- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi monarosa352
-
kusura bakma CİMER şikayetleri geri çekilmiyo. Çekilseydi de çekmezdim cınım.
Oldu canım byŞikayetinizi geri çekin ben bişey yapmadım
Vallahi kim yaptıysa eline sağlık. Şu soğuk günde içimin yağları eridi. İki dinle bir söyle demişler. İlkokul bahçesinde gibi takılıyordu. Bir bedeli olması gerektiğini öğrenmeli artık.Bence bı dönüp yazdığı mesajları okudu ve anladı ama iş işten geçti
Ben vallah kötü bişey demedim ben fötöcü de değilim valla ağlattılar beni ben kendi halimde bir insanım nolur siz söyleyin bari ben ülkemi çok seviyorum valla namazında niyazındayım kimseye zararım yok benimArkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya. Belki gözümden kaçtı ama ben arkadaşın yazdıklarıda bölücü, ülkeye nefret kusan bir yazı görmedim. Saçma sapan ergen atışması olmuş sadece. Belki benim gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama fetöcü bilmem neci yaftası alacak bir yazı görmedim.
Üzüldüm ben arkadaşa. Evet bu ülkede ne dediğini bilmeyen, üzerinde düşünmeden konuşup yazan çok insan var ama kimin ne şartlarda yaşadığını bilmiyoruz. Belki çok zor duruma düşecek belki aile yaşantısı bozulacak belki şiddet görecek. Yapmayın Allah aşkına bu kadar acımasız olmayın. Sizler için belki basit bir durumdur ama tek sosyal yaşantısı, tek konışabildiği alan sosyal mecra olan kadınlar var bu ülkede ki çoğunlukla ailelerin veya eşlerin haberi olmuyor bu alandan. Mevzu dava açılması, şikayet edilmesi değil düşeceği durum.
Ben şahsıma bu platformda hakaret edildiği halde şikayet etmedim, etmem. Zira cehaleti bilirim, zorbalık karşısında kendini korumaya çalışmayı bilirim, zorbalığı sindirmek zorken o zorbalığın bir parçası, şakşakçısı olmanın nefes almanın tek yolu olduğunu da bilirim. Böyle hayatları gördüm, şahit oldum.
Gerçekten üzüldüm, yapmasaydınız keşke.
Ben vallah kötü bişey demedim ben fötöcü de değilim valla ağlattılar beni ben kendi halimde bir insanım nolur siz söyleyin bari ben ülkemi çok seviyorum valla namazında niyazındayım kimseye zararım yok benim
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya. Belki gözümden kaçtı ama ben arkadaşın yazdıklarında bölücü, ülkeye nefret kusan bir yazı görmedim. Saçma sapan ergen atışması olmuş sadece. Belki benim gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama fetöcü bilmem neci yaftası alacak bir yazı görmedim.
Üzüldüm ben arkadaşa. Evet bu ülkede ne dediğini bilmeyen, üzerinde düşünmeden konuşup yazan çok insan var ama kimin ne şartlarda yaşadığını bilmiyoruz. Belki çok zor duruma düşecek belki aile yaşantısı bozulacak belki şiddet görecek. Yapmayın Allah aşkına bu kadar acımasız olmayın. Sizler için belki basit bir durumdur ama tek sosyal yaşantısı, tek konuşabildiği alan sosyal mecra olan kadınlar var bu ülkede ki çoğunlukla ailelerin veya eşlerin haberi olmuyor bu alandan. Mevzu dava açılması, şikayet edilmesi değil düşeceği durum.
Ben şahsıma bu platformda hakaret edildiği halde şikayet etmedim, etmem. Zira cehaleti bilirim, zorbalık karşısında kendini korumaya çalışmayı bilirim, zorbalığı sindirmek zorken o zorbalığın bir parçası, şakşakçısı olmanın nefes almanın tek yolu olduğunu da bilirim. Böyle hayatları gördüm, şahit oldum.
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya. Belki gözümden kaçtı ama ben arkadaşın yazdıklarında bölücü, ülkeye nefret kusan bir yazı görmedim. Saçma sapan ergen atışması olmuş sadece. Belki benim gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama fetöcü bilmem neci yaftası alacak bir yazı görmedim.
Üzüldüm ben arkadaşa. Evet bu ülkede ne dediğini bilmeyen, üzerinde düşünmeden konuşup yazan çok insan var ama kimin ne şartlarda yaşadığını bilmiyoruz. Belki çok zor duruma düşecek belki aile yaşantısı bozulacak belki şiddet görecek. Yapmayın Allah aşkına bu kadar acımasız olmayın. Sizler için belki basit bir durumdur ama tek sosyal yaşantısı, tek konuşabildiği alan sosyal mecra olan kadınlar var bu ülkede ki çoğunlukla ailelerin veya eşlerin haberi olmuyor bu alandan. Mevzu dava açılması, şikayet edilmesi değil düşeceği durum.
cimere şikayet edildiyseniz dönüş hızlı olur. ifadeni verir açıklama yaparsınız. davaya dönerse mahkemeye çıkarsınız bu süreçler en az 2 sene...Ben vallah kötü bişey demedim ben fötöcü de değilim valla ağlattılar beni ben kendi halimde bir insanım nolur siz söyleyin bari ben ülkemi çok seviyorum valla namazında niyazındayım kimseye zararım yok benim
helal olsun !Valla ben 41 yaşındayım ezmek için geç kalmışsın biraz , ancak bu yazdiklarinizin ekran görüntüsünü aldık , terörizm ve toplumda nefret yaratmak , tehdit suçlamalarıyla savcılığa bildireceğim
Kimleri ezmek istediğinizi resmi mercilere anlatırsınız , eşinizi de alıp gider bir güzel ifade verirsiniz savciliga
Valla idrak , hak etti , aradaki mesajlarında resmen bölücülük yapıyor
Bu ülkenin başına ne geliyorsa zaten bu "biz" ve "siz" diyenlerden geliyor , bir ogrenemediler beraber yaşamayı
Yılanın başını küçükken ezecekmis küçük hanım , bunu da bana diyor , ben küçük olmadığıma göre çocuklarımızın başını mi ezecek?
Bu kadar mı kolay ? Bu fikirler tamamen bölücülük ve topluma nefret tohumları ekmeği biçiyor
Bak ben tek bişey yazdım herkes üstüme geldi bende patladım bundada öyle oldu kendimi koruyamıyorumüzülmekte haklısınız ve hassasiyetinizi, insanlığınızı anlıyorum. buradaki postlarını tek tek okumadım daha ancak bu üye daha başka konularda da burada çoğu kadına çok üslupsuz şeyler yazdı. belki bu şikayet ağır oldu ama bu zihin yapısındaki insanlara dur demenin başka yolları var mı ?
eğitim diyeceksiniz mesela.. 10larca kişi başka bir başlıkta iyi niyetle, herkesin farklı bir bakış açısı olabileceğini anlatmak için çabaladık. karşılığında daha çok hakaret etti.
bazen de 1 musibet 1000 nasihatten iyi olabiliyor.
Bilmiyorum eşim ne der daha gelmedi ama çok kızacağını biliyorumSakin olun tamam olası bir eve kağıt gelmesi halinde eşiniz çok tepki verir mi? En kötü ne olur?
Bu süreç uzun olur zaten. Değerlendirilir ve şikayet haklı bulunursa evinize kağıt gelir. Siz de gider ifade verirsiniz. Belki inceleyip işlem yapılmasına gerek duymayacaklar bilemeyiz. İşlem yapılsa bile bir yaptırım olmayabilir. Siz eşiniz ne tepki verir onu söyleyin?
olay var ben de işten ancak fırsat buldumYine mi olay var?
Aah ah, işler güçler çoğaldı, fırsat bulamaz oldum KKdaki polemikleri takip etmeye.
Noluyor burada, Cimer, Bimer napıyorsunuz?
üzülmekte haklısınız ve hassasiyetinizi, insanlığınızı anlıyorum. buradaki postlarını tek tek okumadım daha ancak bu üye daha başka konularda da burada çoğu kadına çok üslupsuz şeyler yazdı. belki bu şikayet ağır oldu ama bu zihin yapısındaki insanlara dur demenin başka yolları var mı ?
eğitim diyeceksiniz mesela.. 10larca kişi başka bir başlıkta iyi niyetle, herkesin farklı bir bakış açısı olabileceğini anlatmak için çabaladık. karşılığında daha çok hakaret etti.
bazen de 1 musibet 1000 nasihatten iyi olabiliyor.
Bak ben tek bişey yazdım herkes üstüme geldi bende patladım bundada öyle oldu kendimi koruyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?