- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar hepinizin ağzında bi monotonlaşma, Allah aşkına çoğunuz pazartesi sörf, salı paraşüt, çarşamba pariste 5 çayı falan gibi aktivitelermi yapıyosunuz, nedir yani monotonluk, avlenince daha alası oluyo monotonluğun, o zaman her 5 10 senede boşansın millet, monoton olmak istemezseniz olmazsınız 9 senemiz flört 6 ayımız evlilik toplamda 10.seneye girdik ben hiç monotonlaştık diye düşünmedim, sevginin bitmesi başka bişey
aynen katılıyorum.
monotonlaşmaktan kasıt nedir ben anlayabilmiş değilim bu forumda..
bir çiçek ,bir seni seviyorum kartı bile sizi heyecanlandırıyorsa ya da bunlar gibi asit şeyler,içiniz onu görünce yanıyorsa monotonluk yoktur.
konu sahibi arkadaşım sevgin yoksa yıpratma ne kendini ne karşındakini.
kızlar hepinizin ağzında bi monotonlaşma, Allah aşkına çoğunuz pazartesi sörf, salı paraşüt, çarşamba pariste 5 çayı falan gibi aktivitelermi yapıyosunuz, nedir yani monotonluk, avlenince daha alası oluyo monotonluğun, o zaman her 5 10 senede boşansın millet, monoton olmak istemezseniz olmazsınız 9 senemiz flört 6 ayımız evlilik toplamda 10.seneye girdik ben hiç monotonlaştık diye düşünmedim, sevginin bitmesi başka bişey
hayır monotonluktan kastım hergün bişey yapılsın değil tabi ki, beraber hiçbişey yapmadan da eğlenebilmek mesele...bizde bu pek yok, hani paylaşım az, bigün buluşuyoruz diyelim kahvaltı ediyoruz sonra napalım napalım hadi şuraya gidelim ordan oraya yürüyelim, sonra şu avmye gidelim bi iki bakınalım, tekrar acıkalım yemek yiyelim, bunları yaparken çok büyük keyifle yapamadığımız için hani monotonluk diyorum ben...
smuwila siz ayrıldınız mı
e iş ciddiye binmişti tanışmaya falan geldi ailesi, noldu sonra?
Yok canım ayrılmadık, mali müşavirlik sınavına hazırlandığı için askere henüz gidemedi babam da askere gdip gelmeden söz yapmam dedi. Şuan flörte devam yani..
Ama şu aralar benim kafam karışık, beynimi kemirim duran bür sürü düşünce var. Yaşanmışlıklar vs.
Konuşuyoruz konuşuyoruz hiç bir şey halledilmiyor, daha çok kafam karışıyor hata?
Duygularımda bir değişim olmuyor Rabbime bıraktım hayırlısı artık..
Yok canım ayrılmadık, mali müşavirlik sınavına hazırlandığı için askere henüz gidemedi babam da askere gdip gelmeden söz yapmam dedi. Şuan flörte devam yani..
Ama şu aralar benim kafam karışık, beynimi kemirim duran bür sürü düşünce var. Yaşanmışlıklar vs.
Konuşuyoruz konuşuyoruz hiç bir şey halledilmiyor, daha çok kafam karışıyor hata?
Duygularımda bir değişim olmuyor Rabbime bıraktım hayırlısı artık..
senden ziyade başka arkadaşlar için demiştim onu canım, yoksa senin ilişkinde tutar yan kalmamış bu çok açık, tamam insan yıllardan sonra deli divane aşık olmuyo ama farklı bi bağ, güven ve sevgi kalıyo geriye, aşktan sevgiye dönüş çok keskin bi viraj aslında, bazı çiftler bu virajı alır bazıları yuvarlanır, sizin ilişkiniz aşamamış bunu, bunda ikinizinde hatası olabilir ya da tamamen kendiliğinden gelişmiş bi durum olabilir, ama netice bu, kısa zamanda bir veda konuşması yap ve ilişkini bitir derim ben
baban doğru demiş askere gitsin gelsin bakalım, inşallah gönlüne göre olur herşey
Aşktan sevgiye dönüş oldu bizde ama şuan o sevgi hala sevgi mi ondan emin değilim işte? Bu belirsizlik o kadar kötü bir şey ki, bir yere gitsem, bir şey yapsam keşke o da burda olsa demiyorum, bir şeyler paylaşmak artık beni heyecanlandırmıyor, sevindirmiyor. Yani sevip sevmediğimden emin olamıyorum. Daha az önce konuştuk, beni kırıp haklı olduğunu savunduğu şeyler de şimdi sen haklıydın tamam, öyle yapmamam gerekiyordu diyor. Ama hep iş işten geçtikten sonra, ben bu noktaya geldikten sonra diyor. Her şeyi sil baştan yaşamaktan inan çok sıkıldım ben. :26:
Ona göre ben olayları çok abartıp takıyorum, yani birbirimize kaba konuşmak, bir şeylerin tartışmasını yapıp sorunları güzelce çözememek mi normal anlamıyorum artık gerçekten.
Aşktan sevgiye dönüş oldu bizde ama şuan o sevgi hala sevgi mi ondan emin değilim işte? Bu belirsizlik o kadar kötü bir şey ki, bir yere gitsem, bir şey yapsam keşke o da burda olsa demiyorum, bir şeyler paylaşmak artık beni heyecanlandırmıyor, sevindirmiyor. Yani sevip sevmediğimden emin olamıyorum. Daha az önce konuştuk, beni kırıp haklı olduğunu savunduğu şeyler de şimdi sen haklıydın tamam, öyle yapmamam gerekiyordu diyor. Ama hep iş işten geçtikten sonra, ben bu noktaya geldikten sonra diyor. Her şeyi sil baştan yaşamaktan inan çok sıkıldım ben. :26:
Ona göre ben olayları çok abartıp takıyorum, yani birbirimize kaba konuşmak, bir şeylerin tartışmasını yapıp sorunları güzelce çözememek mi normal anlamıyorum artık gerçekten.
Aynen hiç acelem yok valla, ama işte belki en büyük sorun, kendi istediği gibi bir şeyler gitmeyince hemen birilerini suçluyor. Bu durumda bile, biz zaten birbirimizi şu kadar tanıyoruz, uzatması saçma diyor. Babası 2-3 günlüğüne gelmişti istanbula, bizi 2 gün sonra onlara davet ettiler, babam da olmaz biraz zaman geçsin dedi. O işte babam burda değil ki, adam çalışıyor vs. diye kendi babasının durumunu savunuyor. Sonra sonra idrak edebildi ve hak verdi. Ya jeton geç düşüyor biraz, çokta güzel kaldı babası babamın dediği güne kadar. Yani fedakarlık yapmaktan çok yapılmasını bekliyor.
Belki de biraz daha sabredip askerliğin sizin üzerinizde nasıl bir etkisi olduğuna bakmanız gerekiyordur. Belki çok özleyeceksiniz, belki o askerlikle bazı şeylerin farkına varacak, bi nevi ara verme gibi bir şey olacak... Bir an önce askere gitmesi lazım :) Ben erkek arkadaşım askere gittiğinde de yine aynıydım mesela, ilk bi hafta nasıl acaba yeri iyi mi değil mi rahat mı gibi düşünürken ederken ona da alışınca ordan bile tartıştığımız oluyodu.. bize aman aman bi faydası olmamıştı..
bende de aynı şekilde, bir şey yaparken eksikliğini hissetmiyorum, paylaşmak beni heyecanlandırmıyor... aynı şekilde sevip sevmediğimi bilemiyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?