Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünce özgürlüğü diye bir şey var ben fikrim ifade ettim tıpkı sizler gibi nereye istiyorsanız şikayet edebilirsin dediklerimin arkasındayım

Bu ülke böyle kalacak demişsiniz evet kalacak. TC Cumhuriyeti Devleti olarak kalacak var mı sorun?
Ülkeyi yıkmak istiyormuş arkadaş , büyük ihtimalle fetocu bir terörist , ben aldım ekran görüntülerini , çok kolay buluyor emniyet bunları
Derdini anlatsın bakalım savcıya , nasıl yikacakmis ülkeyi ? Kimin başını ezicekmis?

İyi yapmışsınız.

Düşünce özgürlüğü diye bir şey var ben fikrim ifade ettim tıpkı sizler gibi nereye istiyorsanız şikayet edebilirsin dediklerimin arkasındayım
E tamam arkasindaysaniz
Düşünce özgürlüğü fikirlerini açıklamaktır
siz ülkeyi yikmaktan bahsettiniz , insanlara hakaret ettiniz , yılanın başını ezmekten bahsederek tehdit ettiniz
Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında bunların hepsi suç
Siz arkasında durmaya devam edin , hepsinden ceza alacaksiniz

Bu ülke böyle kalacak demişsiniz evet kalacak. TC Cumhuriyeti Devleti olarak kalacak var mı sorun?
neden siyasete giriyorsunuz anlamıyorum ben kültür gelenekten bahsediyorum canım vatanıma canım kurban beni sakın burdan vurmayın bir vatan sever olarak

Valla ben gecmisini bilmen hicbir seyi de yadırgamam. Ama ev islerini yapmayı marifetmis gibi yansıtmandan hoşlanmadım.

Bunları ben m yapmışım ya yürüyün ya sosyal iftira mı bu da canınız neyi anlamak istemişseniz onu anlamışsınız vatanımla ilgili birşey söylemeyin yeter onun dışında mahkemede hesablaşırız

Benimle gorusmeyeceksiniz ki
Yazdığınız mesajları tekrar okuyun , size kamu davası açılacak büyük ihtimalle

neden siyasete giriyorsunuz anlamıyorum ben kültür gelenekten bahsediyorum canım vatanıma canım kurban beni sakın burdan vurmayın bir vatan sever olarak
Konuyu buralara çeken sensin.
aynı ülkede yaşıyoruz, aynı bayrak altında uyuyoruz.
İnsanlar birbirlerine dini, siyasi, görüş farklılıkları her ne olursa olsun saygı duymalı...

Siyaset ne alaka? Parti ismi mi verdim? TC Cumhuriyeti Devleti demek siyaset yapmak mı oluyor?

hahahahahhahahaha ilahi siz yaaaa Oysaki bikaç sayfa önce Arabistanda yaşamak istiyordunuz

Benimle gorusmeyeceksiniz ki
Yazdığınız mesajları tekrar okuyun , size kamu davası açılacak büyük ihtimalle
Burda ki msjlarla mı ... Açabilirsiniz iftira yalan dolan olmadıkça hiç sorun yok

Bende aldım ekran görüntüsü gidiyorum şimdi

Kusura bakmada tatlım okumadım yazını sadece buradakilere laf edince bir yazayım dedim. Bende buraya kaç tane konu yazdım ne dalga ne aşağılama gördüm!!!! Herbiri aklı başında kendince yorumlardi. Senin konu sorunluysa buradakiler ne yapsın?

Müge Anli'ya bağlamadan çıkayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…