Çok kılo vermem lazım çok :((

aramiza yine hosgeldin tatlim :)
ilk günde kacamaklar oluyor, bendede olmustu...ve hala oluyor yani ama bundan sonra yok kacamaklar menün güzel ama yinede, azicik patlamis misirdan bisey olmaz sanirim.

olmamasını umuyorum ama artık gectı ılk gunler persembe gunu bır hafta olucak yanı persembe gunu tartılıcam o yuzden kacamk olmaması lazım :26:

ogle : nesfıt ve elma veee leslıe ıle 3 mıl ılk defa leslıe ıle spor yaptım ve eglendım sanırım hep yapıcam

aksam:corba salata ve bıraz ekmek kacırdım :26: ve bu aksam karar verdım bır daha aksamları evdekılerle beraber masaya oturmayacagım bır sure yoksa kacıo

aksam:corba salata ve bıraz ekmek kacırdım :26: ve bu aksam karar verdım bır daha aksamları evdekılerle beraber masaya oturmayacagım bır sure yoksa kacıo

güzel kizzz :) keske ekmek olmasaydi ama benim annemde az önce tv izlerken misir patlatmis kocaman bir tabaga yemedim ama tuttum kendimi

accık ekmekten bişe olmaz...
bence akşam menün gayet güzel

güzel kizzz :) keske ekmek olmasaydi ama benim annemde az önce tv izlerken misir patlatmis kocaman bir tabaga yemedim ama tuttum kendimi

süpersin valla...
ben bugünü batırdım....
2 köfte yerine
5 köfte yedim

accık ekmekten bişe olmaz...
bence akşam menün gayet güzel

süpersin valla...
ben bugünü batırdım....
2 köfte yerine
5 köfte yedim

tskler tatlim
bugün zaten kacamaklar günü, herkes biseyler kacirmis bugün
bende sabah yarim ekmegin üstüne aci sürdüm ve yedim
toplam 2.5 dilim ekmek yedim bugün

herkesee merhaba off bugun temızlık vardı nasıl yoruldum

ıste bugun tukettıklerım

sabah: bol domates salata ve annemın yaptıgı borekten kacırdım bıraz

ogle: bır dılım pızza

bugun sadece 2-3 bardak su ıcebıldım unuttum hep :26: sımdı hemen ıcmeye gdıorum ve bıraz dınlendıkten sonrada kendıe ceza verdım bugun yedıgım pızza ve borekten dolayı leslıe ıle en az 5 mıle yapcam

hoş geldin topiğin hayırlı olsun bende tüm topikleri okuyup gaza gelip başlamıştım daha 1 hafta oldu birbirimize destek olalım hadi başarılar

suanda orelman cokmus durumdayımm bugun cok fazla kacırdım menulerımı yazmak bıle ıstemıorum napsam ya nerelere gıtsem oofff offffffffffffffffff

dunku facıadan sonra bugun ku lıstem:

Sabah
1 kk beyaz peynır bırazcık bal 3 yesıl zeytın

ogle
hıcbrsey cunku yemek yemeye vaktım olmadı

ıkındı

yarım pogaca

aksam
2 kasık pılav 1 mandlına

kiz bu neeeeeeeeeee
cok az yemissin tatlim
kahvaltida niye ekmek yemedin bakiyim?

bukadar yemekle olmaz amaaaa
ne kuralımız az az ama sıksık tatlımm kendine vakit ayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…