sorumluluk aşırı hanımefendi. Sevgili üye konu açacak kadar kafaya takmış bu konuyu.Sizi yakından takip edeceğimi. Çünkü başka başka konulara çelişkili şahane cevaplarınız var sizden öğreneceğim çok şey olacak.

Beni takip edecek kadar önemsemeyin, hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri yoluna koyun. Israrla anlatmadığınız o şeyleri.

Beni takip edecek kadar önemsemeyin, hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri yoluna koyun. Israrla anlatmadığınız o şeyleri.
Bende sizden duymak istiyorum. O mükemmel eş nereden nasıl bulunur. Neden tavsiye vermiyorsunuz hanımefendi konuya direk bodoslama boşanın diye giriyorsunuz .

Bende sizden duymak istiyorum. O mükemmel eş nereden nasıl bulunur. Neden tavsiye vermiyorsunuz hanımefendi konuya direk bodoslama boşanın diye giriyorsunuz .
Konu sahibi konuyu açtı gitti, biz de kavgaya durduk burda. Nasıl bir çevresi var, neyi yanlış yapıyor bilmiyoruz ki? Nasıl biridir onu da bilmiyoruz. Çok çok vereceğimiz tavsiye sosyalleşmek, etkinliklere gezilere katılmak, çevre genişletmek, değiştirmek falan olur, her '' Evlenemiyorum. '' konusunda fiks verilen tavsiyeler. Biri de konu açmış uzuuun zaman önce, forumlara falan takıl demişler, bulmuş mesela. Mesele bu değil ki? Konu sahibi evlenmek istiyor, o kadar istiyor ki, belki doymuş bekar hayatına, belki o da öyle mutlu olacak? Hakkında çok bilgiye sahip değiliz, ne ile mutlu olacağı kararını veremeyiz. İstiyorsa onunla mutlu olacaktır. Genel hatları ile iyi giden bir evlilik hayatı içinde, belli yaşa gelmiş işi gücü olan, belki birçok şeyi yaşamış doymuş, artık evlilik isteyen birine
'' Boşver, hayatını yaşa. '' demek çok da hoş değil. Sabahtan beri bunu anlatamıyorum. Siz de ne zorluklar yaşıyorsanız özetle de olsa anlatın, belki konu sahibinin içine su serpersiniz. Bunu istemiyor muydunuz?

Neyi yapıyor derken. Ya siz evliliği başarımı görüyorsunuz. O yaşa kadar elbet sosyal bir hayatı olmuştur tabi sosyallik ne sizin lügatınızda bilmiyorum. Facebook’ta özel mesajla evlilik yoluna girdiğinize göre baya sosyalmişsiniz.Yıllarca gezdim yalnız yaşadım kamp yaptım trekking yaptım fotoğrafçılık gruplarıyla maratonlara katıldım gibi gibi. Ama gözünün önündeki adamla evlendim. Neyse de diyorum ki evlilik ciddi bir sorumluluk çayı bile iki kişilik demliyorsun. Bayramlarda eş dost akraba geziyorsun. Kendine ailen sorumluluk yetmiyor eşininkine karşıda sorumluluk duyuyorsun. Evliyken bekar arkadaşlarınla kafa dinlemeye biryerlere gidemiyorsun. Gibi gibi. Bunlar sizin için olağan şeyler olabilir. Eğer yorumlarımın hepsini okumuş olsaydınız sizde beni anlardınız. Ben evliliği öğrenmeye çalışıyorum. Flörtü de destekliyorum. Herkes sizin evliliğinizdeki gibi Safiye- Faik hayatı yaşamıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…