çok iyi biri diye evlenilir mi?

ba$kasindan ho$laniyorsan ayrilacaksin tabiki
sen dur bekle ben bi deneeyim $u yaki$ikli çocugu, o olmazsa geri sana donerim bekle benimi diyceksiniz ?

Aynı şeyleri bende yaşıyorum. 7 yıllık bir flört hayatının içindeyim iyisiyle, kötüsüyle.
Kendimi o kadar yorgun, bıkkın hissediyorum ki, bugün ayrılsam dönüp arkama bakmayacak gibiyim.
Hele hele başka aşklar uzak dursun benden, kendime gelmem bir 7 senemi daha alır herhalde.

Konu sahibi arkadaşla tek farkımız biz aşık olarak başladık ilişkimize..
Uzun zamandır bu bozuk duygu durumunu yaşıyorum, ama işte dediğin gibi 7 yıllık birliktelik tek kalemde silinmiyor..

Son düzenleme:

Her ilişkinin bir rutine binme dönemi oluyor. Bizim 5. yılımız öyleydi mesela. Sırf heyecan hareket yok diye de bir gecmiş çöpe atılmamalı diye düşünüyorum.

Yani siz bizden gelecekle alakali tahmin yürütüp, % 100 yasayacaklarinizi söylememizi istiyorsunuz:)
Senaryolar cogaltilabilir.
Ama sonucunda sadece iki olasilik vardir.

Ya ayrilacak mutlu olacaksiniz yada mutsuz olacaksiniz.

Ya ayrilmayacak mutlu olacaksiniz yada mutsuz olacaksiniz.

Yani karariniz ne olursa olsun % 50 ihtimalle mutlu olacaksiniz % 50 de mutsuz:)

Iliskinize ve anlattiginiz kadari ile sevgilinizin kisiligine bakarak, kendi tecrübelerim dogrultusunda yorum isterseniz, siz sadece araya giren zaman ve mekan dolayisi ile biraz sogumussunuz. Ama bence ne olursa olsun ayrilirsaniz bu sevgilinizi arayacaksiniz:)

bir yandan ne kadar şanslısın krakteri sağlam güvenilir bir sevgiliye sahipsin bir de bu yandan bak şimdi öylesini bulmak gerçekten zor.

Bence sevgi böyle hissettirmemeli
Anladığım kadarıyla uzun zamandır hisleriniz bu yönde
Bu durumda olsaydım çok düşünürdüm evlilik için
Yıllar beraber geçmiş olabilir ama bu size evlenmek zorunda olduğunuzu hissettirmemeli
Keşke bu kadar yıl tükenmeseydi ama sevmeden de evlilik olmaz

Bir insanla "çok iyi" diye aynı yatağa girebilir misiniz?
Bu sorunun cevabı sizin cevabınızdır...

Aşık olduğunuz insanla evlenin...

aklın baskalarına kayıyorsa bu çocukla işin ne
böyle basit ilişkiler üzerine evlilik kurulur mu tartısılır​

uzun süreli ilişkilerin sonu böyle olacak diye birşey yok tabiki de bende eşimle çook uzun yıllar sevgili kaldım (9yıl falan) ama o yılların tümünü ona gerçekten kavuşacağım günü iple çekerek geçirdim.
sizin durumda ters giden birşeyler var gibi..
bir insanla çok iyi diye evlenilir ama aklın bu kadar rahat başkalarına kayabilirken evlenilmez.iyice bi kendini dinle ne istediğine karar ver bence.evlilik önemli bir karar canım.

hiç bir uzun ilişkide heyecan kalmıyor. ama sana edindiğim tecrübeyle söyliyim dört dörtlük ilişki insana zevk vermiyor. rahat batıyo derler ya aynen öyle. ayrılıp barışmalar olduğu zaman o ilşkinin değeri anlaşılıyor monotonlaşan ilşkinizi siz düzeltebilirsiniz. bana soracak olursanız siz bu insanla sadece iyi diye beraber değilsiniz 6 yıl birlikte olduğunuza göre seviyorsunuz ihtiyacınız olan tek şe biraz heyecan ve özlem ....

kendını bır dene önce bır tartışma sebebı belirle ve bır güzel kavga et bir süre ayrı kalın bakalım ne olacak özlıycekmisin aman ben böyle iyiyim mi dıyeceksın ( tartışma gürültülü olsun ama geri dönülmez olmasın )

Ah ah ben hep özenirdim insanlar 5-6 yıl elele bozulmadan diye adamın bir yanlışı da yok diyorsun valla kızdım
Heyecan arıyosun sen aslında seni bi'sarsmak lazım, adama diyelim ayrılıyo gibi yapsın bi'yokluğunu gör bakalım
Çünkü eminim yokluğunu yaşayınca, ee bu zamanda da öylesi kolay bulunmayacağından çok pişman olacaksın.

İlişkiye ekşın katmak sizin elinizde. Sen ona alıştığından başkasının ilgisine heycanlanıyorsun halbuki 1 yıl sonra o da aynı.
Evlenince ne yapacaksın bi'saatten sonra hep alışkanlık.

Of benim istediğim de senin bunaldığın işte Hayatımda bi'şeyler değişince delleniyorum belki bu yüzden sürprizleri de sevmiyorumdur. Sevgili değişmeden 10 yıl yanımda dursun of sıkıldım demem AMİN

Sen elindekini çoktan gözden çıkarmışsın ama şimdi başkasıyla olunca ilerde ayrılıp yalnız kalınca eskisi kıymete binecek yani o hem bir köşede dursun stepne olarak ama heyecan, aşk, tutku duyduğun kişi başkaları olacak gibi bir istek içindesin gibi ama bir koltukta iki karpuz taşınmıyor meselef madem aşkın sevgin bitti o zaman bitir ilişkini yeni aşklara yelken aç arkadaşım başka da bir çözüm yolu yok bunun malesef. Şu monotonlukta nemenem bir şeymiş arkadaş bu mantığa göre evlilikler filan maksimum 5 yıl sürmeli ondan sonra hep monoton ondan sonra hoopp gönüller başkalarına kayıyor yeni heyecanlar peşine düşülüyor insanoğlu elindekinin yanındakinin kıymetini bilmiyor .

ayrılmasın hemde diğer adamlamı çıksın niye ikisini birden mi idare etsin

Ben öyle bir cümle mi kurmuşum?

Sacmasapan bir heyecan yüzünden ilişkini harcama diyorum.

ben aşık olarak başlamadım evet, yaşım da küçüktü ilk erkek arkadaşım da zaten... sadece ilk olmasının verdiği bi heyecan vardı belki başlarda da, onun dışında işte dediğim gibi, seviyorum, değer veriyorum ama evlenceğim günün hayalini kuramıyorum..isteksizim..

bende eşimle 9 sene çıkıp evlendim 17de tanıştık bizde, ayrı kaldığımız dönemler oldu okul askerlik vs dolayısıyla, benim de gözüm başkalarına kaydı ara ara, ama ben eşim olmadan bi hayat düşünemedim hiç, uzun süreli ilişkilerde bi yerden sonra aşk bitiyo, iyikide bitiyo, ayakları yere basarak, tüm olumsuzluklarını sevimsizliklerini görerek hala o kişiyle birlikteysen işte o duygu asıl güzel olan, en yakın arkadaşım eşim, herşeyimi bilir tüm deli saçması fikirlerimi sabırla dinler
ama senin durumunda duygu sıfır anladığım kadarıyla, arada bi sevgi bi bağ varsa iyi bi insan olduğu için biriyle evlenilir bence,neticede aşık olup evlenipte ömrü billah hülyalarda yaşamıyo kimse, aşk bitiyo, ama bi erkek vicdanlıysa iyi biriyse o karakter özelliğidir kolay kolay değişmez, ama az biraz sevgi olmalı yani sıfır duyguyla evlenilmez, ben eşimi çok seviyorum iyiki evlenmişim diyorum başkası için kalkıpta taa batmana gelmezdim açıkçası,ondan başkasının çocuğunu doğurmak istemezdim, bu gibi şeyleri düşün olmuyosada olmuyodur evlenmek zorunda değilsin, fikrini söylersin olmıcaksa oda hayatına başka bi yön verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…