çok karışık anlattım ama yardımcı olun kızlar :(

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
birisi var . seminer gibi bir yerde onu ilk kez gördüm yanında bir kz vardı sevgili gibiydiler ki bence sevgililerdi . o gün yalan yok gözüm takıldı çocuğa ama o kadar bakmadım daha sonra . o günden sonra her yerde karşılaştık aynı okuldayız ama böyle garip bir şekilde bir an göz göze geliyoruz sonra hemen kafam çeviriyorum ben (sevgilisi var sanıyorum diye) sonra bu çocuk çok yakın tanıdığım biriyle aynı sınıfta ( ortak dersleri var) bana o çocuğun sevgilisi olmadığını yanındaki kızın çok yakın kankası olduğunu söyledi. zaten bir daha o kızla onu yanyana görmedim ama aklımdan da bu soru işareti çıkmadı . daha bugün 4-5 sefer karşılaştık . ama ben şapşallaşıyorum hemen kafamı çeviriyorum başkalarıyla konuşuyorum sadece bir kez bugün bakakaldım oda baktı 4-5 saniye sonra bi bahaneyle oldum ortamdan gittim ondan sonra bile aynı yerde karşılaştık ama bakmadım soru çözüyordum .ya sanki evren hep bir araya getiriyor gibi birde kesme olayıda değil gari bir enerji hissediyorum . size de böyle hiç oldu mu ? napıyım sizce aslında bir iki kez kafamı çevirmesem belki konuşmaya da başlarız da şans vermeli miyim ki ? o kız kafamda sevgilisi miydi değil miydi diye . bir de cidden o enerjiyi başkasında hiç hissetmedim garip bir enerjiydi :) sizce bu enerjinin adı ne?

aşk değil ya böyle gözlerim bir anda takılıyor ona am oda hani sanki mühürleyen bir şey var gibi bende ilk kez böyle hissediyorum

Ortak arkadaşınız varmış ortak ortamlara da giriyorsunuz tanıştırsınlar ama kesinlikle sen üstüne gitme bırak o ilgi duyarsa gelir zaten

ruh ikizi olabilir mi ? illa aşk olması gerkmiyor ki çünkü böyle hoşlanma duygusu değil ikimizde bir anda akakalıyoruz sonra ben kendime gelince kafamı çeviriyorum fln :)

Başıma bela arıyorum enerjisi hahah bana da olduydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…