Çok kırgınım

Çok haklısın körle yatan şaşı kalkıyor. Ben öyle oldum şahsen artik

Tşk ederim ama malesef ki ben aynı karşılığı göremiyorum

Aslında haklısınız ama yinede insanız işte bekliyoruz bazen

Bu yönümü hiç anlamadı ki zaten

Unutmamıştıki günlerdir söylüyordu.dengesizdir biraz bazen çok iyi olmuş bazen bir şakaya kıyameti kopartmış ama ilgilidir çoğu zaman

Bende hicbi güne önem vermem doğum günlerimiz ve evlilik yıldönümümüz haricinde.. O yüzden size hak verdim. İnsan bi kibar olur en azından..

Bende hediye beklemem ama başbaşa keyifli bi yemek istiyo insan o gün. O sizi öküz moda alıştırmadan siz onu yontun bence.. İnsan karısının bi gönlünü alır 2 hoş sohbet eder..

kskkskss. herşey kalpli mi

Yok nerde güzelim birde küs tutuyor salonda uyudu iki kez ben kaldırırım yatağa geldi halada konuşmuyor paşam

Hala da trip atıyor ha sanki bir tek benim mi evlilik yıldönümümmüş onun değilmiymiş o da istemezmiş böyle olsun napsın müdürü gelmiş sonuçta yemek yemesemiymiş bla bla bla
Bırak diyorum sana üstüne düşme bırak ne hali varsa görsün sen üstüne düştükçe bu adam iyice havalanıyor yaaaa yemeseymis sanki elini kolunu bağlayıp yedirdiler

Bırak diyorum sana üstüne düşme bırak ne hali varsa görsün sen üstüne düştükçe bu adam iyice havalanıyor yaaaa yemeseymis sanki elini kolunu bağlayıp yedirdiler
Bende önceki davranmıyorum artık Sibel konuşmuyorum ilgilenmiyorum birşey söyleyince yapıştırıyorum cevabı yoruldum artık ya altı üstü yemek ya yemek yemezsende otur karşımda birşey iç anneme yemeğe bırakmak ne demek eve gelince sana birşey sakladım evde diyerek kandırmak ne demek

Ne diyeyim ki haketmeyene senin gibisi düşmüş Allah sabır versin

Bazı arkadaşlar sırf yorum yapmak için yapıyor.. Konuyu bile okumadan. Resmen konu sahibini bozmak için.. İlk sayfa böyle yorumlarla dolu, beğeni adına sanırım.. Kısa cümleleli, tersleyici mesajlar. ☺

Neyse; eşiniz tam bir odunmuş. Yarın için sözleşildiği halde böyle yapması gerçekten çok ayıp.

Tşk ederim neymiş hepsi kalpmiymiş kıs kıs ne bu yorummu nohut kadar beyniyle dalga geçmeye çalışmış arkadaş o kadar yazılandan ki ben bunu konuma yazmadım bir arkadaş sorduğu için anlattım bunu görmüş sadece yazık diyorum.evet bir odunla evliyim yontmaya çalışıyorum ama bu sefer de ben çürümeye başlıyorum ne hayal ettim ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…