Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben orda yaşarım demedim arkdaş beni kendi ülekmden kovamaya çalıştı bu bir ha hanımefendi vicdanız rahat edecekse şikayet edin beni bem 22 yaşında ev hanımı olan bi insanım orta okulu bitirim sdce sizin ortamınız farklıdır benim gördüklerim le aynı olamaz tabiki neyse öyle işte

Kimse sizi kovmaya çalışmadı. Ne el öpmesi burası Arabistan mı dedi. Siz de cevaben sizin gibi insanlarla bir arada olmaktansa Arabistan'da yaşamayı tercih ederim dediniz. Biz Cumhuriyet dedikçe siz "özentiler hıhı evet ıvır zıvır" dediniz. Şimdi boş yapmayın yani sabahtan beri burda herkese saygısızlık terbiyesizlik yaptınız.

Benimle gorusmeyeceksiniz ki
Yazdığınız mesajları tekrar okuyun , size kamu davası açılacak büyük ihtimalle
Benim babamla nerdeyse aynı yaştasın ve beni şikayet ediyorsun öylemi benim kimseyi şikayet edecek şeyim de yok

O zaman burada gelip de insanlara hakaret etmeyeceksiniz , burdaki çoğu insan sizin ablaniz , anneniz olacak yaşta , bir dusuneceksiniz ne demeye çalışıyorlar diye , madem gençsiniz , okumadınız , çevrenizde size öğreten olmadı o zaman buradaki fikirlerden yararlanmaya calisacaksiniz

Ekran karşısında nasıl olsa tanımıyorum deyip büyüklerimize yada yasitlariniza hakaret edip tehditler savurmayacaksiniz

Artık bilişim suçları diye birşey var , insanlar çok kolay bulunuyor , burada hakaret edip bulunan ve ceza alan üyeler var

Saygi duyacaksınız çevrenizdeki ve bu platformdaki insanlara , bulunmazsaniz hepimizin şikayet hakkı doğuyor , bende dahil olmak üzere üç tane üye şikayet etti sizi
Değer miydi yasayacaklariniza ? Ailenize , eşinize rezil olacaksiniz

Ben kimseye bşey yapmadım ben saygıdan bahsederken konu ne ara oralara geldi anlamadım bile bende Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım çok da seviyorum ülkemi

Lazlar ataerkil değildir,doğuya araplara ve farsa katılıyorum ama hakiki bir Karadeniz insanı olarak Lazların ataerkil olduğunu düşünmüyorum. Karadeniz'de hane hakimiyetinin neredeyse bir çoğu kadınların elinde. Öte yandan şikayet edilecek hesabın yorumlarını alıntılayabilirseniz çok sevinirim Emniyet uğraşmıyor diye düşünmeyelim, ben birçok kez anonim olarak internet ortamı yazılarını şikayet ettim hepsinde de mailime dönüş yaptılar. Şahsi olarak açık kimliğimle şikayet ettiğimde de arayıp bilgilendirdi polis memurları. Polisimiz gereğini yapacaktır,hiçbir insan bu ülkeyi bölemez. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Siz neden bana bunu yapıyosunuz sizin yüzünden ağlıyorum ben kendi halinde bi insanım ki beni tanıyanlar seviyorlar emin olun dediklerimi onlara söylüyorum ciddiye almıyolar lütfen şikayetinizi geri çekin

GERİ VİTES NEDİR NASIL YAPILIR?

Az önce insanları veterinere götürmeye yeltenen kendi değilmiş gibi şimdi babam yaşındasın falan diyor.

kimseye anlatamadığını dertlerini burada anlatıp bir çözüm bulmaya çalışan insanlara onu mutlu edip pohpohlayacak şeyler yazmak kandırmak olur.
hayattaki dertler öyle canım cicimle çözülmüyor.
gerekirse acıtsa bile hataları söylemek, görülen bariz yanlışları düzeltmek gerçekten iyi niyetle yardım etmek isteyenin yapacağı bir şeydir.
siz sorunlarınızdan hoşunuza gidecek şeyler duyup kaçmak istiyorsanız bence yanlış yerdesiniz.

Siz ne kde kötüsünüz ya benden ne istiyosunuz yazmayın bana
Siz neden bana bunu yapıyosunuz sizin yüzünden ağlıyorum ben kendi halinde bi insanım ki beni tanıyanlar seviyorlar emin olun dediklerimi onlara söylüyorum ciddiye almıyolar lütfen şikayetinizi geri çekin
Şikayet edileceğinizi anladığınızda neden geri vites yaptınız? Söylediğiniz sözlerin arkasında duramayacaksanız neden yazıyorsunuz?

arabistanda yaşamayı tercih ederdim sizin gibiler Avrupai özenti içinde oldukları için utanıyorum
Arabistanda yaşamıyoruz dediğimde “Arabistanda yaşamayı tercih ederdim” kısmından sonra ne ara vatan sevdalısı olduk?
İmkanınız varsa çok iyi olur ülkeyi terketmek.
Kovmaya çalıştı diyorsunuz resmen kendiniz tercih etmişsiniz üstüne imkanınız varsa terkedin dedim bu nasıl R ?

Ben gereken işlemleri hallettim, bakalım bundan sonra nasıl uslup takınacaksınız.

Sizi hatırlamadım ama takıldığım cümle ‘Siz insanlık namına onlarin gönüllerini rahatlatıp, mutlu edecek mesajlar yazmanızı bekliyorlar yazmayacaksanız saçma buluyorsanızda saygı duyup yazmassınız.’ Biz burda kimseyi mutlu etmek zorunda değiliz. Asıl eleştiri kaldıramayacak olan, gerçekler yüzüne vurulduğunda ağır gelecek olan kişi zahmet edip buraya konu açmasın. Çoğu insan buradaki yorumlardan hatalarını anlayıp ders çıkartıyor. İnsanlar birbirinin yüzüne söylemeye çekineceği şeyleri burda rahatça söyleyebiliyorlar çünkü. Çoğu insan da yorum yazanlarla kavga edip bir anda savunmaya geçiyor. Bunun seçimini yapmak sizin elinizde.

Ek olarak noktalama işareti benim çok takıldığım bir konu hızlı yazmak bir gerekçe olamaz. Bir iki noktayı unuttun hadi diyelim ama burda upuzun bir paragrafta tek bir nokta işareti olmayan yazılar gördüm. Kendinizi düzgün ifade edebilirseniz ona göre yorum yaparız. Kalkıpta acaba burda ne demek istedi, bu kelime nedir, bunu buraya mı bağlamış diye kafa yormak zorunluluğumuzun olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…