- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi monarosa352
-
O yetmez karakola ve savcılığa da gidin lütfen. Ülkemiz için herşeye değer.Ben CİMER den ettim şikayet beyninden çok çenesi çalışan biri için gzl ayaklarımı yoramam
Kimse sizi kovmaya çalışmadı. Ne el öpmesi burası Arabistan mı dedi. Siz de cevaben sizin gibi insanlarla bir arada olmaktansa Arabistan'da yaşamayı tercih ederim dediniz. Biz Cumhuriyet dedikçe siz "özentiler hıhı evet ıvır zıvır" dediniz. Şimdi boş yapmayın yani sabahtan beri burda herkese saygısızlık terbiyesizlik yaptınız.Ben orda yaşarım demedim arkdaş beni kendi ülekmden kovamaya çalıştı bu bir ha hanımefendi vicdanız rahat edecekse şikayet edin beni bem 22 yaşında ev hanımı olan bi insanım orta okulu bitirim sdce sizin ortamınız farklıdır benim gördüklerim le aynı olamaz tabiki neyse öyle işte
Benim babamla nerdeyse aynı yaştasın ve beni şikayet ediyorsun öylemi benim kimseyi şikayet edecek şeyim de yokBenimle gorusmeyeceksiniz ki
Yazdığınız mesajları tekrar okuyun , size kamu davası açılacak büyük ihtimalle
Ben orda yaşarım demedim arkdaş beni kendi ülekmden kovamaya çalıştı bu bir ha hanımefendi vicdanız rahat edecekse şikayet edin beni bem 22 yaşında ev hanımı olan bi insanım orta okulu bitirim sdce sizin ortamınız farklıdır benim gördüklerim le aynı olamaz tabiki neyse öyle işte
Ben kimseye bşey yapmadım ben saygıdan bahsederken konu ne ara oralara geldi anlamadım bile bende Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım çok da seviyorum ülkemiKimse sizi kovmaya çalışmadı. Ne el öpmesi burası Arabistan mı dedi. Siz de cevaben sizin gibi insanlarla bir arada olmaktansa Arabistan'da yaşamayı tercih ederim dediniz. Biz Cumhuriyet dedikçe siz "özentiler hıhı evet ıvır zıvır" dediniz. Şimdi boş yapmayın yani sabahtan beri burda herkese saygısızlık terbiyesizlik yaptınız.
Lazlar ataerkil değildir,doğuya araplara ve farsa katılıyorum ama hakiki bir Karadeniz insanı olarak Lazların ataerkil olduğunu düşünmüyorum. Karadeniz'de hane hakimiyetinin neredeyse bir çoğu kadınların elinde. Öte yandan şikayet edilecek hesabın yorumlarını alıntılayabilirseniz çok sevinirim Emniyet uğraşmıyor diye düşünmeyelim, ben birçok kez anonim olarak internet ortamı yazılarını şikayet ettim hepsinde de mailime dönüş yaptılar. Şahsi olarak açık kimliğimle şikayet ettiğimde de arayıp bilgilendirdi polis memurları. Polisimiz gereğini yapacaktır,hiçbir insan bu ülkeyi bölemez. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.Böyle konular açıldığında herkes hemen Türk toplumu ataerkildir diyor. Türk toplumu ataerkil değil ki, tam tersi. Türkler anaerkildir. Türkiye'nin ataerkil bir toplum olmasının sebebi ise çok kültürlü bir yapıda olması. Örneğin Türkiye'de yaşayan Gürcü, Laz, Kürt, Arap, Fars vb. ırktan vatandaşlarımız. Bunların hepsi ataerkil.
Siz neden bana bunu yapıyosunuz sizin yüzünden ağlıyorum ben kendi halinde bi insanım ki beni tanıyanlar seviyorlar emin olun dediklerimi onlara söylüyorum ciddiye almıyolar lütfen şikayetinizi geri çekinO zaman burada gelip de insanlara hakaret etmeyeceksiniz , burdaki çoğu insan sizin ablaniz , anneniz olacak yaşta , bir dusuneceksiniz ne demeye çalışıyorlar diye , madem gençsiniz , okumadınız , çevrenizde size öğreten olmadı o zaman buradaki fikirlerden yararlanmaya calisacaksiniz
Ekran karşısında nasıl olsa tanımıyorum deyip büyüklerimize yada yasitlariniza hakaret edip tehditler savurmayacaksiniz
Artık bilişim suçları diye birşey var , insanlar çok kolay bulunuyor , burada hakaret edip bulunan ve ceza alan üyeler var
Saygi duyacaksınız çevrenizdeki ve bu platformdaki insanlara , bulunmazsaniz hepimizin şikayet hakkı doğuyor , bende dahil olmak üzere üç tane üye şikayet etti sizi
Değer miydi yasayacaklariniza ? Ailenize , eşinize rezil olacaksiniz
GERİ VİTES NEDİR NASIL YAPILIR?Kimse sizi kovmaya çalışmadı. Ne el öpmesi burası Arabistan mı dedi. Siz de cevaben sizin gibi insanlarla bir arada olmaktansa Arabistan'da yaşamayı tercih ederim dediniz. Biz Cumhuriyet dedikçe siz "özentiler hıhı evet ıvır zıvır" dediniz. Şimdi boş yapmayın yani sabahtan beri burda herkese saygısızlık terbiyesizlik yaptınız.
hıhı evet tamam canım. hatta pardon timim cınımBen kimseye bşey yapmadım ben saygıdan bahsederken konu ne ara oralara geldi anlamadım bile bende Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım çok da seviyorum ülkemi
Şikayetinizi geri çekin ben bişey yapmadımhıhı evet tamam canım.
kusura bakma CİMER şikayetleri geri çekilmiyo. Çekilseydi de çekmezdim cınım.Şikayetinizi geri çekin ben bişey yapmadım
Ben orda yaşarım demedim arkdaş beni kendi ülekmden kovamaya çalıştı bu bir ha hanımefendi vicdanız rahat edecekse şikayet edin beni bem 22 yaşında ev hanımı olan bi insanım orta okulu bitirim sdce sizin ortamınız farklıdır benim gördüklerim le aynı olamaz tabiki neyse öyle işte
Siz ne kde kötüsünüz ya benden ne istiyosunuz yazmayın bana
Şikayet edileceğinizi anladığınızda neden geri vites yaptınız? Söylediğiniz sözlerin arkasında duramayacaksanız neden yazıyorsunuz?Siz neden bana bunu yapıyosunuz sizin yüzünden ağlıyorum ben kendi halinde bi insanım ki beni tanıyanlar seviyorlar emin olun dediklerimi onlara söylüyorum ciddiye almıyolar lütfen şikayetinizi geri çekin
Az önce burda yazacaklarımla beni şikayet edecekseniz edin diyordun?Şikayetinizi geri çekin ben bişey yapmadım
Arabistanda yaşamıyoruz dediğimde “Arabistanda yaşamayı tercih ederdim” kısmından sonra ne ara vatan sevdalısı olduk?arabistanda yaşamayı tercih ederdim sizin gibiler Avrupai özenti içinde oldukları için utanıyorum
Kovmaya çalıştı diyorsunuz resmen kendiniz tercih etmişsiniz üstüne imkanınız varsa terkedin dedim bu nasıl R ?İmkanınız varsa çok iyi olur ülkeyi terketmek.
Bence bı dönüp yazdığı mesajları okudu ve anladı ama iş işten geçtiAz önce burda yazacaklarımla beni şikayet edecekseniz edin diyordun?
blöf mü yapıyorlar sandın?
Kıyamam
bir iş yaparken sonunu düşünmek gerekiyorBence bı dönüp yazdığı mesajları okudu ve anladı ama iş işten geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?