çok iyi biri diye evlenilir mi?

Aslinda biz size ne kadar fikir beyan edersek edelim, bunun kararini siz vereceksiniz.
Karar verirkende herseyi kabul ederek karar vereceksiniz.
Belki karsiniza simdiki sevgiliniz kadar iyi ayni zamanda da asik oldugunuz biri cikacak ve cok mutlu olacaksiniz.
Belki de ayrildiginiz andan itibaren onu özleyecek, aslinda onu kaybetmek istemediginizi anlayacak, asla onun gibi birini bulamayacaginizi düsüneceksiniz ama o coktan baskasinin olmus olacak.
Ya da ayrilmayacak onunla evleneceksiniz ve sonrasinda onu yine sevemeyip mutsuz olacaksiniz yada cok mutlu olacaksiniz.
Yani karar verirken herseyi düsünüp sonuclarini kabul ederek düsüneceksiniz.

sevgim sadece insani boyutta, aşkla değil ve alışkanlık var işte... dediğiniz gibi beraber eğlenebilmek özlemek dokunmak çok önemli... bense bu ilişkide güvendeyim ama bazı parçalar eksik...

canım 6-7 yılda bir erkek insanı yönden sevilmez ki sonucta baslarken arkadas gibi baslamadınız öyle değil mi?

kusura bakmazsan bir sorum olacak baska birinemi kaydı gönlün?

ona yeniden aşık olmak nasıl elimde inanın nasıl toparlanır bilemiyorum, hani lafta tamamız şu bu ama ikimiz de o kadar yorulmuşuz ki çabalamıyoruz bile... o belki benden daha çok istiyor toparlansın diye, ama o da çabalamıyor... bana sevgisinden hiç şüphem yok o ayrı ama işte sanki sürükleniyor gibi ilişki...

o zaman biraz zaman verin ilişkinize ayrı kalın birbirinizden belki o zaman her şey çok güzel olacak düzelecek bir de böyle deneseniz olmaz mı tamamen bitirmek yerine :44:

İlişkin rutine bindiği için kafan karışık, senin gönlün kimseye kaymadı aslında. Karşı cinsin sana ona ilgisi biraz seni heyecanlandırdı o kadar.

7 yıllık bir birliktelik tek kalemde silinmez. Eğer duygularından ve bağlılığından eminsen sevgilinle konuş.

Son düzenleme:

Diyelim ki ayrıldım, karşıma biri çıktı aşık oldum, mutluydum, falan derken sonra sıkıntılar çıktı bişey oldu ayrıldım onunla da ve eski erkek arkadaşımı mumla arar oldum o zaman nası bi senaryo olacak :)

ya zepzep sen ne yapmaya calısıyorsun anacım hele bi acıkca anlat senaryo üretip duruyosun sürekli :)

eee hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle bir dava :)

usta baska birine kaymıs kızın gönlü diğerine yazık değilmi yolunu ayırması en mantıklısı :)

Yok kanka, heyecan arıyo o kendine

ya zepzep sen ne yapmaya calısıyorsun anacım hele bi acıkca anlat senaryo üretip duruyosun sürekli :)

işte tam da şu anda gönlüm birine kayık vaziyette ya diyelim ayrıldım. vicdani olarak rahat edememek var tabi biyandan. her neyse çok mutluyum iyi hoş, sonra birden pat bozuldu. bu sefer başka bi pişmanlık daha, pirinç bulgur hesabı :)

Şu cümle herşeyi açıklıyor. Sevgin kalmamış gibi me geldi :44:

evet sanırım benim olayım bu oluyo, o zaman doğru olan nedir? yani birine karşı bişeyler hissederken bu şekilde devam etmek doğru değil sanırım...ona büyük haksızlık çünkü hiç kötü şeyler haketmeyen bi insan... yaşayacağım pişmanlık olursa da cezasını çekmem gerekiyor... ya da mutlu olacaksam sefasını sürmek gibi bişey...

Yok kanka, heyecan arıyo o kendine

evet son yorumunda anladım bende :)

sen bu cocugu sevmıyorsan daha fazla oyalama ayrıl sonrada uzun süre kimseye aşık olma :)

Aynı şeyin sana yapıldığını varsayalım ne hissederdin? Biri seni bulgur olarak görüyor :) Töbe töbe yemek programı gibi oldu

Neyse hislerini ölç tart, kendine macera arama, sevgilin güvenilir bir limansa ilişkinize heyecan katın, sonradan pişman olma.

sizce nedennnn pekii
eşin olacak insanla beraber vakit geçirirken sıkılmıyorsan, ortda bişi yokken bile inanılmaz eğleniyorsan evet doğru kişiyi bulmuşsundur
ama siz flört döneminde yaşanan "acaba devam etsem mi, neyse hadi bakalım biraz daha zaman geçsin" kısmına geçmişiniz bence ki bu, evlilik aşamasında olmaması gereken bi durum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…