- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi monarosa352
-
Düşünce özgürlüğü diye bir şey var ben fikrim ifade ettim tıpkı sizler gibi nereye istiyorsanız şikayet edebilirsin dediklerimin arkasındayımValla ben 41 yaşındayım ezmek için geç kalmışsın biraz , ancak bu yazdiklarinizin ekran görüntüsünü aldık , terörizm ve toplumda nefret yaratmak , tehdit suçlamalarıyla savcılığa bildireceğim
Kimleri ezmek istediğinizi resmi mercilere anlatırsınız , eşinizi de alıp gider bir güzel ifade verirsiniz savciliga
Ülkeyi yıkmak istiyormuş arkadaş , büyük ihtimalle fetocu bir terörist , ben aldım ekran görüntülerini , çok kolay buluyor emniyet bunlarıBu ülke böyle kalacak demişsiniz evet kalacak. TC Cumhuriyeti Devleti olarak kalacak var mı sorun?
Emredersin!.. başka bir arzun var mı?Eyy abartma
İyi yapmışsınız.Ülkeyi yıkmak istiyormuş arkadaş , büyük ihtimalle fetocu bir terörist , ben aldım ekran görüntülerini , çok kolay buluyor emniyet bunları
Derdini anlatsın bakalım savcıya , nasıl yikacakmis ülkeyi ? Kimin başını ezicekmis?
Senin yaran var galiba annemmmm dr götürecem diyicem de veterinerler kapalı
E tamam arkasindaysanizDüşünce özgürlüğü diye bir şey var ben fikrim ifade ettim tıpkı sizler gibi nereye istiyorsanız şikayet edebilirsin dediklerimin arkasındayım
neden siyasete giriyorsunuz anlamıyorum ben kültür gelenekten bahsediyorum canım vatanıma canım kurban beni sakın burdan vurmayın bir vatan sever olarakBu ülke böyle kalacak demişsiniz evet kalacak. TC Cumhuriyeti Devleti olarak kalacak var mı sorun?
E tamam arkasindaysaniz
Düşünce özgürlüğü fikirlerini açıklamaktır
siz ülkeyi yikmaktan bahsettiniz , insanlara hakaret ettiniz , yılanın başını ezmekten bahsederek tehdit ettiniz
Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında bunların hepsi suç
Siz arkasında durmaya devam edin , hepsinden ceza alacaksiniz
Bunları ben m yapmışım ya yürüyün ya sosyal iftira mı bu da canınız neyi anlamak istemişseniz onu anlamışsınız vatanımla ilgili birşey söylemeyin yeter onun dışında mahkemede hesablaşırızE tamam arkasindaysaniz
Düşünce özgürlüğü fikirlerini açıklamaktır
siz ülkeyi yikmaktan bahsettiniz , insanlara hakaret ettiniz , yılanın başını ezmekten bahsederek tehdit ettiniz
Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında bunların hepsi suç
Siz arkasında durmaya devam edin , hepsinden ceza alacaksiniz
Benimle gorusmeyeceksiniz kiBunları ben m yapmışım ya yürüyün ya sosyal iftira mı bu da canınız neyi anlamak istemişseniz onu anlamışsınız vatanımla ilgili birşey söylemeyin yeter onun dışında mahkemede hesablaşırız
Konuyu buralara çeken sensin.neden siyasete giriyorsunuz anlamıyorum ben kültür gelenekten bahsediyorum canım vatanıma canım kurban beni sakın burdan vurmayın bir vatan sever olarak
Siyaset ne alaka? Parti ismi mi verdim? TC Cumhuriyeti Devleti demek siyaset yapmak mı oluyor?neden siyasete giriyorsunuz anlamıyorum ben kültür gelenekten bahsediyorum canım vatanıma canım kurban beni sakın burdan vurmayın bir vatan sever olarak
hahahahahhahahahaBunları ben m yapmışım ya yürüyün ya sosyal iftira mı bu da canınız neyi anlamak istemişseniz onu anlamışsınız vatanımla ilgili birşey söylemeyin yeter onun dışında mahkemede hesablaşırız
Boşver arkadaşım seviyesine inme şunun.hayırdır canım veterinerde işin ne? neren ağriyor, ben bizimkini tavsiye edeyim sana çok iyi anliyor işinden
Burda ki msjlarla mı ... Açabilirsiniz iftira yalan dolan olmadıkça hiç sorun yokBenimle gorusmeyeceksiniz ki
Yazdığınız mesajları tekrar okuyun , size kamu davası açılacak büyük ihtimalle
Yardımcı olmak istedim sadece, ciddi ağrıları var sanırım. Ama haklısınız.Boşver arkadaşım seviyesine inme şunun.
Bende aldım ekran görüntüsü gidiyorum şimdiÜlkeyi yıkmak istiyormuş arkadaş , büyük ihtimalle fetocu bir terörist , ben aldım ekran görüntülerini , çok kolay buluyor emniyet bunları
Derdini anlatsın bakalım savcıya , nasıl yikacakmis ülkeyi ? Kimin başını ezicekmis?
Ben CİMER den ettim şikayet beyninden çok çenesi çalışan biri için gzl ayaklarımı yoramamBende aldım ekran görüntüsü gidiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?