erkekler hep aynı nakaratta zaten, çok takıyosun çok abartıyosun
laftan bi kerede anlada takmıyım dimi, babanda huysuzlanıyodu başta belki hissetti adam, şimdi sen böyle diyince baban iyiki ertelemiş söz işini dedim ne yalan söyliyim, 3-5 sene geçipte senin lafına gelmesi önemli değilki, ömür bu, bitiyo tükeniyo
son cümle kilit canım, evlilik bunun üzerine kurulu, bunları çok iyi tart gözünü seveyim
son cümle kilit canım, evlilik bunun üzerine kurulu, bunları çok iyi tart gözünü seveyim
konuyu okuyunca sanki beni anlatmış dedim.....benimde çok uzun beraberliğim vardı..o kadar iyi,mantıklı,çalışkan biriydi ki arkadaşlarım hep imrenirdi....okul bitince,memlekete döndük o da çalışmaya başladı...bazen gün içinde aramadığı oluyordu.yorgunluktan eve gelince de sızıyordu...bir tek pazar günleri boş günüydü onu da bazen bana bazen arkadaşlarına ayırıyordu....hatta ben görmek istemıyordum çoğu zaman çünkü özlemiyordum....hayat o kadar monotondu ki bütün günleri aynı yaşıyorduk...günler böyle geçerken benim aklım senin gibi bana ilgi gösterenlere kaymaya başladı..yani onlarla konuşsa,görüşsem erkek ark mın haberi olmazdı.o derece görüşmelerimiz kopmuştu.tabi bu ondan kaynaklıydı...velhasıl kelam biz ayrıldık ..araya başkaları girdi(benim hayatıma) ,yeni heyecanlar aradım ,yaşadım da ama hergün ağladım bu süreçte...sonunda aklım başıma gelince ne büyük hata ettiğimi anladım...mucize diyorum ben buna onunla yeniden başladık.beni affetmesi uzun sürdü ama sonunda affetti ve evlendik...
şimdi kk da açılan konuları okuyunca Allah a şükrediyorum....sevginin,saygının yeni heyecanlardan daha önemli olduğunu artık biliyorum...
umarım sizde benim gibi hatalar yapmadan bazı değerlerin farkına varırsınız....
fedakarlıkla ilgili olarak, bi kız arkadaşımın sevgilisi onun için bütün düzenini bozup kızın yaşadığı şehre gelcek, tabi baya büyük olaylar yaşandı aralarında son noktada böyle oldu.. şimdi çocuk bu fedakarlığı yapıyor ama iki gün sonra bişeyler yolunda gitmezse bunun arkasına sığınıp her şeyde kızı suçlarsa diye bi düşünce var... fedakarlık da yapıldı mı koşulsuz karşılığını beklemeden yapılmalı ki zaten karşılığı her türlü gelir... hakikaten fedakarlık çok mühim...
hakikaten müthiş... peki siz geri döndüğünüzde sizi kabul etmesi kolay olmamıştı ya hayatınıza başka birinin girmesini nasıl kabullendi ya da siz kendinizi nasıl hissettiniz?
kızlar hepinizin ağzında bi monotonlaşma, Allah aşkına çoğunuz pazartesi sörf, salı paraşüt, çarşamba pariste 5 çayı falan gibi aktivitelermi yapıyosunuz, nedir yani monotonluk, avlenince daha alası oluyo monotonluğun, o zaman her 5 10 senede boşansın millet, monoton olmak istemezseniz olmazsınız 9 senemiz flört 6 ayımız evlilik toplamda 10.seneye girdik ben hiç monotonlaştık diye düşünmedim, sevginin bitmesi başka bişey
Kızlar merhaba,
Ben şu anda ne yapmalıyım bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var.
6-7 yıldır devam eden bi ilişkim var. İlk erkek arkadaşım. lisedeyken başladı ve bugüne kadar geldi.şimdi 24 yaşındayım. o benden 3 yaş büyük. ilişkimiz süresince mesafeler girdi çoğu zaman araya, okul iş vs. den dolayı ama bi şekilde devam etti.
Erkek arkadaşım çok iyi bir insan gerçekten, beni el üstünde tutuyor, saygılı, efendi... Ailesi de aynı şekilde çok iyi insanlar ve beni çok seviyorlar.
Erkek arkadaşım yoğun çalıştığından dolayı şu an aynı şehirdeyiz ama bazen ayda 1 bile görüşmediğimiz oluyor, bazen bikaç gün konuşmadığımız. Bu süreçte özlemiyorum bile. Günlük konuşmalarımız, mesajlaşmalarımız olduğunda da hani haber verme maksatlı oluyor genelde. Çok ilerlemiyor muhabbet. Belki buna ben itmiş de olabilirim, evde rahat konuşamıyorum edemiyorum diyerek. Her neyse... Normal buluşmalarımızda da aman aman sohbet edip çok eğleniyoruz diyemem.
Hani toparlayalım edelim şöyle yaparsak bizim için çözüm olur diye konuşsak bile iş icraata gelince hiçbir şey yapmıyoruz. Çok monotonlaştık. Paylaşımlarımız yok denecek kadar az. Bir arkadaş ortamımız yok...
Senelerimiz beraber geçti fakat gelin görün ki benim bi türlü kanım kaynamıyor. Yani bazen elini bile tutmak istemiyorum. Belki kızacaksınız ama bazen aklım başkalarına, bana ilgi gösterenlere kayıyor.
Şöyle olsun düzelir, bunu da atlatalım düzelir diye diye yıllarımız geçti. Yanında huzurluyum ona laf yok ama sırf iyi bir insan ailesi iyi bunca senemiz beraber geçti diye elini tutmakta zorlandığım bir insanla evlilik olur mu? Onun planları hep benimle evlilik üstüne yaşı da benden büyük olunca işi de hazır, ailesi de biliyor. O da evlenince düzelir kafasında... Böyle nereye kadar gider, gitmez mi? Siz olsanız napardınız?
şöyle; benim hayatıma başkası girdi ama bu durduk yere olmamıştı,bilmiyorum belki de ben bunun arkasına sığınıyorum.o iş bulmustu ben bulamaıstım ve evdeydim....annem beni çok bunaltıyordu evden çekip gıdesım gelıyordu bazen...yani nerdeyse evdeki bir tabak yemeği çok görüyor gibi geliyordu...ben bu derece bunalımdayken erkek arkm yanımda olamadı,belki istedi ama sonuç itibari ile olamadı...kendi iş yerlerinde çalışıyordu bu arada başkasının yanında da değil....kendisi ile karşılaştığımda bunları anlattım...yine de hak vermedi ama bana olan sevgisi sanırım çok daha baskın geldi..biz birbirimize ilk görüşte aşık olmuştuk...üni yıllarımız da muhteşem geçti,onun için çok fedekarlıklar yaptım....o da bunları biliyordu..sanırım bunların etkisi olmuştur affedip ,tekrar güvenmesinde
bana gelince; ben hala kendimi kötü hissediyorum bu duygum sanırım hiç geçmeyecek..ben bu insanı nasıl bırakabildim,nasıl üzebildim diye soruyorum.sanırım benim durumum o sıra hiç iyi değildi....
Hay ağzına sağlık arkdaşım şanki şu an anamızın babamızın evinde hergün bir atraksiyon hergün bir macera içinde yaşıyoruz ne yapıyoruz yani yıllardır ben de onu merak ediyorum. İşi gücü olanlar işe giidyor hafta sonları sevgilisiyl ya da ne biliyim nişanlısıyla filan buluşuyor arada arkadaşlara buluşup ailemizle vakit geçirip yazın filan da bir kaç haftalık tatil. Okuyanlar da zaten çoğu vaktini okulda geçiriyor onun dışında gene aynı. Hayır yani sevgili , nişanlı yada evli olunca ne gibi bir hareket bekleniyor her daim ben de bunu anlamıyorum. Sevgilimin bir lafı var çok sevdiğim ben de böyle monotonluktan filan konu açınca ne var yani monotonlaşsak nolur monotonlaşmayan hiç bir şeyde kalıcı olmuyor der bazen bana.
nasuh mahruki nice dağlara tırmandı bana çok uzak çok uçuk bişey ama ona sorsak o iş bile rutinleşmiştir :)
yeni sorular eklemişsin onlarada hemen cevap vereyim.çıkmam lazım çünkü;
ayrılığımız 1 yıl sürdü....ama bu süreçte görüşmelerimiz az az devam etti.son 6 ay hiç görüşmedik...bu arada başkaları yazıyorum ama 1 kişi sadece....o kişi ile de evlilik yoluna gidiyordu ama içime sinmeyen şeyler vardı.kültür farklılığı vs...birde huyları tabi....kıskanç,kültür yok vs....demek ki yaşayacakmışım doğruyu bulmak için bunu yaşamam gerekiyormuş diyorum...belki ben o insanla evlenecektim hayatım zindan olacaktı...Allahın iyi kuluymuşum diyorum ve şükrediyorum....
bu arada ben sana burda destan yazsam sen o yanlışı yaşamadan doğruyu bulamayacaksın...inşallah dediğim gibi olmaz....ben şanslıydım eşimi kaybetmedim.herkes benim kadar şanslı olmayabilir...zaten ona da diyorum sen benim hayatta ki tek şansımsın diye
bana özelden bi mesaj atabilirseniz sizinle daha sonra konuşmak isterim, benim mesaj sayım 100e ulaşmadığı için atamıyorum :)
tabi cnm zaten arkadaş olarak eklemişsin kabul ettim...istediğin zaman yazabilirsin....bu gün çok özel bir gün dua et bol bol...yanlışa sapma ,doğru karar ver....benim çıkmam lazım .kib....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?