Hiçbirsey çünkü bütün paramı bugün ona verdimSen ona ne hediye aldın ?
Evet zaten en çok ona kırıldım en azından çıkıp yürüyebilirdik ben ondan hediye falan beklemedim kiEşiniz çok kaba. Gelip nispet yapar gibi bir yedim acıkmadım filan. Hediyeden sürprizden çok söyledikleri irrite edici.
Neden ? Çalışıyor musunuz ?Hiçbirsey çünkü bütün paramı bugün ona verdim
Sabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dediÖnceki yıl siz mi hazırlık yapmıştınız? İlk yılınızı nasıl kutladınız?
Evet zaten en çok ona kırıldım en azından çıkıp yürüyebilirdik ben ondan hediye falan beklemedim ki
Evet çalışıyorum kredilerin faturaların ödemesi varmış kendindeki yetmemiş bendekileri verdim mecburNeden ? Çalışıyor musunuz ?
Benim iki senedir Doğum günümde tartisıyoruz ailem arkadaşlarım yapıyor onlarada surat yapıyor ben ona iki Doğum günündede deli gibi süprizler yaptım herkesin ağzı açık kaldı ama bu sene oralı olmadım çok bozulduBen olsam bende kırılırım. Hatta o an soğuma gelir anlık. Yediysen yedin ne diye nispet yapar gibi anlatıyorsun. Hem yemeğe çıkmak için illa aç mı olmak lazım. Sen toksun ama belki karın yemek yemedi. Nasıl taktik izlersiniz bilmem ama eşim birlikte geçirdiğimiz ilk doğum günümü önemsemedi diye kaç sene özel günler öncesi burnundan getirdim. Hatta hediyesiz geldi diye yüzüne yüzüne vurdum. Sonrada çiçek böcek alma dedim. Pahalı şeyler aldırdım. Sonra kendisi kıvama geldi. Özel gün öncesi nasıl davranılır filan. Şimdi hediye de istemem. Çünkü o da öğrendi artık nasıl kadın ruhundan anlayacağını
Böyle bir kadına sürprizler yapılır ışte .Sabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi
Siz de bir daha bu kadar uğraşmayın sizin yaptıklarınıza değer vermeyen biri içinSabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi
erkekler için gereksiz zannediyorum ki. Benim sevgilim böyle bir hazırlığa bön bön bakardı ve gereksizliğini vurgulardı. onla yaşaya yaşaya ben de onun gibi oldum. Bi erkek bana bunları yapsa soğuyabilirdim ondan. Eşiniz sonradan değiştiyse ayıp etmiş ama, yani sizin naif ve duygusal yönünüzü bilip sonradan değişmişse...Sabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi
Canım üzme kendini bende ilk yil aynı bunları yaptım her yere de mum koydum eve geldi ve bana dediği şey evi yakacaksın oldu. Tabi sonra gönlümü aldi ama bak 4 yıl geçti hala unutmamışım. Erkeklerin çoğu böyle ruhsuzSabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi
Sabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?