sevgim sadece insani boyutta, aşkla değil ve alışkanlık var işte... dediğiniz gibi beraber eğlenebilmek özlemek dokunmak çok önemli... bense bu ilişkide güvendeyim ama bazı parçalar eksik...
çok büyük bir hatanın eşiğindesin varkındamısın .. sizin ki yılların verdiği basitlik sıradanlık monotonluk ama sırf böyle diye ilişki biter mi sevgi biter mi ?
bence herşey yine sizin elinizde bu durumu düzeltmek te bazen annemizden babamızdan kendimizden bile sıkılıyoruz nefret ediyoruz
tamam ayrıldınızı başka biri girdi hayatınıza 4 5 ayda evlendiniz .. ee sonra onunla da aynısı olmayacak mı bir düşünün ?
bu kaçınılmaz bir şey ama dediğim gibi kişilerin elinde de biraz ilişkisi bitirmekte yaşatmak ta 40 yıllık evli olanlar var aşkları ilk gün gibi ama bakıyorsun 2 yılık evliler boşanıyorlar böyle işte..
ondan ayrılınca bundan farksız bir hayatın olmayacak en fazla evlenirsi,n 2 3 sene sonra yine aynı durumu yaşayacaksın
bu durumdan kurtulmak senin elinde ama illa ki ayrılacağım diyorsan ayrılda gör bakalım nasıl pişman olcaksın bu sıradanlığı bile özleyeceksin ondan sonra o başkasına gittiğinde buraya gelir ah edersin iyi dşün az kalmış yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişiniz
ona yeniden aşık olmakda sizin elinizdeo zaman uzun süreli ilişkisi olanlar evli olanlar hep ayrılsın ne ala
canım 6-7 yılda bir erkek insanı yönden sevilmez ki sonucta baslarken arkadas gibi baslamadınız öyle değil mi?
kusura bakmazsan bir sorum olacak baska birinemi kaydı gönlün?
ona yeniden aşık olmak nasıl elimde inanın nasıl toparlanır bilemiyorum, hani lafta tamamız şu bu ama ikimiz de o kadar yorulmuşuz ki çabalamıyoruz bile... o belki benden daha çok istiyor toparlansın diye, ama o da çabalamıyor... bana sevgisinden hiç şüphem yok o ayrı ama işte sanki sürükleniyor gibi ilişki...
sanırım evet
o zaman daha fazla uzatmanın da anlamı yok bir şekilde bunu ona söylemen gerek
Aslinda biz size ne kadar fikir beyan edersek edelim, bunun kararini siz vereceksiniz.
Karar verirkende herseyi kabul ederek karar vereceksiniz.
Belki karsiniza simdiki sevgiliniz kadar iyi ayni zamanda da asik oldugunuz biri cikacak ve cok mutlu olacaksiniz.
Belki de ayrildiginiz andan itibaren onu özleyecek, aslinda onu kaybetmek istemediginizi anlayacak, asla onun gibi birini bulamayacaginizi düsüneceksiniz ama o coktan baskasinin olmus olacak.
Ya da ayrilmayacak onunla evleneceksiniz ve sonrasinda onu yine sevemeyip mutsuz olacaksiniz yada cok mutlu olacaksiniz.
Yani karar verirken herseyi düsünüp sonuclarini kabul ederek düsüneceksiniz.
Ben senin gibi düşünmüyorum çekirge
Diyelim ki ayrıldım, karşıma biri çıktı aşık oldum, mutluydum, falan derken sonra sıkıntılar çıktı bişey oldu ayrıldım onunla da ve eski erkek arkadaşımı mumla arar oldum o zaman nası bi senaryo olacak :)
Diyelim ki ayrıldım, karşıma biri çıktı aşık oldum, mutluydum, falan derken sonra sıkıntılar çıktı bişey oldu ayrıldım onunla da ve eski erkek arkadaşımı mumla arar oldum o zaman nası bi senaryo olacak :)
usta baska birine kaymıs kızın gönlü diğerine yazık değilmi yolunu ayırması en mantıklısı :)
ya zepzep sen ne yapmaya calısıyorsun anacım hele bi acıkca anlat senaryo üretip duruyosun sürekli :)
Kızlar merhaba,
Ben şu anda ne yapmalıyım bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var.
6-7 yıldır devam eden bi ilişkim var. İlk erkek arkadaşım. lisedeyken başladı ve bugüne kadar geldi.şimdi 24 yaşındayım. o benden 3 yaş büyük. ilişkimiz süresince mesafeler girdi çoğu zaman araya, okul iş vs. den dolayı ama bi şekilde devam etti.
Erkek arkadaşım çok iyi bir insan gerçekten, beni el üstünde tutuyor, saygılı, efendi... Ailesi de aynı şekilde çok iyi insanlar ve beni çok seviyorlar.
Erkek arkadaşım yoğun çalıştığından dolayı şu an aynı şehirdeyiz ama bazen ayda 1 bile görüşmediğimiz oluyor, bazen bikaç gün konuşmadığımız. Bu süreçte özlemiyorum bile. Günlük konuşmalarımız, mesajlaşmalarımız olduğunda da hani haber verme maksatlı oluyor genelde. Çok ilerlemiyor muhabbet. Belki buna ben itmiş de olabilirim, evde rahat konuşamıyorum edemiyorum diyerek. Her neyse... Normal buluşmalarımızda da aman aman sohbet edip çok eğleniyoruz diyemem.
Hani toparlayalım edelim şöyle yaparsak bizim için çözüm olur diye konuşsak bile iş icraata gelince hiçbir şey yapmıyoruz. Çok monotonlaştık. Paylaşımlarımız yok denecek kadar az. Bir arkadaş ortamımız yok...
Senelerimiz beraber geçti fakat gelin görün ki benim bi türlü kanım kaynamıyor. Yani bazen elini bile tutmak istemiyorum. Belki kızacaksınız ama bazen aklım başkalarına, bana ilgi gösterenlere kayıyor.
Şöyle olsun düzelir, bunu da atlatalım düzelir diye diye yıllarımız geçti. Yanında huzurluyum ona laf yok ama sırf iyi bir insan ailesi iyi bunca senemiz beraber geçti diye elini tutmakta zorlandığım bir insanla evlilik olur mu? Onun planları hep benimle evlilik üstüne yaşı da benden büyük olunca işi de hazır, ailesi de biliyor. O da evlenince düzelir kafasında... Böyle nereye kadar gider, gitmez mi? Siz olsanız napardınız?
eee hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle bir dava :)
eee hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle bir dava :)
Yok kanka, heyecan arıyo o kendine
işte tam da şu anda gönlüm birine kayık vaziyette ya diyelim ayrıldım. vicdani olarak rahat edememek var tabi biyandan. her neyse çok mutluyum iyi hoş, sonra birden pat bozuldu. bu sefer başka bi pişmanlık daha, pirinç bulgur hesabı :)
işte tam da şu anda gönlüm birine kayık vaziyette ya diyelim ayrıldım. vicdani olarak rahat edememek var tabi biyandan. her neyse çok mutluyum iyi hoş, sonra birden pat bozuldu. bu sefer başka bi pişmanlık daha, pirinç bulgur hesabı :)
evet sanırım benim olayım bu oluyo, o zaman doğru olan nedir? yani birine karşı bişeyler hissederken bu şekilde devam etmek doğru değil sanırım...ona büyük haksızlık çünkü hiç kötü şeyler haketmeyen bi insan... yaşayacağım pişmanlık olursa da cezasını çekmem gerekiyor... ya da mutlu olacaksam sefasını sürmek gibi bişey...
acilen ayrııılllll
eşin olacak insanla beraber vakit geçirirken sıkılmıyorsan, ortda bişi yokken bile inanılmaz eğleniyorsan evet doğru kişiyi bulmuşsundursizce nedennnn pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?