çok karışık anlattım ama yardımcı olun kızlar :(

Hee olmaz mı oldu elbet.
Ama sonrasında bir cacık olmadı o ayrı.
Evren bizlere öyle romantik sürprizler yapmak için işlemiyor işte.
Siz çok ümitlenmeyin yine de.
Bir etkileşim olduysa, karşı taraf da hoşlandıysa gelir açıkça söyler.
Erkekler saklamaz böyle şeyleri.

elektrik o elektrik
10 yıl sonra ben de geçenlerde ilk kez çarpıldım
ama arkasından 2 çocukla bir kadın girince görüş alanıma çarpıldığımla kaldım

Vay arkadas sadece baktigi cocuk icin sans vermeli miyim diye cumle kurmus...
Belli ki özgüveni yuksek birisin, ortak arkadasi devreye soksana. Kaybedecek ne var ki?

Çok tatlisn çok güzel bi duygu bu tadini cikart gelip seninle konuşmak ister zaten onun da öyle bir niyeti varsa o kizi da takma arkadasiymis iste

hepsine alıntı yapamıyorum beceremiyorum pek daha dorusu :) birisi sadece baktığı için demiş evet ama böyle sıradan bi bakışma gibi değildi en azından benim için garip bir duygu daha çözemedim ama ben aşka da pek inanmam aşk demek istemiyorum .
buün yine karşılaştık ama öyle bakmadım açıkcası arada gözüm kaysada o bakmadı o an . ama o cafede oturuyordu . bizde biraz uzağında arkadaşlarla vedalaşıyorduk ve bana batığını fark ettim . ama o kadar gelme gelirdi şimdiye kadar yada acaba habire zamanında kafamı çevirdiğim için istemediğimi düşünmüş olabilir mi ? bu arada arkadaşı kesinlikle araya sokmam mümkün değil kişiliğim buna izin vermez ki

Bence de aşk...biz kocisimle okul sıralarında bakışarak aşık olmuştuk...çok farklı bir histi, baktıkça bakasin geliyordu...:)

sanirim kk nin kadinlari bu aralar asik oluyor surekli, kasimin son gunlerinde kasimda ask baskadir diyesimiz gelmis :)
bende dun benzer konu actim aynen dediginiz gibi insani muhurleyen birseyler var ... tabi benimki cok farkli sizinkinden...
umarim hersey dilediginiz gibi olur..

konunu okumadım ama merak ettim birazdan okurum kesin :) herkes aşk diyor bu gerçekten aşk olabilir mi ki ben 3 senedir filan kimseyle çıkmadım . çok uzak kaldım bu konulara yani ama hoşlanma gibi değil işte sıradan bakışmıyorum daha garip bir his o hissin adını bulaamıyorum bir türlü

yani bilmiyorum ask mi ama benim duygularla ayni neredeyse.. garip birsey degil mi yani sadece bakmak bile nasil heyecanlandiriyor bizi.. ben bazen elini tutsam kalpten giderim gibi geliyo...

yani bilmiyorum ask mi ama benim duygularla ayni neredeyse.. garip birsey degil mi yani sadece bakmak bile nasil heyecanlandiriyor bizi.. ben bazen elini tutsam kalpten giderim gibi geliyo...
işte heycanda değil bakıyorum ve kalıyorum sadece birşey mühürlemiş gibi hee elini tutsam kalptan giderim düşüncesi var tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…