- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Tek seferde kim hamile kalır ki di mi ama? Amaan sende takıldığı şeye bakEvet. Öyle hatırlıyorum. Korkma ya değildir çok sık rastlanan bir şey olduğunu sanmıyorum.
Kınamak şöyle dursun aaa diye şaşırsam bile basıma gelir. Dile dökmesem içten içe kınasam ve dua etsem Allah'ım kınamıyorum kınamıyorum desem bile gelirBen kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Ertesi gün hapına rağmen hamile kalmanın sık rastlanmayacağını kastettim. Konu o ya?Tek seferde kim hamile kalır ki di mi ama? Amaan sende takıldığı şeye bak
Dalga geçiyorum yaErtesi gün hapına rağmen hamile kalmanın sık rastlanmayacağını kastettim. Konu o ya?
Ertesi gün hapi kullandım hamile kalmadım. Sizinkisi psikolojiktir. Rahat olun. Düşünmemeye çalışın lütfen.Ben kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Allah senin de başına versin diyeceğim beddua geri dönerO zaman gebeliğe hazırlık için bir madde daha eklendi .. KINAMAK..
kınıyorummmmmm sonuna kadar nasıl olurda korunurken hamile kalınır yada farketmeden her neyse işte kınıyorum dibine kadarrrrr
Kınama emojisi
AminnnAllah senin de başına versin diyeceğim beddua geri döner
O değil de ben en çok metresleri kınıyorum burda. Ya bi gün...
Metres olursam diye mi korkuyon?O değil de ben en çok metresleri kınıyorum burda. Ya bi gün...
Yok ya bu saatten sonra kafayı yemezsem olmam heralde.Metres olursam diye mi korkuyon?
Henry Cavill in sevgilisini kınıyorum bende çok hemde çok çokMetres olursam diye mi korkuyon?
Yok muhittin bise yok bise yok bise onlar yanlış kullanmış muhittincimYok valla hiç biri olmadı.
insallah yarın hamileyim diye konu acmazsin çok gülerim sonra bende konu acarim bu nasıl oldu diye hahahhaKiz kardesimi kinardim cok daginik pis diye.
Heh simdi oyle bir kizim var
Prezervatif azizligi nasil oluyor yahu. 8 senedir tek korunma yontemimiz
yohhh artikkkkk kinamanin da Bi raconu varO değil de ben en çok metresleri kınıyorum burda. Ya bi gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?