çok iyi biri diye evlenilir mi?

Aynen tükeniyor işte, ona göre de ben çok takıyorum. Yani hoş bir şey mi aynı şeylerin tekrar tekrar yaşanması? Takarım tabiki, yıllar geçti bak evliliğe kadar dayandık. Biz aynı dili konuşamıyoruz, farklı düşüncelerde birbirimize saygı duyamıyoruz vs. bir çok neden var.

son cümle kilit canım, evlilik bunun üzerine kurulu, bunları çok iyi tart gözünü seveyim

Onun için uğraşıyorum canım benim, derdini bir anlayabilsem keşke?

son cümle kilit canım, evlilik bunun üzerine kurulu, bunları çok iyi tart gözünü seveyim

fedakarlıkla ilgili olarak, bi kız arkadaşımın sevgilisi onun için bütün düzenini bozup kızın yaşadığı şehre gelcek, tabi baya büyük olaylar yaşandı aralarında son noktada böyle oldu.. şimdi çocuk bu fedakarlığı yapıyor ama iki gün sonra bişeyler yolunda gitmezse bunun arkasına sığınıp her şeyde kızı suçlarsa diye bi düşünce var... fedakarlık da yapıldı mı koşulsuz karşılığını beklemeden yapılmalı ki zaten karşılığı her türlü gelir... hakikaten fedakarlık çok mühim...

konuyu okuyunca sanki beni anlatmış dedim.....benimde çok uzun beraberliğim vardı..o kadar iyi,mantıklı,çalışkan biriydi ki arkadaşlarım hep imrenirdi....okul bitince,memlekete döndük o da çalışmaya başladı...bazen gün içinde aramadığı oluyordu.yorgunluktan eve gelince de sızıyordu...bir tek pazar günleri boş günüydü onu da bazen bana bazen arkadaşlarına ayırıyordu....hatta ben görmek istemıyordum çoğu zaman çünkü özlemiyordum....hayat o kadar monotondu ki bütün günleri aynı yaşıyorduk...günler böyle geçerken benim aklım senin gibi bana ilgi gösterenlere kaymaya başladı..yani onlarla konuşsam,görüşsem erkek ark mın haberi olmazdı.o derece görüşmelerimiz kopmuştu.tabi bu ondan kaynaklıydı...velhasıl kelam biz ayrıldık ..araya başkaları girdi(benim hayatıma) ,yeni heyecanlar aradım ,yaşadım da ama hergün ağladım bu süreçte...sonunda aklım başıma gelince ne büyük hata ettiğimi anladım...mucize diyorum ben buna onunla yeniden başladık.beni affetmesi uzun sürdü ama sonunda affetti ve evlendik...
şimdi kk da açılan konuları okuyunca Allah a şükrediyorum....sevginin,saygının yeni heyecanlardan daha önemli olduğunu artık biliyorum...
umarım sizde benim gibi hatalar yapmadan bazı değerlerin farkına varırsınız....

Son düzenleme:

hakikaten müthiş... peki siz geri döndüğünüzde sizi kabul etmesi kolay olmamıştı ya hayatınıza başka birinin girmesini nasıl kabullendi ya da siz kendinizi nasıl hissettiniz?

Son düzenleme:

bak bende eşimin işi dolayısıyla Ankaradan geldim Batmana, annemi babamı kardeşimi arkadaşlarımı ordaki iş hayatımı çok özledim ama bunu eşimin yanında hiç dillendirmiyorum üzülür diye, bel altı vurmak çok kolay

hakikaten müthiş... peki siz geri döndüğünüzde sizi kabul etmesi kolay olmamıştı ya hayatınıza başka birinin girmesini nasıl kabullendi ya da siz kendinizi nasıl hissettiniz?

şöyle; benim hayatıma başkası girdi ama bu durduk yere olmamıştı,bilmiyorum belki de ben bunun arkasına sığınıyorum.o iş bulmustu ben bulamaıstım ve evdeydim....annem beni çok bunaltıyordu evden çekip gıdesım gelıyordu bazen...yani nerdeyse evdeki bir tabak yemeği çok görüyor gibi geliyordu...ben bu derece bunalımdayken erkek arkm yanımda olamadı,belki istedi ama sonuç itibari ile olamadı...kendi iş yerlerinde çalışıyordu bu arada başkasının yanında da değil....kendisi ile karşılaştığımda bunları anlattım...yine de hak vermedi ama bana olan sevgisi sanırım çok daha baskın geldi..biz birbirimize ilk görüşte aşık olmuştuk...üni yıllarımız da muhteşem geçti,onun için çok fedekarlıklar yaptım....o da bunları biliyordu..sanırım bunların etkisi olmuştur affedip ,tekrar güvenmesinde
bana gelince; ben hala kendimi kötü hissediyorum bu duygum sanırım hiç geçmeyecek..ben bu insanı nasıl bırakabildim,nasıl üzebildim diye soruyorum.sanırım benim durumum o sıra hiç iyi değildi....

Son düzenleme:

Hay ağzına sağlık arkdaşım şanki şu an anamızın babamızın evinde hergün bir atraksiyon hergün bir macera içinde yaşıyoruz ne yapıyoruz yani yıllardır ben de onu merak ediyorum. İşi gücü olanlar işe giidyor hafta sonları sevgilisiyl ya da ne biliyim nişanlısıyla filan buluşuyor arada arkadaşlara buluşup ailemizle vakit geçirip yazın filan da bir kaç haftalık tatil. Okuyanlar da zaten çoğu vaktini okulda geçiriyor onun dışında gene aynı. Hayır yani sevgili , nişanlı yada evli olunca ne gibi bir hareket bekleniyor her daim ben de bunu anlamıyorum. Sevgilimin bir lafı var çok sevdiğim ben de böyle monotonluktan filan konu açınca ne var yani monotonlaşsak nolur monotonlaşmayan hiç bir şeyde kalıcı olmuyor der bazen bana.

Son düzenleme:

Monoton olan bir ilişkiyi kaldıramam ... sevgi aşk zorluk,fedakarlık ister bence ...

peki o arada ilişki yaşadığın insanlarla hiç tamam bu insanla ciddi olabilirim gibi bi düşünce geçmedi mi? yani geri dönmeye karar vermen nasıl oldu?

nasuh mahruki nice dağlara tırmandı bana çok uzak çok uçuk bişey ama ona sorsak o iş bile rutinleşmiştir :)

yeni sorular eklemişsin onlarada hemen cevap vereyim.çıkmam lazım çünkü;
ayrılığımız 1 yıl sürdü....ama bu süreçte görüşmelerimiz az az devam etti.son 6 ay hiç görüşmedik...bu arada başkaları yazıyorum ama 1 kişi sadece....o kişi ile de evlilik yoluna gidiyordu ama içime sinmeyen şeyler vardı.kültür farklılığı vs...birde huyları tabi....kıskanç,kültür yok vs....demek ki yaşayacakmışım doğruyu bulmak için bunu yaşamam gerekiyormuş diyorum...belki ben o insanla evlenecektim hayatım zindan olacaktı...Allahın iyi kuluymuşum diyorum ve şükrediyorum....

bu arada ben sana burda destan yazsam sen o yanlışı yaşamadan doğruyu bulamayacaksın...inşallah dediğim gibi olmaz....ben şanslıydım eşimi kaybetmedim.herkes benim kadar şanslı olmayabilir...zaten ona da diyorum sen benim hayatta ki tek şansımsın diye

nasuh mahruki nice dağlara tırmandı bana çok uzak çok uçuk bişey ama ona sorsak o iş bile rutinleşmiştir :)

kesinlikle rutin mutin artık hiç önemli değil.yani yaklaşık 3 yıldır monotonluk benim lugatım da yok...eskisinden daha monoton hayatım var ama dünya tatlısı eşim var bu herşeye değer sanıırm varsın hayat monoton olsun

bana özelden bi mesaj atabilirseniz sizinle daha sonra konuşmak isterim, benim mesaj sayım 100e ulaşmadığı için atamıyorum :)

bana özelden bi mesaj atabilirseniz sizinle daha sonra konuşmak isterim, benim mesaj sayım 100e ulaşmadığı için atamıyorum :)

tabi cnm zaten arkadaş olarak eklemişsin kabul ettim...istediğin zaman yazabilirsin....bu gün çok özel bir gün dua et bol bol...yanlışa sapma ,doğru karar ver....benim çıkmam lazım .kib....

canım yarama parmak bastın, hemen hemen aynı şeyi ben de yaşadım. 8 yıllık ilk ilişkimdi, biraz da annemin baskıları "ama o çok iyi biri" demeleri yüzünden bu kadar uzun sürdü. ama gözüm son yıllarda hep dışardaydı ve en sonunda bitti. iyi ki de bitmiş diyorum. şimdi evliyim bebeğim var eşimle 4 yıldır beraberiz ve mutluyum. aynı şekilde görümcem de 7 yıllık ilişkisinde nişandan döndü şu an başka biriyle nişanlı, o da çok mutlu. herkese tavsiyem asla o kadar yıl ziyan olmasın diye düşünüp 15 yaşında başladığınız ilişkiye 25 yaşında da devam etmeyin. 15 yaşla 25 yaşın aklı beklentileri aynı değil. o zaman beğenip sevmiş olabilirsiniz ama bu yaşta insan farklı beklentilere giriyor hayata bakışı değişiyor. noel baba da çok iyi biri noel babayla mı evlenelim o zaman?

eğer bir şey hissetmiyorsanız bence daha fazla uzatıp onuda kendinizide yıpratmayın

Bence ask bitmis aranizda..Olmuyorsa bisey hissedemiyosaniz.Ne onu uzun nede siz uzulun yollarinizi ayirin bence.Hakkinizda hayirlisi..

Yalnız şöyle bir şey de yok mu mesela burdan da okuyoruz öyle konular 6-7 yıllık sevgilisini bir erkek terkedince hemen vay bilmem ne diye saydırmıyor muyuz umut verip yarı yolda bırakıyorlar kızları diye ama kızların gönlü başkasına kayınca sevdiği adamı yarı yolda bırakınca neden bu kadar masum yaklaşıyoruz olaya bu da ilginç geldi bana.

daha önce aşk yokmuydu? sonradan mı böyle hissetttniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…