Çok kilo ile normal doğum yapmış olan arkadaşlar...

suna12365478

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
60
1
86
45
Ankara
kızlar ben şimdi 28 haftalığım. Allah izin verirse oğlumla en geç 29 ocakta görüşeceğiz. Benim sorunum şu. İlk gebeliğim ve normal doğum mu sezaryan mı bilemiyorum ama normal doğum istiyorum. Fakat çok hızlı kilo aldığımdan sanırım son iki ayı ben yine çok kilo alacağım ve gebeliğim boyunca toplamda 25 kilo alırım diye bekliyorum. Çok kilo almak normal doğumu zorlaştırmıyormu? diye sormak istiyorum... teşekkürler

heh bende bu sorunun cevabını merak edıyorum...
ılk hamıle kaldıgımda 85 tım. sonra bulantılardan kılo verdım. sımdı 25 haftanın ıcındeyım ve yıne 85 e ulastım...
ve devamıda gelıcek sonucta...
normal doguma engelmıdır bu?

cn m ben 88 hamiş kaldım 84 e düştüm bulantılardan sonra kg alımım başladı ve şuanda 38+3 hamişim doğumuza 11 gün var allah kısmet ederse normal doğum olucak akislik olmassa eğer herşeyimiz normal gidiyor ve ben toplamda 7,5 kg aldım 91,5 kg yum 10 günde 1 kg daha rahat alırım bende yani zayıf birine göre çok kg almanın tab,k, bize zararı olucaktır ben çok dikkatli gittim ve drum doğumdan sonra 10 kg enaz kendini eksik düşün diyor 80 olucaksın diyor ama biraz frenle bence çok hızlı gitmişsin ama frenlediğin an kesiliyor kg alımın inan buna
zayıf birine göre kesinlikle sorun olucaktır dikişlerde falan ama elimizden gelen bişey yok ama normal doğuma engelde değil kesinlikle ama zorluklar olur tabiki en önemlisi tansiyon tabi drlar kg ile tansiyondan korkuyorlar doğum anı özellikel çabuk kesiliyormuş insan biraz zararı avr ama sabırla azimle doğurucam allahın izniyle sende biraz dikkat et derim direk değişecektir kg alımın meyveye saldır acıkınca ben hep öyle yaptım birde patates haşla ne bilim hep salatamsı şeyler ye birde yürüyüşünü aksatma hareketli ol evin içinde bile

Ahhh canım benim seni öncelikle kutluyorum.7,5 kilo almışsın... tabii onun vermiş olduğu bir rahatlıkta vardır sende... kıskandım vallahi... neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi çokta önemli değil... yine de kafamda soru işareti... şimdiden bile zorlanıyorum yürümükten...allah ben ve benim gibi olanlara yardımcı olsun... teşekkürler... kolaylı doğumlar diliyorum sana....

ben de çok kilo aldım arkadaşlar zaten kilolu hamile kaldım.ilk aylar kanamadan dolayı 2,5ay yattım.şimdi de çok fazla fiziksel aktivitem yok.doktorum dikkatli olucaksın dio.ben de korkuorum zaten o yüzden çok kilo aldım.84le hamile kaldım, şu an 92akannehir

cnm işte ağırlaştırıyor insanı kilo yoksa cidden bir zorun teşkil etmiyor ben çok rahat bir hamilelik geçirdim allahıma binlerce şükür az kilo almama bağlı sanırım 38+3 de fıkır fıkır hiç durduğum yerde durmuyorum hareketlerimde en ufak bir kısıtlama yok çok rahatım allahım herkese ben gibi hamilelik geçirmeyi nasip etsin amin cnm inş. hepimize kolay doğumlar olur bende sizler için dua ediyorum allahım yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inş.

23 haftalık hamileyim on dört kilo aldım çok morelim bozuk

Utanıyorum resmen kendimden yaa ! ınsanlar hamilelikte nasıl az kilo alabiliyorlar? Ben de kilolu hamile kalanlardanım.71 kg ile hamile kaldım ve 17 haftalık hamile olmama rağmen 8,5 kg almayı başardım .Artık doğuma yuvarlanarak giderim.

Ben zayıf kaldimda ne oldu suanda 68 kiloyum
şekerimde yüksek çıkıyor Dr kahvaltıdan bı saat sonra sekirni olc dedi bunaksam öylesine yine ölçtüm yemekten sonra 166 çıktı çok kotuyum sınır 130 ne yapicam bilmiyorum kepenki ekmek yiyorum uç dört gündür tatlı yemiyorum bakalım ne olacak

canım arkadaşım 30 kilo aldı hamileliği boyunca ve normal doğurdu. Çok zor oldu gerçekten doğumu Epidurale rağmen zorlandı bebişde maşallah 4buçuk kilo geldi. Yani sen bence yinede dikkat et allah korusun gebelik şekeri falan kalabilir sonra sende

canım bol bol yürüyüş yap şekerini düşürür

ben de 64 kg ile hamile kaldım 16.haftada 7 kilo almıştım (( doktorum böyle gidersen çok rahat 80'in üzerine çıkarsın dedi çok moarlim bozuluyo.çok da yemiyorum normal yiyorum.artık biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum.sağlıkla doğsun da kilo bi şekilde verilir nasılsa.

sen napmışsın canım yaa :1shok: bu kadar kilo alınır mı lmaz: bu arada senin doktorun seni hiç mi uyarmadı
canım benim; doktorum hiç uyarmadı ama dikkat etmem gerektiğini bende biliyorum ama dayanamıyorum yine yiyiyorum... benim dizimde menüsküsüm vardı.. şimdi yolda yürürken çat-çut sesler geliyor dizimde... ne yiyorsam yarıyor diyemiyeceğim çünkü gerçekten abartılı yiyiyorum... ne yapacam şimdi ben!

Canım gebelik şekerini ölçtürdüm yok birşey... bazende maşallah canım bi tatlı çekiyor...aslında şu ana kadar kendimden esirgediğim birşey yok ve sanırım nedeni de bu... herşeyi doyana kadar yiyiyorum buda tabiki kilo olarak doğuyor... sağlıklı doğsunda artık ne yapayım zayıflama kemeri aldım doğumdan sonra onu kullanırım demi nurcancığım...kaydirigubbakcemile2

bendede menisküs var okadar çok korktumki kilo aldıkça sıkıntı yaaratır die çok şükür olmadı bişey cidden dikkat et cnm sütünü ihmal etme sakın menisküs için çok öenmli benim diz kapağım kayıyor bir görsen onu allah düşmanıma yaşatmasın feci bişey onun olmasından okorktum ama kilo az alınca olmadı şükür

Valla şu menüsküs olayı beni çok düşündürüyor. Malum daha epey var doğuma... Arkadaşım ilk hamilelik... ilk cahilikler olunca işte benim gibi sürekli yiyebiliyor insan... ama tabi bu bahane değil... eğer bunu okuyan arkadaşlar varsada lütfen dikkat etsinler... bu arada dikkat ediyorum ama yinede hergün büyüyorum...

sen bilirsin canım kendimi doğumdan sonrada tutabilirim diyorsan o başka cokacimcoook
arkadaşım emzirirkende esirgemedi ve hala kiloları veremedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…