İlişkin rutine bindiği için kafan karışık, senin gönlün kimseye kaymadı aslında. Karşı cinsin sana ona ilgisi biraz seni heyecanlandırdı o kadar.
7 yıllık bir birliktelik tek kalemde silinmez. Eğer duygularından ve bağlılığından eminsen sevgilinle konuş.
Aynı şeyleri bende yaşıyorum. 7 yıllık bir flört hayatının içindeyim iyisiyle, kötüsüyle.
Kendimi o kadar yorgun, bıkkın hissediyorum ki, bugün ayrılsam dönüp arkama bakmayacak gibiyim.
Hele hele başka aşklar uzak dursun benden, kendime gelmem bir 7 senemi daha alır herhalde.
Konu sahibi arkadaşla tek farkımız bir aşık olarak başladık ilişkimize..
Diyelim ki ayrıldım, karşıma biri çıktı aşık oldum, mutluydum, falan derken sonra sıkıntılar çıktı bişey oldu ayrıldım onunla da ve eski erkek arkadaşımı mumla arar oldum o zaman nası bi senaryo olacak :)
Her ilişkinin bir rutine binme dönemi oluyor. Bizim 5. yılımız öyleydi mesela. Sırf heyecan hareket yok diye de bir gecmiş çöpe atılmamalı diye düşünüyorum.
bence sen çoktan gözden çıkarmışsın şu anki sevgilini böyle bir durum varsa uzatmaya gerek yoksanırım evet
Ben senin gibi düşünmüyorum çekirge
ayrılmasın hemde diğer adamlamı çıksın niye ikisini birden mi idare etsin
Aynı şeyleri bende yaşıyorum. 7 yıllık bir flört hayatının içindeyim iyisiyle, kötüsüyle.
Kendimi o kadar yorgun, bıkkın hissediyorum ki, bugün ayrılsam dönüp arkama bakmayacak gibiyim.
Hele hele başka aşklar uzak dursun benden, kendime gelmem bir 7 senemi daha alır herhalde.
Konu sahibi arkadaşla tek farkımız biz aşık olarak başladık ilişkimize..
Uzun zamandır bu bozuk duygu durumunu yaşıyorum, ama işte dediğin gibi 7 yıllık birliktelik tek kalemde silinmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?