- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Evet, tam bi tarafı haklıyorsun öbür taraf p.klanıyor.O maddi toparlanma hiç bir zaman doğru düzgün olmuyor. O nedenle şu anki koşullarla bir an evvel aynı eve girip, beklemektense hayattan keyif almak lazım. benim çevremde çok arkadaşım var boşu boşuna para biriktirmeye çalıştık, biriktiremedik, vakit kaybettik, keşke daha erken evlenseydik diyen.
ama etrafa ya da bankaya çok borç vardır maddi durumu toplamak derken bunu kastediyorsunuzdur o zaman evlenmeyin bekleyin tabi.
Yok valla dışardan göründüğü gibi değil bekarsanız sizde evlenmeyin büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Ama flört edin dibine kadar flört bi erkekle yaşayabileceğiniz en güzel dönem bence.Denebilecek herşey denmiş, aynısını yazmanın lüzumu yok. Eşimle koyniş koyniş pazar kahvesi içerken, '' Evlilik zor, amann boşver hayatını yaşa. '' demedim 37 yaşında işi gücü olan, şimdiye kadar pek çok şeyi yapabilecek zamanı olmuş bir kadına. Duamı ettim geçtim.
Eski sevgiliyi geri dondurme gibiİnanıyor musunuz buna gerçekten ? Ozaman her evlenen onun kitabını mı okumuş oluyor ? Fake WhatsApp var istediğin mesajı yazıyorsun sana gelmiş gibi, ya da dm atarsın fakeden. Evlilik kaderdir öyle kitapla olmaz. O kitap kaybolunca ne olacak boşanacaklar mı ?
EvliYok valla dışardan göründüğü gibi değil bekarsanız sizde evlenmeyin büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Ama flört edin dibine kadar flört bi erkekle yaşayabileceğiniz en güzel dönem bence.
Nedir mesela sizi hayal kırıklığına uğratanlar? Başta olacağını düşündüğünüz ama olmayanlar ya da tam tersi?Yok valla dışardan göründüğü gibi değil bekarsanız sizde evlenmeyin büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Ama flört edin dibine kadar flört bi erkekle yaşayabileceğiniz en güzel dönem bence.
Şunu bir kadına diyebilmem için en fazla 30 olması lazım. İyi bir eş seçip aile olmak da ihtiyaç. Hayat böyle birşey zaten, iki güzellik bir arada olamıyor.Yok valla dışardan göründüğü gibi değil bekarsanız sizde evlenmeyin büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Ama flört edin dibine kadar flört bi erkekle yaşayabileceğiniz en güzel dönem bence.
Öyle pekiştirerek yazınca arkadaşa level atlattınızEvli
evli
Hayal kırıklığı değil aşırı sorumluluk.Nedir mesela sizi hayal kırıklığına uğratanlar? Başta olacağını düşündüğünüz ama olmayanlar ya da tam tersi?
Neden öyle bir sınır mı var. Olsunda kör topal olsun ( bu tabiri hiç sevmem ) diyosunuz.Şunu bir kadına diyebilmem için en fazla 30 olması lazım. İyi bir eş seçip aile olmak da ihtiyaç. Hayat böyle birşey zaten, iki güzellik bir arada olamıyor.
Kör topal olsun demiyorum, ideal eş bulunca gerisi teferruat diyorum.Neden öyle bir sınır mı var. Olsunda kör topal olsun ( bu tabiri hiç sevmem ) diyosunuz
Keyfini çıkar deyince ben demorilize ediyorum ya. Bravo sizde böyle diyerek arkadaşın yarasına birde siz tuz basınKör topal olsun demiyorum, ideal eş bulunca gerisi teferruat diyorum.
Valla yazdım yazdım sildim. Zaten onları da anlamazsınız. Gerek yok. İyi forumlar.Keyfini çıkar deyince ben demorilize ediyorum ya. Bravo sizde böyle diyerek arkadaşın yarasına birde siz tuz basın
Valla herseyi yazdınız yazdınız da birtek evliliğin güzel ya da kötü yanlarını yazmadınız. Mualiflikten besleniyosunuz anladım. Konu sahibine yorum yapmayıp banada mualiflik yapmayın lütfen.Valla yazdım yazdım sildim. Zaten onları da anlamazsınız. Gerek yok. İyi forumlar.
Size de sordular kötü yanlarını, sevdiğiniz ve iyi bir adamla evliyken neden böyle mutsuzsunuz, merak edildi, siz neden yazmadınız? Evet, geçim derdi, çoluk çocuk, sorumluluklar ağır, çok zorsa boşanın ve miss gibi bekar hayatınıza geri dönün, bu neden seçenek değil? Evlendiğim adam hepsine değiyor, halimden memnunum, memnun olmayan sizsiniz, siz anlatın. Belki bekarlığına şükreder konu sahibi, ne dersiniz?Valla herseyi yazdınız yazdınız da birtek evliliğin güzel ya da kötü yanlarını yazmadınız. Mualiflikten besleniyosunuz anladım. Konu sahibine yorum yapmayıp banada mualiflik yapmayın lütfen.
Hicbisey çok istenince olmuyor, bence istemekten vazgeçin. Sizin için en hayırlısı, en hayırlı zamanda gelsin inşallahArkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Evet bir tane varmış onuda siz almışsınız. Alain Delon’unuzla size mutluluklar. Aşırı sorumluluk aşırı hanımefendi. Sevgili üye konu açacak kadar kafaya takmış bu konuyu.Sizi yakından takip edeceğimi. Çünkü başka başka konulara çelişkili şahane cevaplarınız var sizden öğreneceğim çok şey olacak.Size de sordular kötü yanlarını, sevdiğiniz ve iyi bir adamla evliyken neden böyle mutsuzsunuz, merak edildi, siz neden yazmadınız? Evet, geçim derdi, çoluk çocuk, sorumluluklar ağır, çok zorsa boşanın ve miss gibi bekar hayatınıza geri dönün, bu neden seçenek değil? Evlendiğim adam hepsine değiyor, halimden memnunum, memnun olmayan sizsiniz, siz anlatın. Belki bekarlığına şükreder konu sahibi, ne dersiniz?
Beni takip edecek kadar önemsemeyin, hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri yoluna koyun. Israrla anlatmadığınız o şeyleri.Evet bir tane varmış onuda siz almışsınız. Alain Delon’unuzla size mutluluklar. Aşırı sorumluluk aşırı hanımefendi. Sevgili üye konu açacak kadar kafaya takmış bu konuyu.Sizi yakından takip edeceğimi. Çünkü başka başka konulara çelişkili şahane cevaplarınız var sizden öğreneceğim çok şey olacak.
Bende sizden duymak istiyorum. O mükemmel eş nereden nasıl bulunur. Neden tavsiye vermiyorsunuz hanımefendi konuya direk bodoslama boşanın diye giriyorsunuz .Beni takip edecek kadar önemsemeyin, hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri yoluna koyun. Israrla anlatmadığınız o şeyleri.
Konu sahibi konuyu açtı gitti, biz de kavgaya durduk burda. Nasıl bir çevresi var, neyi yanlış yapıyor bilmiyoruz ki? Nasıl biridir onu da bilmiyoruz. Çok çok vereceğimiz tavsiye sosyalleşmek, etkinliklere gezilere katılmak, çevre genişletmek, değiştirmek falan olur, her '' Evlenemiyorum. '' konusunda fiks verilen tavsiyeler. Biri de konu açmış uzuuun zaman önce, forumlara falan takıl demişler, bulmuş mesela. Mesele bu değil ki? Konu sahibi evlenmek istiyor, o kadar istiyor ki, belki doymuş bekar hayatına, belki o da öyle mutlu olacak? Hakkında çok bilgiye sahip değiliz, ne ile mutlu olacağı kararını veremeyiz. İstiyorsa onunla mutlu olacaktır. Genel hatları ile iyi giden bir evlilik hayatı içinde, belli yaşa gelmiş işi gücü olan, belki birçok şeyi yaşamış doymuş, artık evlilik isteyen birineBende sizden duymak istiyorum. O mükemmel eş nereden nasıl bulunur. Neden tavsiye vermiyorsunuz hanımefendi konuya direk bodoslama boşanın diye giriyorsunuz .
Neyi yapıyor derken. Ya siz evliliği başarımı görüyorsunuz. O yaşa kadar elbet sosyal bir hayatı olmuştur tabi sosyallik ne sizin lügatınızda bilmiyorum. Facebook’ta özel mesajla evlilik yoluna girdiğinize göre baya sosyalmişsiniz.Yıllarca gezdim yalnız yaşadım kamp yaptım trekking yaptım fotoğrafçılık gruplarıyla maratonlara katıldım gibi gibi. Ama gözünün önündeki adamla evlendim. Neyse de diyorum ki evlilik ciddi bir sorumluluk çayı bile iki kişilik demliyorsun. Bayramlarda eş dost akraba geziyorsun. Kendine ailen sorumluluk yetmiyor eşininkine karşıda sorumluluk duyuyorsun. Evliyken bekar arkadaşlarınla kafa dinlemeye biryerlere gidemiyorsun. Gibi gibi. Bunlar sizin için olağan şeyler olabilir. Eğer yorumlarımın hepsini okumuş olsaydınız sizde beni anlardınız. Ben evliliği öğrenmeye çalışıyorum. Flörtü de destekliyorum. Herkes sizin evliliğinizdeki gibi Safiye- Faik hayatı yaşamıyor.Konu sahibi konuyu açtı gitti, biz de kavgaya durduk burda. Nasıl bir çevresi var, neyi yanlış yapıyor bilmiyoruz ki? Nasıl biridir onu da bilmiyoruz. Çok çok vereceğimiz tavsiye sosyalleşmek, etkinliklere gezilere katılmak, çevre genişletmek, değiştirmek falan olur, her '' Evlenemiyorum. '' konusunda fiks verilen tavsiyeler. Biri de konu açmış uzuuun zaman önce, forumlara falan takıl demişler, bulmuş mesela. Mesele bu değil ki? Konu sahibi evlenmek istiyor, o kadar istiyor ki, belki doymuş bekar hayatına, belki o da öyle mutlu olacak? Hakkında çok bilgiye sahip değiliz, ne ile mutlu olacağı kararını veremeyiz. İstiyorsa onunla mutlu olacaktır. Genel hatları ile iyi giden bir evlilik hayatı içinde, belli yaşa gelmiş işi gücü olan, belki birçok şeyi yaşamış doymuş, artık evlilik isteyen birine
'' Boşver, hayatını yaşa. '' demek çok da hoş değil. Sabahtan beri bunu anlatamıyorum. Siz de ne zorluklar yaşıyorsanız özetle de olsa anlatın, belki konu sahibinin içine su serpersiniz. Bunu istemiyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?