aramiza yine hosgeldin tatlim :)
ilk günde kacamaklar oluyor, bendede olmustu...ve hala oluyor yaniama bundan sonra yok kacamaklar menün güzel ama yinede, azicik patlamis misirdan bisey olmaz sanirim.
ogle : nesfıt ve elma veee leslıe ıle 3 mılılk defa leslıe ıle spor yaptım ve eglendım sanırım hep yapıcam
olmamasını umuyorum ama artık gectı ılk gunler persembe gunu bır hafta olucak yanı persembe gunu tartılıcam o yuzden kacamk olmaması lazım :26:
bebence 1 kilo gitmistir tatlim
aksam:corba salata ve bıraz ekmek kacırdım :26: ve bu aksam karar verdım bır daha aksamları evdekılerle beraber masaya oturmayacagım bır sure yoksa kacıo
accık ekmekten bişe olmaz...aksam:corba salata ve bıraz ekmek kacırdım :26: ve bu aksam karar verdım bır daha aksamları evdekılerle beraber masaya oturmayacagım bır sure yoksa kacıo
güzel kizzz :) keske ekmek olmasaydi amabenim annemde az önce tv izlerken misir patlatmis kocaman bir tabaga yemedim ama tuttum kendimi
accık ekmekten bişe olmaz...
bence akşam menün gayet güzel
süpersin valla...
ben bugünü batırdım....
2 köfte yerine
5 köfte yedim
merhabalar...
yeter artık kılo vermek ıstıyorumve bu sefer de bu yontemı denemeye karar verdım belkı burda kı gunluk ve tabı sızler(ıns) bana yardımcı olur ama dıyete yarın baslamam gerekıyor cunku kullandıgım ılaclarım bugun bıtecek :)) yarın sabahtan ıtıbaren ne yedıysem aksamları gelıp burda yazacagım :) Insallah ıse yarar
hoş geldin topiğin hayırlı olsun bende tüm topikleri okuyup gaza gelip başlamıştımdaha 1 hafta oldu birbirimize destek olalım hadi başarılar
bnde topıklerı okudum ve gaza geldımbırbırımıze destek ıcın buradayız bol kılo vermeler
dunku facıadan sonra bugun ku lıstem:
Sabah
1 kk beyaz peynır bırazcık bal 3 yesıl zeytın
ogle
hıcbrsey cunku yemek yemeye vaktım olmadı
ıkındı
yarım pogaca
aksam
2 kasık pılav 1 mandlına
kiz bu neeeeeeeeeee
cok az yemissin tatlim
kahvaltida niye ekmek yemedin bakiyim?
dunku facıadan sonra bugun ku lıstem:
Sabah
1 kk beyaz peynır bırazcık bal 3 yesıl zeytın
ogle
hıcbrsey cunku yemek yemeye vaktım olmadı
ıkındı
yarım pogaca
aksam
2 kasık pılav 1 mandlına
dun cok fazla kacırmıstım :26: ama bugun bunlar yettı gıbı :26:
bukadar yemekle olmaz amaaaa
ne kuralımız az az ama sıksık tatlımm kendine vakit ayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?