çok iyi biri diye evlenilir mi?

aynen katılıyorum.

monotonlaşmaktan kasıt nedir ben anlayabilmiş değilim bu forumda..

bir çiçek ,bir seni seviyorum kartı bile sizi heyecanlandırıyorsa ya da bunlar gibi basit şeyler,içiniz onu görünce yanıyorsa monotonluk yoktur.

konu sahibi arkadaşım sevgin yoksa yıpratma ne kendini ne karşındakini.

Son düzenleme:

biz dün tamamen uydurmasyon bi yemek yaptık birlikte, sonra onu fırına verdik fırın yerde duruyo halıya yatıp fırını izledik, çokmu aptalca geliyo kulağa, biz fırının camındaki yansımadan birbirimizi seyrettik dil çıkardık gözümüzü şaşı yaptık falan, ben bu monotonluğu seviyorum açıkçası

Nemesis'e atılıyorum
Sevginin bitmesi ayrı şey rutine bağlamak ayrı şey

Herkes rutin yaşıyo ki, annemle babamda
Biz de öyle olacağız, bi faaliyet yoksa hergün iş çıkışı eve gidiyoruz mesela.. Aynı yoldan, aynı metrobüsle hatta titş tepiş
Ama bunlar hep aynı döngü de diye sevgi saygı da bi azalma hissetmiyoruz

Konu sahibi sevgilisinin elini bile tutmak istemiyomuş, hergün sosyal aktivite de bulunsalar ne olur ki ?
Siz neyden bahsediyorsunuz hala

tamamen kendi düşüncem..

gerçekten seviyor olsa karşı taraf bir şekilde arar.. bi kere bile görmeye gelir..

iki üç gün aramıyor diyorsun, hiç mi boş vakit bulamıyor? napacaksın biliyor musun? onunla evleneceksin ve aynı ilgisizlik devam edecek. bir müddet çabalayacaksın ağlayacaksın sonrasında kabulleneceksin. kadın gibi hissetmeden yaşamaya başlayacaksın..

evlendiğinde zaten heyecan yok, ilgi yok, haliyle sevgi yok.. bir de beyefendinin kötü yönleriyle iyice karşılaştın mı, kötü bir laf işittin mi ondan sonra kafanı duvarlara vurmaya başlayacaksın ben ne yaptım diye..

güven demişsiniz.. şu an Allah korusun başınıza birşey gelse, ya da onu da geçtim bir an bunalsanız canınız sıkılsa, çağırsanız yanınzda olur mu hemen? gözünüzü kapayıp kendinizi ona teslim edebiliyor musunuz?

illa bunlar olacak da demiyorum ama, bir de bu açıdan düşün.. şimdi bu ilişkiden dönmeye cesaret edemiyorsun, ilerde mutsuz bir evlilikte ayrılma kararı alırsan, daha büyük sıkıntılara cesaret etmek zorunda kalacaksın..

Allah yardımcın olsn.. zor durum..

hayatı süreç olarak düşünürsek ki öyle zaten, flört bi süreçti farklı tatları vardı, şimdi evlendik onun tadı ayrı, Allah kısmet ederde bebeğimiz olursa ebeveyn olucaz o zaten bambaşka, iki insanın sevgisinin en somut göstergesi, çocuk büyüdü etti ayrı bi hayat silsilesi, evlendi vs derken hayatın her anı farklı bi tat, monoton diye bakmamak lazım, öyle düşünüyosan sen bi renk kat hayata dimi

hayır monotonluktan kastım hergün bişey yapılsın değil tabi ki, beraber hiçbişey yapmadan da eğlenebilmek mesele...bizde bu pek yok, hani paylaşım az, bigün buluşuyoruz diyelim kahvaltı ediyoruz sonra napalım napalım hadi şuraya gidelim ordan oraya yürüyelim, sonra şu avmye gidelim bi iki bakınalım, tekrar acıkalım yemek yiyelim, bunları yaparken çok büyük keyifle yapamadığımız için hani monotonluk diyorum ben...

senden ziyade başka arkadaşlar için demiştim onu canım, yoksa senin ilişkinde tutar yan kalmamış bu çok açık, tamam insan yıllardan sonra deli divane aşık olmuyo ama farklı bi bağ, güven ve sevgi kalıyo geriye, aşktan sevgiye dönüş çok keskin bi viraj aslında, bazı çiftler bu virajı alır bazıları yuvarlanır, sizin ilişkiniz aşamamış bunu, bunda ikinizinde hatası olabilir ya da tamamen kendiliğinden gelişmiş bi durum olabilir, ama netice bu, kısa zamanda bir veda konuşması yap ve ilişkini bitir derim ben

konuyu okumadım sadece başlığa cevap veriyorum çok iyi diye biiriyle evlenilirmi evet neden evlenilmesin zaten iyyi birisiiyse Rabbimde onun kalbine göre verir herşey yolunda olurki

Monotonluk,tek düze yaşamaktır(her gün aynı saate kalkmak,aynı yere gitmek,aynı yemeği yemek,aynı filmi izlemek,aynı kişileri görmek ve uzar gider).Günümüzde genel yaşam zaten monoton yaşam oluyor(Hayat şartları,maddi ve manevi durumlardan)
Keyifle yapmadığınız şeyler monotonluk değildir..
Kim derki monoton bir yaşamım yok,çalışan bayanlar sabah aynı saatte kalkıp işe gider,öğlen yemek yer,akşam eve döner yemek yapar,evi toplar ve uyur.Ertesi gün tekrar aynı şeyler...Bu monotonluk belki tatillerde ve ender zamanlarda değişebilir..

Son düzenleme:
smuwila siz ayrıldınız mı
e iş ciddiye binmişti tanışmaya falan geldi ailesi, noldu sonra?

Yok canım ayrılmadık, mali müşavirlik sınavına hazırlandığı için askere henüz gidemedi babam da askere gdip gelmeden söz yapmam dedi. Şuan flörte devam yani..
Ama şu aralar benim kafam karışık, beynimi kemirim duran bür sürü düşünce var. Yaşanmışlıklar vs.
Konuşuyoruz konuşuyoruz hiç bir şey halledilmiyor, daha çok kafam karışıyor hata?
Duygularımda bir değişim olmuyor Rabbime bıraktım hayırlısı artık..

Belki de biraz daha sabredip askerliğin sizin üzerinizde nasıl bir etkisi olduğuna bakmanız gerekiyordur. Belki çok özleyeceksiniz, belki o askerlikle bazı şeylerin farkına varacak, bi nevi ara verme gibi bir şey olacak... Bir an önce askere gitmesi lazım :) Ben erkek arkadaşım askere gittiğinde de yine aynıydım mesela, ilk bi hafta nasıl acaba yeri iyi mi değil mi rahat mı gibi düşünürken ederken ona da alışınca ordan bile tartıştığımız oluyodu.. bize aman aman bi faydası olmamıştı..

Son düzenleme:

baban doğru demiş askere gitsin gelsin bakalım, inşallah gönlüne göre olur herşey

Aşktan sevgiye dönüş oldu bizde ama şuan o sevgi hala sevgi mi ondan emin değilim işte? Bu belirsizlik o kadar kötü bir şey ki, bir yere gitsem, bir şey yapsam keşke o da burda olsa demiyorum, bir şeyler paylaşmak artık beni heyecanlandırmıyor, sevindirmiyor. Yani sevip sevmediğimden emin olamıyorum. Daha az önce konuştuk, beni kırıp haklı olduğunu savunduğu şeyler de şimdi sen haklıydın tamam, öyle yapmamam gerekiyordu diyor. Ama hep iş işten geçtikten sonra, ben bu noktaya geldikten sonra diyor. Her şeyi sil baştan yaşamaktan inan çok sıkıldım ben. :26:

Ona göre ben olayları çok abartıp takıyorum, yani birbirimize kaba konuşmak, bir şeylerin tartışmasını yapıp sorunları güzelce çözememek mi normal anlamıyorum artık gerçekten.

ben bu huyumu hiç sevmiyorum ama yinede söylemek istiyorum.ben her zaman kurtarma yanlısı olmuşumdur.sonuçta yıllarınız geçmiş.onunla bir sinema vs gibi aktiviteler ayarlasanız arasıra? bu aktiviteleri geçirirken eğlenmeye çalışsan onuda eğlendirmeye çalışsan belki aranızdaki bu monotonluk kaçabilir.he bunlara rağmen ısınamıyorsan o zaman derim ki karar senin..

baban doğru demiş askere gitsin gelsin bakalım, inşallah gönlüne göre olur herşey

Aynen hiç acelem yok valla, ama işte belki en büyük sorun, kendi istediği gibi bir şeyler gitmeyince hemen birilerini suçluyor. Bu durumda bile, biz zaten birbirimizi şu kadar tanıyoruz, uzatması saçma diyor. Babası 2-3 günlüğüne gelmişti istanbula, bizi 2 gün sonra onlara davet ettiler, babam da olmaz biraz zaman geçsin dedi. O işte babam burda değil ki, adam çalışıyor vs. diye kendi babasının durumunu savunuyor. Sonra sonra idrak edebildi ve hak verdi. Ya jeton geç düşüyor biraz, çokta güzel kaldı babası babamın dediği güne kadar. Yani fedakarlık yapmaktan çok yapılmasını bekliyor.

erkekler hep aynı nakaratta zaten, çok takıyosun çok abartıyosun
laftan bi kerede anlada takmıyım dimi, babanda huysuzlanıyodu başta belki hissetti adam, şimdi sen böyle diyince baban iyiki ertelemiş söz işini dedim ne yalan söyliyim, 3-5 sene geçipte senin lafına gelmesi önemli değilki, ömür bu, bitiyo tükeniyo

bende de aynı şekilde, bir şey yaparken eksikliğini hissetmiyorum, paylaşmak beni heyecanlandırmıyor... aynı şekilde sevip sevmediğimi bilemiyorum bile..

son cümle kilit canım, evlilik bunun üzerine kurulu, bunları çok iyi tart gözünü seveyim

Doğru diyorsun aslında, denemek ve görmek lazım..
Sende iyi düşün, taşın.

bende de aynı şekilde, bir şey yaparken eksikliğini hissetmiyorum, paylaşmak beni heyecanlandırmıyor... aynı şekilde sevip sevmediğimi bilemiyorum bile..

ilk yorumumda yazmıştım bizde 9 sene çıktık diye, bende düşünürdüm ara sıra ya biz sıkıcı olduk sevmiyomuyumki falan diye,ama buluşunca nemesis delimisin derdim, bak sende bu yok, o yüzden bitir diyorum, elini tutmak istememek özlememek çok başka şeyler, yoksa uzun ilişkide bu tarz düşünceler olur normaldir,seninki farklı, senin gönlün geçmiş, başlarkende aşık olarak başlamamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…